تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
درباره تست هوش منسا (Mensa) چه می دانید؟ مدت مطالعه: 7 دقیقه
سروناز چنگیزی 27 اردیبهشت 1399 مدت مطالعه: 7 دقیقه

درباره تست هوش منسا (Mensa) چه می دانید؟

در این مقاله می خواهیم شما را با یکی از جوامع بزرگ بین المللی یعنی منسا آشنا کنیم. منسا سازمانی برای افراد با ضریب هوشی بالاست.

البته این انجمن به هیچ عنوان سازمان نخبگان بین المللی نیست و عضویت در آن برای همه سنین و همه گروه ها و دسته ها و مشاغل امکان پذیر است. منسا افرادی را می پذیرد که ضریب هوشی آن ها بالاتر از 98 درصد جامعه است.

با توجه به اینکه نمرات ضریب هوشی از آزمونی به آزمون دیگر تا حدی متفاوت است، به طور کلی ، 2٪ برتر جامعه شامل ضریب هوشی 130 به بالا می باشد. در این مقاله مطالب را بر اساس فهرست زیر برای شما بیشتر توضیح خواهیم داد:

تست هوش منسا (Mensa) چیست؟

قبل از اینکه در رابطه با منسا و تست آن صحبت کنیم بیایید ابتدا نگاهی به روند شکل گیری تست هوش و انواع آن بپردازیم. بیایید اول یکی از سوالات هوش معروف را با هم بررسی کنیم. جواب معادله ی زیر را با ذکر دلیل پیدا کنید.
۷=۲+۱
۳۱=۴+۳
۷۱=۶+۵
۱۲۷=۸+۷
؟=۱۰+۹

این سوال، یکی از معروف ترین سوالات هوشی است که شرکت ناسا برای آزمون استخدامی خود، در سال ۲۰۰۲، مطرح کرده است.  لازم است بدانید که تنها ۱۵ نفر از ۳۰۰ هزار نفری که در این آزمون، شرکت کرده بودند قادر به پاسخگویی و ذکر دلیل پاسخ خود شدند !!!!
اما چه چیزی باعث متمایز شدن این ۱۵ نفر از سایرین شده است و آیا ما نیز می توانیم همانند یکی از این افراد باشیم یا خیر ؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا هم جواب این سوال ها را بیابید و هم جواب معما را!

در سال ۱۹۱۲، روانشناسی به نام ویلیام استرن، اصطلاحی را برای اولین بار بیان کرد که برای همیشه، زندگی انسانها را تحت تاثیر قرار داد. این اصطلاح، «IQ» یا همان «بهره ی هوشی» نام داشت.

پس از آنکه این واژه مطرح شد، تغییرات بسیار زیادی در زمینه های متفاوت به وجود آورد و افراد بسیاری در صدد آن برآمدند که ماهیت هوش را کشف کنند و راهی برای اندازه گیری اش بیابند.

از آن سال تا کنون، آزمون های متعددی برای سنجش و تعریف هوش، طراحی شده است که از جمله موفق ترین و معروف ترین آنها، می توان به تست هوش کتل، تست هوش ریون و تست هوش وکسلر را نام برد (خبر خوش آن که، می توانید این ۳ آزمون و بسیاری دیگر از آزمون های هوش را در سایت ای سنج، بیابید و انجام دهید!).

یکی دیگر از تست هایی که در زمینه ی سنجش هوش بسیار موفق بوده و امروزه، طرفداران بسیاری نیز دارد، «تست هوش منسا» است که قصد داریم در این مقاله، بیشتر به آن بپردازیم.

دانیل گلمن

آرزو می کنم که دنیا به سمتی برود که واژه "من می توانم" بیشتر از ضریب هوش اهمیت داشته باشد.

چرا این تست را «منسا» می نامند؟ 

منسا، در زبان لاتین (Mensa)، به معنای میز می باشد و در حقیقت، نام قدیمی ترین انجمن غیرانتفاعی هوش، برای افراد با ضریب هوشی بسیار بالا است. این انجمن که توسط «دکتر لنسلوت» و «رونالد بریل»، در سال ۱۹۴۶ ایجاد شده است؛ در واقع، یک گروه بین المللی است که از چندین بخش کوچک تشکیل شده و هر کدام از این بخش ها، متعلق به یکی از ملت هاست.

در این انجمن، از هر نژادی که باشید، امکان عضویت دارید؛ اما می بایست یکسری صلاحیت ها و شرایط را دارا باشید که یکی از مهمترین آنها داشتن ضریب هوشی بالاست. بدین منظور، این انجمن یک تست هوش مخصوص را طراحی کرده است که شما می بایست آن را انجام دهید و نتیجه این آزمون را به همراه سایر مدارک و رزومه تان، برای انجمن، ارسال کنید.

یکی از مهمترین مواردی که می بایست حتما در رزومه تان موجود باشد، نمرات شما در سایر آزمون های هوش است (همانند تست هوش کتل و تست هوش استنفورد). پس از بررسی این مدارک، اگر دارای صلاحیت های لازم باشید، درخواست شما مبنی بر عضویت در این انجمن، مورد قبول واقع می شود.

علت نام گذاری منسا

منسا از چه افرادی تشکیل شده است؟

منسا متشکل از حدود 134،000 عضو،  در 100 کشور در 51 گروه ملی است. بزرگترین گروه های ملی منسا عبارتند از:

  • منسای آمریکایی، با بیش از 57000 عضو
  •  منسای انگلیس، با بیش از 21000 عضو
  •  منسا آلمان، با بیش از 13000 عضو

گروه های ملی بزرگتر بیشتر به گروه های محلی تقسیم می شوند. به عنوان مثال ، منسا آمریکایی 134 گروه محلی دارد که بیشترین آنها بیش از 2000 عضو و کوچکترین آنها کمتر از 100 عضو دارند.

اعضا ممکن است در سطوح بین المللی، ملی و محلی گروه های علاقه ویژه (SIG) را تشکیل دهند. این گروه های علاقه ویژه (SIG) طیف گسترده ای از علایق را شامل می شوند، از باشگاه های موتور سیکلت گرفته تا همکاری های کارآفرینی.

برخی از گروه های علاقه ویژه (SIG) با گروه های مختلف جغرافیایی مرتبط هستند، در حالی که برخی دیگر مستقل از سلسله مراتب رسمی عمل می کنند. همچنین گروه های علاقه ویژه الکترونیکی (eSIGs) وجود دارد که در درجه اول از طریق ایمیل کار می کنند، جایی که اعضا ممکن است شخصاً با یکدیگر ملاقات نکنند.

بنیاد منسا، یک شرکت خیریه جداگانه ایالات متحده، مجله تحقیقاتی را منتشر می کند، که در آن افراد عضو منسا و همچنین سایر افراد در موضوعات مختلف پیرامون مفهوم و اندازه گیری هوش مقالاتی را  منتشر می کنند.

فقط برخی از منساهای ملی اعضای کودک را می پذیرند. بسیاری از آنها فعالیت ها، منابع و خبرنامه هایی را ارائه می دهند که بطور خاص به کودکان مستعد و والدین آنها اختصاص دارد. جوانترین عضو Mensa آمریکایی (کریستینا براون) و جوانترین عضو Mensa انگلیس (آدام کربی) و چندین عضو Mensa استرالیایی در سن دو سالگی به این گروه پیوستند.

جوانترین عضو فعلی منسا، آدام کربی، از میتچام، لندن انگلستان است که در دو سال و چهار ماهگی برای پیوستن دعوت شد و در سن دو سال و پنج ماهگی عضویت کامل را بدست آورد. وی در آزمون ضریب هوشی استنفورد-بینه امتیاز 141 را کسب کرد.

الیز تان - رابرتز از انگلستان جوانترین فردی است که به منسا پیوسته است، او در سن دو سال و چهار ماهگی عضویت کامل را کسب کرده است. در سال 2018 ، مهول گارگ جوانترین فرد در یک دهه گذشته بود که در آزمون حداکثر امتیاز 162 را کسب کرد. پیرترین عضو منسا فردی آمریکایی 102 ساله است.

هدف از شکل گیری منسا چیست؟

خوب همان طور که متوجه شدید، منسا به دنبال کشف استعداد است. هدف از تشکیل منسا، جمع کردن افراد با بهره هوشی بالا در کنار یکدیگر و ارائه برنامه سازماندهی شده و تلاش برای استفاده از هوش افراد باهوش و سرآمد به بهترین صورت ممکن است.

  • همچنین منسا در نظر دارد افراد باهوش را شناسایی کند، هوش آن ها را تقویت کند و از هوش انسانی در جهت انسانیت و ترغیب به انجام پژوهش هایی در حوزه انسانیت استفاده کند.
  • منسا از افراد باهوش کمک می گیرد که جامعه ای بدون تبعیض نژادی، سیاسی و مذهبی بسازد.
  • منسا سعی دارد فضایی دوستانه ایجاد کند که افراد در آن به تعامل با یکدیگر بپردازند و استعداد هایشان را پرورش دهند.

منسان چیست؟

منسان فردی است که عضو منسا است! یک منسان می تواند دو ساله یا صد ساله باشد! میانگین سنی منسان های منسا، حدودا بین بیست تا شصت سال است.

یک منسان باید به کشف ایده های جدید بپردازد و روی این ایده ها تحقیق کند، تو دورهمی های محلی شرکت کند، گروه هایی را با هدف تبادل نظر ایجاد کند و در همایش های مختلف به تبادل نظر بپردازد.

حداقل ضریب هوشی برای ورود به منسا چقدر است؟

اگر دوست دارید یک منسان باشید باید حداقل نمره 132 را تست هوش منسا به دست بیاورید. همچنین، باید در آزمون هوش کتل حداقل نمره 148 را به دست بیارید و در آزمون هوش استنفورد حداقل نمره 132 را کسب کنید.

عضویت و ثبت نام در منسا

متاسفانه منسا در کشور ایران انجمن نداره اما این بدین معنی نیست که شما نمی توانید عضو آن شوید؛ برای عضویت در منسا باید:

  • در اولین قدم با یکی از نمایندگان منسا ارتباط برقرار کنید.
  • از طریق ایمیل درخواستتان را در سایت منسا ثبت کنید.
  • پس از ارسال درخواست منتظر پاسخ منسا بمانید.
  • پس از دریافت پاسخ در آزمون شرکت کنید.
  • ثبت نام در این آزمون به صورت آنلاین و مجازی صورت می گیرد.
  • اما شرکت در آزمون به صورت حضوری است.
  • ثبت نام در آزمون منسا به صورت آنلاین رایگان است اما برای عضویت در منسا باید حق عضویت سالانه پرداخت شود.

چگونه می توان در تست منسا، شرکت کرد؟

اکثر گروه های ملی از تست های IQ کاملاً ثابت برای آزمون استفاده می کنند، اما منسای آمریکایی آزمون کاربردی خاص خود را ایجاد کرده است. این آزمون توسط منسای آمریكایی تجزیه و تحلیل شده است و نمره قابل مقایسه ای با نمره سایر آزمون ها ارائه نمی دهد.

این تست فقط برای احراز صلاحیت یک شخص برای عضویت در نظر گرفته می شود. با مراجعه به سایت منسا (www.menesa.org)، می توانید مطلع شوید که این آزمون، در چه مراکزی و در چه زمان هایی برگزار می شود. در خصوص این تست نیز اطلاعات بسیار مفیدی در سایت این سازمان، موجود است.

شرکت در آزمون هوش منسا

اولین کودک ایرانی عضو منسا

شاید برایتان جالب باشد بدانید منسا عضو ایرانی هم دارد! بله! اولین کودک ایرانی باهوشی که به عضویت منسا درآمده است، نفس اسناوندی است که ضریب هوشی 155 را دارد.
نفس از سن هفت ماهگی قادر به ادای برخی کلمات بود و از دوسالگی نام کشورهای مختلف، سیارات، اعضای بدن و ... را یاد گرفته است.

تارا شریفی دومین ایرانی مقیم انگلیس است که عضو منسا شده است؛ ضریب هوشی او 162 می باشد. جالب است بدانید نمره هوش او از آلبرت انیشتین و استیون هاوکینگ دو نمره بالاتر است.

ساختار تست منسا به چه صورت است و شامل چه اجزایی می باشد؟

همانطور که گفته شد برخی از سازمان ها تست های مشخص و استاندارد قدیمی را برای غربال گری استفاده می کنند. اما برخی آزمون ویژه طراحی شده این حوزه را توسعه داده اند که اخیرا این تست بیشتر برای غربال گری به کار می رود. در این زمینه دو نوع تست وجود دارد؛

  • تست استاندارد منسا
  •  تست عادلانه ی منسا

تست استاندارد، شامل سوالات متنوعی برای سنجش منطق و استدلال است و از طریق این سوالات، هوش کلامی، مهارت های واژگانی و ریاضیات شما مورد بررسی قرار می گیرد. لازم به ذکر است که هر بخش از این آزمون، دارای زمانبندی مشخص است.
در آزمون عادلانه نیز سوالات طوری طراحی شده اند که هیچ فرهنگ و زبانی بر دیگری مزیت نداشته باشد. در این تست، تنها از پازل ها و الگوهایی که هیچ ارتباطی به زبان ندارند استفاده شده و دارای ۳ قسمت است که تنها یک بخش آن زمانبندی دارد و بخش های دیگر، محدودیت زمانی ندارند.

دلیل اصلی طراحی این آزمون، این است که افراد غیر انگلیسی زبان، بدون نیاز به مترجم و بدون از دست دادن وقت، بتوانند در آن شرکت کنند.

تمرین های تست هوش منسا چیست؟

اگر قصد شرکت در آزمون هوش منسا را داشته باشید، باید از آمادگی لازم و کافی برخوردار باشید. به همین منظور انجام تمرینات هوشی مختلف و تمرینات تست های هوش منسا می تواند به شما کمک کند و بر میزان آمادگی شما بیفزاید. 

برای قبولی در این آزمون چه نمره ای مورد نیاز است؟

در واقع باید گفت که مفهومی به عنوان «قبول» یا «مردود» در این آزمون، وجود ندارد و هر نمره ای که کسب کنید، بیان کننده ی سطح هوشی شماست. همانطور که قبلا گفتیم، نمرات شما در سایر آزمون های هوش نیز می بایست در رزومه تان قرار گیرد. حداقل نمره ی قابل قبول برای آزمون کتل، «۱۴۸» و برای آزمون استنفورد، «۱۳۲» می باشد.

برای ضریب هوشی منسا، حداقل مشخصی اعلام نشده اما گفته شده که میانگین نمرات هوش افرادی که تا کنون در این آزمون شرکت کرده اند، بالاتر از نمرات قابل قبول برای سایر آزمون های هوش است. بیشتر تست های ضریب هوشی برای بدست آوردن میانگین نمره 100 با انحراف معیار 15 طراحی شده اند. در این شرایط نمره صدک 98 با فرض یک توزیع طبیعی 131 است. 

برای داشتن عملکرد بهتر در آزمون منسا، چه باید کرد؟

بخش اعظمی از موفقیت شما، توسط ژنتیک تان تعیین می شود و وابسته به هوش خودتان است؛ اما علاوه بر این موارد، داشتن تلاش، تمرین و پشتکار نیز لازم است. یکی از راه هایی که می تواند کمک کننده باشد، این است که در سایر آزمون های هوش شرکت کنید و بدین ترتیب، برای تست منسا، تمرین کنید.

این کار به شما کمک خواهد کرد تا مهارت و سرعت تان را ارتقا دهید و با ساختار آزمون های هوش نیز تا حد بسیار خوبی آشنا شوید. مهم تر از تمام این ها، این است که خودتان را باور داشته باشید و هیچگاه فکر نکنید در حدی نیستید که از پس این گونه سوال ها بربیایید.

صدای مشاور صدای مشاور

 

توانایی پاسخ به تست های هوش چیزی است که قابل آموزش است. البته معنای این حرف این نیست که تمرین ها و پاسخ های تست های هوش را باید حفظ کنید. بلکه منظور ما این است که باید ممارست نموده و پشتکار داشته باشید.
ما فقط در مورد افزایش حجم اطلاعات یا دانش علمی که می توانید جمع آوری کنید، یا چیزی که از آن به عنوان هوش متبلور یاد می شود، صحبت نمی کنیم. مقصود ما افزایش هوش سیال شما یا توانایی تان برای یادگیری اطلاعات جدید است. با تقویت عملکرد مغز و کسب دانش بیشتر شما می توانید توانایی حل مسائل جدید را در خود افزایش دهید.

تا اینجا در رابطه با هوش منسا و ویژگی های این جامعه صحبت کردیم. حالا به ابتدای متن بر می گردیم و با پاسخ به جواب معمایی که ابتدا مطرح کردیم، این مقاله را با هم جمع بندی می کنیم:

۷=۱+(۲*(۲+۱))
۳۱=۳+(۴*(۴+۳))
۷۱=۵+(۶*(۶+۵))
۱۲۷=۷+(۸*(۸+۷))
۱۹۹=۹+(۱۰*(۱۰+۹))
نکته ی جالب این است که فقط یک راه حل درست برای جواب دادن به این سوال، وجود ندارد؛ بلکه هر کس می تواند با راه حل مخصوص به خود و صرف وقت، به پاسخ آن برسد. اگر به شما نیز به میزان کافی، وقت داده شود، احتمالا با کمی فکر کردن می توانید به آن پاسخ دهید.

چرا که این سوال، آنقدر ها هم که در ابتدا به نظر می رسد، پیچیده نیست. بنابراین، شاید برایتان عجیب باشد که چرا از بین ۳۰۰ هزار نفر شرکت کننده، فقط ۱۵ نفر توانستند به این سوال پاسخ دهند ؟!!!

همانطور که در ابتدای این مقاله اشاره کردیم، افراد شرکت کننده در آزمون استخدامی ناسا، وقت بسیار محدودی برای جواب دادن به این سوال داشتند و یکی از تعاریف هوش نیز این است که بتوانید در کمترین زمان ممکن، به راه حل مسائل مختلف برسید.

پس مسلم است که اگر به هر کدام از این ۳۰۰ هزار نفر، به میزان زیادی وقت دهیم، احتمالا می توانند به این سوال پاسخ دهند؛ اما در این صورت، دیگر نمی توان نام آن را هوش گذاشت!

 جمع بندی ای سنج

در این مقاله در مورد انجمن بین المللی منسا و تست هوش آن صحبت کردیم. برخی از متخصصان و افراد با شکل گیری چنین جامعه ای و دسته بندی افراد مخالف هستند. بدون شک گروهی از افراد به منسا می پیوندند چرا که می خواهند بگویند عضو منسا هستند اما اینکه تنها دلیل پیوستن حس رضایت شخصی و اعتماد به نفس باشد کافی نیست و حتی جزء فلسفه تشکیل این سازمان نمی باشد.

به نظر می رسد این انجمن بیشتر با هدف هم افزایی و ایجاد پتانسیلی برای رشد بیشتر توسعه یافته است. اینکه آیا می توان از طریق تست های استاندارد عده ای را از جامعه با برچسب مشخصی جدا کرد یا خیر، نیاز به بحث مفصل دارد.

 شما هم می توانید با کامنت ها و ثبت نظر خود دیدگاهتان را در رابطه با شکل گیری چنین گروهی در جامعه با ما به اشتراک بگذارید

 
 

 

 

درباره تست هوش منسا (Mensa) چه می دانید؟
100+ تست هوش تصویری با جواب
تست هوش ریاضی تصویری (80 تصویر)
همه چیز در مورد تست های هوش
معماهای ریاضی
34 معمای طولانی

اصطلاحات مهم این مقاله

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید

سوالات متداول

  • ساختار تست منسا به چه صورت است؟

    • دو ساختار برای آن وجود دارد؛ تست عادلانه و تست استاندارد.
  • منسان کیست؟

    • به فردی که عضو جامعه منسا باشد، منسان می گویند.
  • حداقل ضریب هوشی برای عضویت در منسا چند است؟

    • حداقل ضریب هوشی در آزمون منسا 132، در آزمون کتل 148 و در آزمون استنفورد 132 است.
  • بزرگ ترین گروه های ملی منسا کدام اند؟

    • منسا آمریکایی، منسای بریتانیایی و منسای آلمانی.
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید
09 فروردین 1403 20:26

جواب ۲۰۹ هست

06 فروردین 1403 03:39

بابا همش ریاضیه که من هنوز ریاضی دیپلمم رو نمیتونم حل کنم چه برسه به اینا یعنی کسی ریاضی بلد نباشه هوش نداره نکن برادر نکن گل بزنید برید فضانورد بشید

29 اسفند 1402 21:47

اقا یه سوال...من الان توی۲۰ ثانیه حلش کردم....امارتون واقعا درس بود که کلا ۱۵ نفر حل کردن؟

28 دی 1402 00:17

جواب 181 هستش جمع اعداد با هم جمع شده ضرب در اولین عدد به علاوه دومین عدد

10 شهریور 1402 14:45

من اصن کاری به سمت چپ مسئله نداشتم. به عدد ۷، ۲۴تا اضافه شده(یعنی ۶تا ۴). به ۳۱، ۴۰تا اضافه شده(یعنی ۱۰تا ۴)، به ۷۱، ۵۶تا اضافه شده(یعنی ۱۴تا ۴). پس به ۱۲۷، ۱۸تا ۴ اضافه میکنیم که میشه ۱۹۹. البته توی ذهن اینکار سریع انجام میشه و پیچیدگی نداشت

10 شهریور 1402 10:40

جواب ۱۸۱ است ۹×۱۹ +۱۰

18 مرداد 1402 18:33

واقعا تعجب کردم که سواله رو فقط 15 نفر تونستن حل کنن من زیر یه دقه ذهنی حلش کردم ولی باورم نمیشد که واقعا جواب درستو در اوردم.بعد میشه توی سایتتون به جز ریون و کتل تست های هوش بیشتری بذارید؟مثلا تست منسا 2021،2022 رو بذارید.

18 مرداد 1402 15:08

من اینجوری کردم 2ضربدر 2 میشه 4 و به علاوه 4 میشه هشت یکی کم کنی میشه هفت بقیشم همینطوری بدست میاد

03 مرداد 1402 03:04

جواب میشه 191 خود نویسنده سایت به دلیل جابجا نوشتن 9 و10 در قسمت اول سوال و قسمت دوم عمدا یاسهوا اشتباه کرده چون برای جواب جمع هر دو ضرب در عدد اول وجمع در عدد دوم معادله در جا بجا نوشتن جواب اشتباه در می اید من معادله را کمتر از یک. دقیقه جواب دادم معادله اول گیج می کند ولی بسیار ساده است باتشکر

16 خرداد 1402 10:39

145 یا بیشتر؛ یعنی مخش نمیکشه؟! بقیه نمودار چیشد❕

28 اردیبهشت 1402 16:43

راه حل من این بود: اولی به توان دو به اضافه ی دومی به توان دو به اضافه ی برای اولی 2 برای دومی 6 برای سومی 10 یعنی هی 4 تا اضافه میشه مثلا اولی: 2به توان دو=4 1به توان 2=1 پس میشه 2+1+4=7 اخریه: 199 10 به توان دو=100 9 به توان دو=81 2+4+4+4+4+=28 100+81+18=199

18 فروردین 1402 23:20

من تو ازمون خودش که رسمی نیست ۱۴۰ شدم ولی اصلا هیچی نمیدونم چطور باید بهش بپویندم

05 فروردین 1402 23:13

اینجور که شما نوشتین ۲۰۱=(۲+۱۰)×۱۰+(۹×۹)

25 دی 1401 21:48

ولی برا من یه روش دیگه بود و درست هم در اومد ریاضی خمینقدر قشنگه

29 آبان 1401 00:23

من سوالی که مطرح کرده بودیم رو ذهنی حل کردم تو دو دقیقه بعد کسانی که میگن جواب 181 هست سخت در اشتباه هستن از هر روشی بری جواب 199 هست و اگه مقاله رو خونده بودین میگفتن وقت تنگ بود برای پاسخ گویی پس عجیب نیست که این تعداد جواب ندادن برای اونایی که میگن جابه جا نوشته شده اعدا 9 و شاید اشتباه تایپی بوده دیگدیگر بزرگش نکنین

27 آبان 1401 16:43

سلام دوستان اینکه می گید جواب ۱۸۱ میشه غلطه چون که اگه از زاویه درست نگاه کنید بالا هست که جای ۹ و ۱۰ رو بر عکس گذاشته چون اولین اعدا به ترتیب الگوی اعداد زوج و بعدی الگوی اعداد فرد هست و راه دیگه ای که برای به دست آوردن جواب ۱۹۹ میشه اگه دقت کنید حاصل ها با ۱۶ جمع می شه که از نظر خودم این راه ساده تری هست و یک دلیل دیگه برای اینکه جواب ۱۹۹ میشه خوشحال میشم بقیه هم نظرشون رو در این مورد بگن

24 آبان 1401 23:51

من به راحتی جواب را حل کردم ۱۹۹ مثل آب خوردن بود. حالا نمیدونم شانسی بود یا کلا سوال برا دلخوشی بود. با این حساب یعنی من ۱۶همی نفر هستم؟ 🥰🥰🥰 سلام ناسا . اونهایی هم که میگن یه عدد دیگه هست ای کیو ندارند. اصلا تونستید رابطه را به دست بیارید یا الکی یه چیزی سر هم کردین؟

10 مرداد 1401 01:47

ادمین محترم طبق سوال ارایه شده جواب میشه ۱۸۱ ولی طبق جوابی که شما دادین جواب میشه ۱۹۹ و این بخاطر اینه که توی سوال ارایه شده و پاسخ که پایین متن گذاشتین جای عدد ۹ و ۱۰ جابه جا شده . دقت کنید متوجه میشید

30 تیر 1401 03:25

مرسی مطلب در مورد هوش منساء رو تو هیچ سایتی به این حجم ندیده بودم. کارم رو راه انداختین رایگاااان. به جاش الان میرم یه تست mbti میدم. ای بابا حواسم نبود اونم رایگانههه کههههههه. شرمنده دیگه تقصیر خودتونه😂😂😂😂

07 تیر 1401 16:35

(۱×۲)×۲+(۱+۲)=۷ (۴×۳)×۲+(۳+۴)=۳۱ (۵×۶)×۲+(۶+۵)=۷۱ (۷×۸)×۲+(۸+۷)=۱۲۷ (۹×۱۰)×۲+(۱۰+۹)=۱۹۹

31 خرداد 1401 16:29

very goooooooooooooooooooooooood

28 خرداد 1401 16:00

دوست داشتم تو این آزمون شرکت کنم

23 اسفند 1400 15:04

ضمنا جواب میشه ۱۸۱ نه ۱۹۹ اعدا باید باهم جمع بشن و بعددر عدد سمت چپ ضرب بشن و در نهایت با عدد سمت راست جمع بشن همین

23 اسفند 1400 14:55

یعنی من باور کنم فقط ۱۵ نفر از ۳۰۰ هزار نفر جواب دادن😐از کیا تست گرفتن و اصن از کجا معلو بازار گری نباشه😉 من این مسعله رو درعرض پنج دیقه حل کردم😂میخواین باور کنین یا نه یا بزارین رو خودشیفتگی واسم مهم نی.. ولی خیلی ساده بود😐

19 بهمن 1400 20:15

جواب سوال ١٨١ است سوال مطرح شده ١٠+٩ است ولي در جواب شما نوشتين ٩+١٠ پس جواب ١٩٩ شما اشتباه است !! آرمن قرابيگي

17 بهمن 1400 22:31

اصلا شما سوال رو اشتباه نوشتی جای ۱۰ و ۹ رو عوض کردی در سوال که اشتباه جالب اونی که ۱۹۹ آورده پس غلط بوده با نوشتن شما چه فخری هم فروخته! دروغگو

12 بهمن 1400 00:17

سلام . هر عدد رو ضرب در همون عدد بعلاوه یکی بیشتر از اون عدد و جواب رو منهای یک کنید جواب درست در میاد 7=2+1 7=8-1=(2×1)+(3×2)

20 مرداد 1400 12:40

به راحتی و در عرض دو سه دقیقه بدستش اوردم . 199

01 تیر 1400 14:29

سلام من ازمون کتل نمره 148 گرفتم میتوانم در سازمان منسا قبول شوم

28 خرداد 1400 13:28

۱۸۱ جواب راحت بود

05 خرداد 1400 15:19

جای خالی در سوال اول متن میشه 199 که الگوی سوال هم به این شکله: a+b= 2ab+a+b یعنی :2(9*10)+10+9 = 9+10

15 اردیبهشت 1400 17:11

سلام و وقت بخیر ،چطوری میتونیم در آزمون منسا شرکت کنیم؟

09 اردیبهشت 1400 10:08

من تویه دیقه به جواب رسیدم میشه 181! خیلیم سخت نبود . خیلیاهم تونستن جواب بدن.!

05 اردیبهشت 1400 03:00

۹*۹ + ۱۰*۱۰ + ۲*۱۰ =۲۰۱

20 فروردین 1400 22:48

در پاسخ به سوالی مطرح کردید این روش هم درسته عدد اولی به توان دو عدد دومی به توان دو به علاوه ی دو برابر عدد دوم پس:۹×۹به علاوه ی ۱۰×۱۰ به علاوه ی ۲×۱۰ که میشود مساوی ۲۰ این روش در عدد های دیگه هم درست بود و در تست هوش کتل فرم A ۱۷۰ شدم برای بار اول و بار دوم ۱۸۰ فکر می کنم بار اول قابل قبول تره بعد اگر میشه درباره ی تست های استاندارد دیگه هم پیشنهاد بدین ممنون میشم

25 بهمن 1399 13:53

سلام من کتل رو ۱۵۷ و ریون پیشرفته رو سه خونه توی سفیدی زدم ایا تست های منسا از این تست ها سخت تر هستش؟

15 بهمن 1399 16:27

ببخشید یکی میشه بگه چطور باید پاسخ آخری رو بفرستم من بلدم ولی نمیدونم چطور باید جواب رو بفرستم جواب آخری میشه 199

22 دی 1399 23:30

۷=۲+۱ ۳۱=۴+۳ ۷۱=۶+۵ ۱۲۷=۸+۷ ؟=۱۰+۹ من یه جور دیگه حل کردم ولی هم درسته به غیر از جواب آخر عدد اول ضرب در خودش +عدد دوم ضرب در خودش + عدد دوم ضرب در ۲ 4+1+2 16+9+6 36+25+10 64+49+14 81+100+20

17 دی 1399 00:57

به نظر من حل کردن یه سری از سوال ها با اینکه لازمش iq بالاس ولی مقداری شانس هم میتونه به شدت تاثیر گذار باشه به این صورت که ذهن ادم به سرعت الگو های مختلف رو امتحان میکنه(به صورت رندم و شانسی)و ممکنه جواب درست برای یه فرد با iq کمتر زود تر از یه فرد با iq بیشتر پیدا بشه به شخصه بار اول زیر یه دقیقه جواب رو پیدا کردم بعد یه مدت سوال رو به قصد نشون دادن به یکی از دوستانم تو سایت نگاه کردم و بعد یه ساعت فکر کردن نتونستم رابطه بین اعداد رو پیدا کنم(بد جور ضایع شدم جلو دوستم:))و تو هر دو شرایط وضعیت ذهنی اماده ای داشتم نکته دوم که به نظرم یک نقد منطقی برای این سوال هست به ابن شکله که اگر دو عدد اول دقیقا عدد های که نوشته شدن نیستن و علامت بینشون هم دقیقا علامت نوشته شده نیست پس برای چی مساوی مساوی است و عدد بعد از مساوی همان عددی هست که نوشته شده؟

15 دی 1399 22:59

سلام این معادله دوتا جواب داره 191 199

25 آذر 1399 14:16

جواب تست شما میشه 181 بدین صورت 10+9*(10+9)

22 آذر 1399 13:01

سلام چطوری آزمون بدیم؟؟؟؟؟؟

مهدی کلهر
14 دی 1399 18:59

با سلام 

برای اینکه بخواهید در آزمون منسا شرکت کنید می توانید ابتدا با تست های رایج مانند تست هوش کتل خود را ارزیابی نمایید. چنانچه نمرات بالایی در اغلب تست های هوش دریافت کردید می توانید با نمایندگی های منسا در تماس باشید. از آنجا که منسا در ایران نمایندگی ندارد، باید برای اطلاع بیشتر از نحوه گرفتن این آزمون با نمایندگی های مجاز آن تماس حاصل نمایید. بسیاری از کشورها سازمان های ملی خود را دارند که مسئولیت رسیدگی به سوالات و انجام تست ها را برعهده دارند. برای اطلاع بیشتر با بخش بین المللی این سازمان با لینک زیر تماس حاصل نمایید:

تماس با سازمان بین المللی منسا

21 آذر 1399 14:18

اصلا توان نیاز ندارد . نمیدونم این زمانی که من صرف کردم درسته یا غلط ولی توی شیش دقیقه به نتیجه رسیدم . اگر تفاوت پاسخ یک و دو رو بگیریم میشه 24 . تفاوت پاسخ دو و سه میشه 40 تفاوت پاسخ سه و چهار میشه 56 ارتباط معناداری پیدا میشه که هرپاسخ با پرش 16پله ای مواجه هستش . پس 56+16=72نتیجه72+127=199

20 آذر 1399 15:07

سلام،من خیلی سریع ی راه حل متفاوت برای رسیدن به اون مثالی که در بالا بود پیدا کردم و جوابها هم صحیح بود،خیلی علاقه به شرکت در ازمونها رو دارم، برای شروع ابتدا کدوم آزمون رو پیشنهاد میکنید؟

مهدی کلهر
20 دی 1399 14:04

با سلام و وقت بخیر

پیشنهاد می کنیم که تست هوش کتل نسخه A و B را انجام دهید. به زودی چند تست استاندارد دیگر به مجموعه تست های هوش ای سنج اضافه خواهد شد. برای شروع تست هوش کتل به لینک زیر مراجعه کنید:

تست هوش کتل

19 آذر 1399 12:01

منم از یه روش دیگه جواب و بدست آوردم.عدد زوج رو در خودش ضرب میکنیم و عدد فرد رو در دورقم بالاتر از خودش.بعد جوابها رو باهم جمع میکنیم. (2×2)+(1×3)=7 (4×4)+(3×5)=31 (6×6)+(5*7)=71 . . .

05 آذر 1399 18:50

سلام.جواب سوال اول که مطرح کردید رو هم کاش میگذاشتید ببینیم ما هم نخبه هستیم یا نه. ۹+۱۰=۱۹۹

01 آذر 1399 20:06

سلام جواب تست هوش منسا رو می دونید؟

21 آبان 1399 14:55

چه خفن!!! سایت با حالی دارید

21 آبان 1399 12:18

سلام یک راه حل دیگه ای هم داره 2+1=7 در اینجا 2 دوبار 2×1 میکنیم و بعد با 2+1 جمع میکنم که میشه 1×2و1×2 بعد حاصل هر عبارت را جمع میکنیم میشه 2 +2 میشه چهار و2+1 میشه سه و چهار به علاوه سه میشه هفت برای 4+3=31 3×4 3×4 حاصل هر عبارت را جمع میکنیم که میشه 24 و 3+4 که میشه هفت مجموع 24 و 7 هم میشه 31 برای بقیه هم به همین شکل

19 آبان 1399 02:30

به نظرم اصلا اینطور گروهایی و جدا کردنم خیلی خوب نیست😶😶

07 آبان 1399 22:58

سلام من آزمون کتل دادم نتیجه ۱۵۲ بود . به نظرتون برای عضویت در منسا شانسی دارم؟ چون هزینه ی آزمون بالاست میترسم آزمون بدم یه وقت واجد شرایط نشم.

مهدی کلهر
08 آبان 1399 10:29

با سلام، پاسخ شما بستگی به این مسئله داره که آیا قبلا تست کتل را انجام دادید یا خیر، و اینکه کدام فرم را داده اید. البته نتیجه تست کتل در منسا اهمیت دارد، اما فقط نمی توان به این یک تست اکتفا نمود.

06 آبان 1399 14:48

وقت تعیین شده برای سوال ابتدایی چقدر بود؟

29 مهر 1399 11:17

تست اول متن جوابش میشه 181 جای 9 و 10 تست اول و قسمتی که پاسخ دادید جابجاس

مهدی کلهر
08 آبان 1399 10:35

با سلام، بله بررسی می شود.

24 شهریور 1399 18:05

سلام من آزمون منسا رو دادم و نتیجش 93 درصد بود چجوری باید عضو منسا بشم؟

مهدی کلهر
20 دی 1399 14:07

با سلام 

از آنجا که منسا در ایران نمایندگی ندارد، باید برای اطلاع بیشتر با نمایندگی های مجاز آن تماس حاصل نمایید. برای اطلاع بیشتر با بخش بین المللی این سازمان با لینک زیر تماس حاصل نمایید:

 تماس با سازمان بین المللی منسا