تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست های سریالی
عشق یک طرفه چیست؟ مدت مطالعه: 10 دقیقه
ای سنج 03 خرداد 1400 مدت مطالعه: 10 دقیقه

عشق یک طرفه چیست؟

در این مقاله می خواهیم در مورد عشق یک طرفه صحبت کنیم.

عشق یکی از زیباترین احساسات هر فردی در زندگی می باشد که می تواند باعث اتفاقات قشنگ در زندگی افراد شود، اما زمانی که این احساس به صورت یک طرفه می شود می تواند آغاز یک سری از مشکلات و مسائل در زندگی افراد شود.

در ادامه براساس فهرست مطالب زیر به این موضوع به طور جامع می پردازیم:

عشق چیست؟

عشق، احساس زیبا و منحصر به فردی است که هر انسانی در طول مدت زندگی خود حداقل آن را یک بار تجربه خواهد کرد. اگر از افراد مختلف بخواهیم عشق را برای ما معنی کنند، به نظر می آید که هر کس تعریف خودش را از عشق داشته باشد.

در حقیقت، به تعداد انسان های روی زمین، تعاریف متفاوت از عشق وجود دارد و البته که هر انسانی داستان و ماجرای عشقی خودش را دارد. 

نظر شما در این مورد چیست؟
شما چه تعریفی از عشق دارید؟
آیا شما هم عشق را تجربه کرده اید؟
ماجرای عشقی شما و معشوقتان چگونه است؟

اگر نظر نویسنده را بخواهید، من فکر می کنم که عشق، قدرتمند ترین حسی است که در تمام روز های زیست آدمی، منبع الهام بسیاری از افراد در طول تاریخ بوده است.

از سعدی و حافظ و مولانا که شعر هایی در وصف عشق دارند تا نویسندگان و بازیگران و حتی ورزشکاران در سراسر دنیا. دقیقا زمانی که شاعر با تمام احساسات خود می گوید:

غمش در نهان خانه دل نشیند...

 

این سوالات را حتما حتما قبل از ازدواج از طرف مقابل خود بپرسید ...

"کلیک کنید"

 

اما فکر می کنید سر انجام تمام عاشقانه ها به وصال و رسیدن به یار ختم می شود؟ حتما که شما هم از اطرافیان یا دوستان و آشنایان در مورد سر انجام عشق هایی که منجر به وصال نمی شود، شنیده اید.

روزی با یکی از دوستانم که روانشناس قابلی هم بود، مشغول صحبت و گپ زدن بودم که صحبت به درازا کشید و موضوع بحث به سمت عشق و عاشقی کشیده شد؛ با محفوظ نگه داشتن اسم و فامیل و شخصیت یکی از مراجعان، دوستم به شرح داستان مراجعش برای من پرداخت:

 توجه: در صورتی که تصویر واضح نیست اینجا را کلیک کنید.

عشق یک طرفه

 داستان بالا مربوط به پسری می باشد که تجربه ی یک عشق را داشته ولی از نوع یک طرفه!

در ادامه می خواهیم، در مورد عشق یک طرفه بخوانیم؛ پس اگر شما هم مشتاق به دانستن در مورد عشق یک طرفه هستید، با ما همراه شوید.

عشق یک طرفه چیست؟

به طور کلی، اگر بخواهیم تعریفی از عشق یک طرفه ارائه دهیم، می توانیم بگوییم که، عشق یک طرفه، احساس، تمایل و اشتیاق به یک فرد، در یک بازه زمانی است که در ذهن فرد وجود دارد. فرد معشوقش را دوست دارد ولی در ذهنش.

گمان می کند که معشوقش هم به او علاقه دارد ولی در واقع این عشق فقط از جانب ان فرد است و طرف مقابل هیچ ایده و اطلاعاتی از احساس آن فرد ندارد.

واضح است فردی که دچار یک عشق یک طرفه شده است، دائما زندگی اش را با فردی که عاشقش است تصور می کند و امید به وصال و رسیدن به ان شخص چیزی است که همیشه در ذهن آن فرد وجود دارد.

در میان گذاشتن حس عشق، با فردی که عاشقش هستیم در عشق یک طرفه سخت و دشوار است و همین باعث می شود که عشق یک طرفه عاقبت خوشی نداشته باشد و سر انجام به وصال ختم نشود.

این حس یک طرفه از عشق، می تواند در نوجوانی به وجود بیاید که، عاشق یک سلبریتی و یا فرد مشهوری شده و به مرور زمان در او کم رنگ تر شود و یا نه ممکن است فردی در رابطه دوستی اش دچار عشق یک طرفه به دوستش شود و یا فردی عمیقا عاشق هم کلاسی و یا هم دانشگاهی اش شود.

همه ی این ها تجربیاتی است که ممکن است در افراد مختلف روی دهد؛ ولی خوب است بدانید که تجربه عشق یک طرفه، غالبا در افراد پنهان می ماند و کمتر پیش می اید که فرد آن را بر زبان بیاورد و هم چنین، احساسی متقابل در افراد نیست.

درد عشق یک طرفه، می تواند احساسات شما را تحت تاثیر قرار دهد یا روی اعتماد به نفس شما تاثیر بگذارد؛ در نهایت می تواند موجب افسردگی و یا اضطراب در شما شود و شما را از همه چیز نا امید کند.

توجه

به نظر می آید، در سراسر دنیا افرادی باشند که تجربه داشتن عشق و علاقه به فردی را داشته باشند که ان فرد از این علاقه بی خبر است؛ پس عشق یک طرفه یک احساس جهانی است و مربوط به فرهنگ یا جامعه خاصی نمی شود.

عشق یک طرفه به چند دسته تقسیم می شود؟

روانشناسی به نام، کیم ایگل، مواردی را درباره ی اینکه، عشق یک طرفه به چند نوع می تواند در افراد مختلف رخ دهد، توصیف کرده است: او می گوید، عشق یک طرفه می تواند:

آرزو و میل به داشتن فردی که در دسترس ما نیست.
 علاقه ای که فرد به همسر یا پارتنری دارد که از او جدا شده است؛ در واقع پارتنر سابق.
عشق به فردی که عاشق ما نیست و از احساسمان بی اطلاع است.
احساس عشق متقابل در افرادی که هر کدام درگیر رابطه ی دیگری هستند.
 به وجود آمدن حس عشق در یک قرار ملاقات دوستانه، یک فرد می تواند در یک قرار و یک نگاه عاشق طرف مقابلش شود ولی در طرف دیگر این حس فقط یک حس معمولی و دوستانه باشد.

توجه: در صورتی که تصویر واضح نیست اینجا را کلیک کنید.

عشق یک طرفه

نشانه های عشق یک طرفه چیست؟

به طور قطع نمی توان گفت که عشق یک طرفه چند ویژگی ثابت دارد و در تمام افراد همه ی این ویژگی ها صدق می کند؛ بلکه بالعکس! عشق یک طرفه می تواند در افراد مختلف نشانه های متفاوت و سناریو های مختلف داشته باشد.

نشانه های موجود در متن زیر را بخوانید، به نظر شما چند نشانه از علائم نشانه های زیر در مورد عشق یک طرفه در افراد درست است؟

نشانه اول؛ مربوط به وقتی است که عشق شما علاقه ای به ایجاد رابطه با شما ندارد. می پرسید یعنی چه؟ موقعیتی را در نظر بگیرید که: شما تمام تلاش خود را برای برقراری یک رابطه عمیق با شخص مورد نظرتان می کنید؛ سعی می کنید او را به یک کافه یا رستوران و حتی مهمانی برای گذراندن وقت خود با او، دعوت کنید.

هر چه شما برای برقراری ارتباط با شخصی که عاشقش هستید، تلاش می کنید، او تمایلی برای برقراری ارتباط با شما ندارد و سعی می کند از شما دوری کند و یا نه در مقابل تلاش شما برای باز کردن سر صحبت غالبا سکوت می کند و یا جواب شما را خیلی کوتاه می دهد.

نشانه دوم؛ آن ها به پیام ها و زنگ های شما خیلی دیر پاسخ می دهند. شما فردی هستید که همه ی تلاش خود را برای برقراری رابطه و معاشرت با فرد انجام می دهید؛ ساعت ها فکر می کنید که در پیام خود به فرد مورد علاقه تان چه بنویسید و یا وقتی به او زنگ زدید، به او چه بگویید اما جوابی که او در مقابل پیام یا زنگ شما، به شما می دهد اکثرا خیلی زمان می برد و یا خیلی کوتاه پاسخ می دهد.

امیدوارم ناراحت نشوید ولی انگار که او قصد دارد شما را از سرش باز کند! اگر از او درخواست کنید که با شما به جایی بیاید، بله! پاسخ روشن است. احتمالا به شما خواهد گفت که به شما خبر می دهد!

نشانه سوم؛ این است، که شما به مرور زمان دیگر دوست ندارید که با افراد دیگر به عنوان مثال دوستان و هم کلاسی ها و حتی در مواردی با اعضای خانوادتان ارتباط برقرار کنید؛ معنای ساده آن این است: شما ارتباطتان با آدم ها را کم ومحدود می کنید. معاشرت مداوم با افراد را از زندگی خود به راحتی حذف می کنید.

به شما خلاصه می گویم، نشانه چهارم و پنجم و ششم بر می گردد به اینکه، شما احترام و علاقه ای که سزاوارش هستید را از عشق خود دریافت نمی کنید، در هر زمان و مکانی و از هر آدمی جویای حال او هستید و سعی می کنید خبری از او پیدا کنید، فردی را در نظر بگیرید که به دنبال نشانه ای از معشوقش، ساعت هاست که در صفحه اینستاگرام او مشغول بررسی و نگاه کردن به پست های شخصی است که عاشقش می باشد.

مورد آخر هم بر می گردد به امیدواری که برای همیشه در وجود شماست، که در نهایت روزی فرد مورد نظرتان عاشق شما خواهد شد و عشقی را که به او دارید به شما برخواهد گرداند.

هر از گاهی در مورد او با دیگران صحبت کردن، خرید کردن از جایی که ممکن است در مسیر و یا در آن مکان او را ببینید، چک کردن صفحات اجتماعی تان برای اینکه ببینید آیا او هم شما را دنبال می کند، مثلا عکس های تان را لایک می کند یا نه، برنامه ریزی و نوشتن سناریو و در نظر گرفتن خودتان در مواردی که با او نشسته اید و از احساساتان نسبت به او می گویید و واکنش های او نسبت به دانستن عشق یک طرفه شما به خودش و نوشتن نامه یا پیامک که در آن از احساسات تان به او گفته اید و یا شب هایی که خواب او را می بینید، همه و همه از نشانه های دیگر عشق یک طرفه است.

 واکنش شما نسبت به این علایم چیست؟

علی رغم همه ی تلاش هایی که ممکن است شما برای به دست آوردن شخصی که عاشقش هستید، انجام دهید و جدا از نتیجه ای که به دست می آورید، عشق یک طرفه یا به عبارتی عشق بدون جواب، با رنج و ناراحتی برای فرد همراه است.

اگر در مقابل احساس عشقی که برای آن تلاش کردید و یا در ذهنتان دارید، شکست را تجربه کنید، هیچ عجیب نیست که واکنشی که از خودتان نشان می دهید، انکار باشد.

شاید مواردی را که برای شما ناراحت کننده است را انکار کنید و به جای آن بر روی مواردی مانند: لمس فردی که عاشقش هستید، یا در آغوش گرفتن او، صحبت کردن با او در مورد امور روزمره و یا صحبت در مورد عقاید و مسائل مهم تمرکز کنید و خودتان را در موقعیت های مختلف با او تصور کنید.

اگر علاقمند هستید تا میران علاقه و عشق بین خود و شریک عاطفی تان را بسنجید، میتوانید تست عشق مثلثی استرنبرگ را انجام دهید.

اصلا چرا عاشق فردی می شویم آن هم از نوع یک طرفه اش؟

اگر به دنبال جواب برای این سوال هستید، باید بگوییم که پاسخ دادن به این سوال کار آسانی نیست. چرا که انسان ها با یکدیگر متفاوت هستند و شرایطی که هر فرد در زندگی اش تجربه می کند با فرد دیگر متفاوت است و اساسا نگاهی که هر انسان ها به عشق دارد و تعریفی که از عشق ارائه می دهد، متفاوت است.

ساده بگوییم، علت مشخص نیست؛ اما فرضیه هایی در این باره مطرح شده است که قابل توجه است:

سو برداشت و سو تفاهمی که ممکن است شما از رفتار فرد مقابلتان داشته باشید ممکن است منجر به عشق یک طرفه شود.
اگر فردی برون گرا یا خجالتی باشد و یا شهامت اعتراف عشق را پیش معشوق خود نداشته باشد و یا نه، اعتماد به نفس فرد کم باشد و یا خودش را پایین تر و کمتر از معشوقش بداند و مجموعه عوامل دیگر که به اصطلاح باعث شود، فرد لب به سخن نگشاید، منجر به بروز عشق یک طرفه در افراد می شود.
محرومیت های ارتباطی در فرد نیز می تواند منجر به عشق یک طرفه شود.
علاوه بر این مشکلات خانوادگی، داشتن اختلاف با اعضای خانواده، تنش و درگیری افراد در محیط خانواده می تواند باعث شود که فرد به دنبال احساس آرامش و امنیت در فردی بگردد، و همین باعث به وجود آمدن عشق یک طرفه شود.
ترس از شکست در رابطه و ترس از برقراری ارتباط مورد دیگر است.
گاهی اوقات نداشتن یک سنگ صبور و یا فردی که بتوان با او گفتگو کرد، می تواند عشق یک طرفه را در ما به وجود آورد.
کمبود محبت و سردی احساسات از جانب افراد مهم در زندگی را هم یکی دیگر از این عوامل در نظر بگیرید.

توجه: در صورتی که تصویر واضح نیست اینجا را کلیک کنید.

عشق یک طرفه

چگونه از عشق یک طرفه دوری کنیم؟

همان طور که در بالا گفته شد، عشق یک طرفه در طولانی مدت اثرات منفی خود را بر فرد خواهد گذاشت.

چه بسا فرد را با مشکلات جدی در خلق و خو و ارتباطاتش هم مواجه کند. پس بهتر است قبل از اینکه در دام اثرات سو و منفی عشق یک طرفه بیفتیم، از آن دوری و اجتناب کنیم. چگونه؟ به شما خواهم گفت.

سعی کنید که در مورد عشق یک طرفه تان با کسی صحبت کنید

شاید در ابتدا صحبت کردن در مورد این عشق پنهانی با کسی برای شما سخت باشد، اما با صحبت کردن در مورد آن با فردی قابل اعتماد می توانید به خودتان کمک کنید. همیشه تفسیر رفتار دیگران کار آسانی نیست.

ممکن است شما تحت تاثیر یک لبخند، حرف محبت آمیز شخصی که عاشقش هستید قرار بگیرید، اگر کسی از زاویه دید دیگری در مورد رفتار های آن شخص با شما صحبت کند ممکن است شما راحت تر در جریان احساس طرف مقابلتان قرار بگیرید و یا از رفتار های او سو برداشت نکنید.

داشتن دوستی قابل اعتماد و درد و دل کردن با او گاها می تواند موجب تسکین درد عشق در شما شود.

احساس خود را بشناسید

فردی که دچار عشق یک طرفه می باشد، انواع مختلف احساسات را تجربه می کند. این احساسات در یک طیف گسترده از احساسات منفی تا مثبت دسته بندی می شوند.

طبیعی است که شما برای دیدن او خیلی خوشحال و هیجان زده شوید و به قول معروف دل تو دلتان برای دیدن او نباشد اما وقتی متوجه شوید که این دیدار در نگاه معشوقتان صرفا یک دیدار دوستانه معمولی است ناراحت شوید و غم عالم در دلتان بریزد.

چاره کار شما این است: بدون اینکه احساساتتان را قضاوت کنید آن ها را بپذیرید و سعی کنید درک درستی از احساساتتنان داشته باشید. پذیرش آگاهانه احساساتتان را تمرین کنید.

به خودتان سخت نگیرید، گاهی احساسات منفی مانند غم هم می تواند به شما درس های مهمی در زندگی بدهد و موجب تجربه بیشتر شما در زندگی شود.

حواستان را پرت کنید

همه ی احساسات شما با ارزش هستند. با پذیرش احساساتتان قدم رو به جلو بردارید. در طول روز فعالیت هایی برای پرت کردن حواستان انجام دهید اما مواظب باشید در این فعالیت ها غرق نشوید و زمان را از دست ندهید.

تماشای فیلم و سریال، آموزش موسیقی و یا هر فعالیت دیگری، گردش در فضای مجازی، پیاده روی، خرید کردن و یا هر فعالیتی که شما به آن علاقه دارید می تواند برای پرت کردن حواستان مفید باشد. با صرف وقت با دوستانتان یا خوردن غذای خوشمزه حال و هوای خود را عوض کنید.

معنای واقعی تجربیاتتان را کشف کنید

درست است که شما عاشق فردی هستید و دوست دارید که از آن فرد در مقابل عشق و علاقه تان به او، محبت و عشق دریافت کنید. اگر این عشق را دریافت نکردید، احساسات خود را کم ارزش و بی معنی نشمارید.

شما در تجربه ی این عشق چیز های زیادی به دست آورده اید. مگر نه اینکه این عشق موجب رشد شما شده است ؟ یا خودتان را بیشتر شناخته اید؟ یا باعث شکل گیری ارتباط قوی شما با دیگران و پیدا کردن دوستان دیگر شده است؟ و خیلی تجربه های با معنی دیگر.

از خودت بپرس که واقعا چه چیزی می خواهی؟

احساسات شما دائما در ارتباط با شماست و می تواند شما را به مسیر درست هدایت کند؛ این سخن یک روان شناس است. پس با این حساب، تجربه ی عشق بدون پاسخ یا همان عشق یک طرفه می تواند شما را به خواسته های دقیق تان از افراد دیگر هدایت کند.

شاید شما در تجربه این حس متوجه شدید که در آینده دوست دارید با چه نوع آدمی در ارتباط باشید و یا نه اصلا تنها بمانید و با کسی وارد رابطه نشوید؛ که این احساسات یا احساسات دیگر اصلا نادرست و غلط نیست.

واقعیت را بپذیرید

من هم می دانم که گاهی اوقات پذیرش برخی از واقعیت ها سخت است. اما با پذیرش واقعیت و حقیقت موجود که معشوقتان آنگونه که شما او را دوست دارید، شما را دوست ندارد و یا نه اصلا علاقه ای به برقراری رابطه با شما ندارد، می توانید کمک بسیار بزرگی به خود کنید.

ورزش را فراموش نکنید

اختصاص دادن زمان هایی در روز برای ورزش کردن و انجام تمرین های سبک یا سنگین ورزشی به شما در روند مواجه با عشق یک طرفه کمک خواهد کرد.

خودتان را دوست داشته باشید

به خودتان مهر بورزید و خودتان را با ارزش بشمرید.

یادتان نرود که هر انسانی اول باید خودش را بپذیرد و دوست داشته باشد، بعد به دیگری عشق بورزد. اگر محبوبتان شما را دوست نداشت مبادا بخواهید به سلامتی خود آسیب بزنید. وجود شما با ارزش ترین چیز در این دنیا است.

دست از رویا پردازی بردارید

خیال پردازی را کنار بگذارید. این نکته را در نظر داشته باشید که اگر شخصی واقعا عاشق شما باشد قطعا به روشی این عشق را با شما در میان خواهد گذاشت.

آیا افراد مبتلا به اختلالات روانی هم عشق یک طرفه را تجربه می کنند؟

در میان افرادی که تشخیص اختلالات روانی از روان شناس متخصص دریافت کرده اند نیز، عشق یک طرفه رخ می دهد. 

گزارش آماری

نتایج مطالعات حاکی از این است که در میان افرادی که دارای شخصیت وابسته هستند و یا مبتلایان به اختلال مرزی یا بوردرلاین، شواهدی از بروز عشق یک طرفه در این افراد وجود دارد.

برای فهم بهتر این موضوع، به شما پیشنهاد می کنم که داستان علی و مریم را در نظر بگیرید:
  مریم از تنهایی بیزار است و به شدت وابسته به خانواده و به تازگی نامزد کرده است.

اگر نامزدش کنارش نباشد انگاری که هیچ کاری نمی تواند انجام دهد. توانایی انجام کارها را به تنهایی ندارد و هم چنین اعتماد به نفس پایینی دارد. مریم دائما به دنبال گرفتن تایید از دیگران است.

از ترس اینکه مبادا از جانب خانواده و یا نامزدش طرد شود با همه ی نطرات آن ها موافقت میکند حتی آگر واقعا مخالف آن ها باشد.

علی را در نظر بگیرید: حد وسطی برای علی وجود ندارد. به عبارتی علی یا صفر است یا صد، یا سیاه است یا سفید، خاکستری برای او معنا ندارد. احساس بی حوصلی و کسالت و خستگی همیشه با علی همراه است.

او در اغلب اوقات روابط ناپایداری را تجربه می کند و در کارهای او ثبات دیده نمی شود و خیلی از علائم دیگر که باعث شده است او تشخیص اختلال مرزی را از پزشکش بگیرد.

بله هم در مریم و هم در علی، و دیگر مبتلایان به اختلالات شخصیت وابسته و مرزی، احتمال عاشق شدن اما از نوع عاشقی یک طرفه وجود دارد.

در این میان نکته ای وجود دارد که حتما باید آن را با شما در میان بگذارم؛ نقش خانواده را هرگز دست کم نگیرید!

فرزندان محروم: فرزندانی که در محیطی بزرگ شده اند که هرگز از پدر و مادر یا خواهران و برادرانشان عشق و محبت واقعی دریافت نکرده اند، و در فضایی پر از تنش و خالی از مهر و عاطفه پرورش یافته اند، و با همین کمبود محبتی که از خانواده داشته اند پا به جامعه گذاشته اند.

فرزندان لوس: از طرف دیگر، فرزندانی که در محیط خیلی غنی بزرگ شده اند و دائما پدر و مادر مراقب آن ها بودند و تمامی خواسته های فرزند سریعا و بی چون و چرا از جانب والدین برآورده شده است، در واقع این والدین هم لطف چندانی به فرزند خود نداشته اند. "فرزندان محروم و لوس در هر دوی این نوع خانواده ها مستعد درگیر شدن به عشق یک طرفه هستند"

آیا می توانم عشق یک طرفه را به عشق دو طرفه تبدیل کنم؟

به قول قدیمی ها، کار نشد ندارد. بله شما می توانید عشق یک طرفه تان را به احساس عشق متقابل تبدیل کنید اگر:

به خواسته ها و نیاز های طرف مقابلتان توجه کنید.
 به عقاید و ارزش های او احترام بگذارید.
 سعی کنید نقاط مشترک بین خودتان و معشوقتان را پیدا کنید.
محبت او را به خودتان جلب کنید.
 حساسیت زیادی از خود نسبت به او نشان ندهید.
بهترین خودتان باشید و سعی کنید این را هم به او نشان دهید.
علاقه تان را از او پنهان نکنید.

بیشتر بخوانید

با توجه مطالب فوق پیشنهاد می گردد مقاله ای تحت عنوان «انواع عشق» را مطالعه نمایید.

اگر دوست دارید تا ویژگی های یک عشق سالم را بدانید به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.

جمع بندی ای سنج

در این مقاله در مورد عشق یک طرفه بحث شد. عشق یک طرفه در واقع عشق نیست، بلکه بیشتر شبیه نوعی دل شکستگی است.

اگر شما هم تجربه ی این نوع از عشق را داشته اید، اصلا عیبی ندارد و این تجربه بد و نادرستی نیست. اما سعی کنید راهی را برای نجات و رهایی از بی جواب ماندن و یک طرفه بودن احساس تان پیدا کنید.

در نهایت اما اگر شهامت اعتراف و بیان احساستان به معشوقتان ندارید و نمی توانید پیش او بروید و خیلی صریح از احساستان به او بگویید، می توانید از مشاوره های متخصصین روان شناسی بهره ببرید.

آیا شما هم تجربه عشق یک طرفه را داشته اید؟ چگونه با این نوع عشق کنار آمده اید؟ لطفا دیدگاه و نظرات ارزشمند خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.

 
 

 

 

10 گام در جهت مدیریت بحران های زندگی
10 گام برای شناسایی اهداف و آرزوها
عشق یک طرفه چیست؟
سبک عشق ورزی شما چه چیزی در مورد دوران کودکیتون میگه؟
رابطه افلاطونی چیست؟
وقتی رابطه شما صمیمیت لازم را ندارد چه کاری باید انجام دهید
270 سوال قبل از ازدواج که حتما حتما باید بپرسید !!!
هورمون عشق یا اکسی توسین چیست؟ راه های افزایش آن
سندروم قلب شکسته یا مرگ عاشقانه چیست؟!!
افسردگی بعد از ازدواج | علائم و دلایل آن

اصطلاحات مهم این مقاله

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید
29 بهمن 1401 00:36

میتونم یه دسته دیگه بهش اضافه کنم ؟ دوست داشتن کسی برای مدت طولانی و جنون وار که اصلا مارو نمیشناسه