۲۳ ویژگی شخصیتی که برنامه نویسان باید داشته باشند
در این مقاله قصد داریم 23 ویژگی شخصیتی که برنامه نویسان باید داشته باشند را مورد بررسی قرار دهیم. آنچه در ادامه خواهید خواند، بر اساس فهرست مطالب به شرح زیر است:
- برنامه نویسی و استخدام
- ویژگی های شخصیتی یک برنامه نویس ایده آل
- قابلیت حل مسئله
- اشتیاق به کار
- خلاقیت
- یادگیری سریع
- صداقت
- صبر
- مهارت های ارتباطی
- روشن فکر بودن
- مفید بودن و تاثیر گذاری بیش از حد
- توجه به جزئیات
- توانایی برنامه ریزی
- کنترل استرس
- تنبلی
- انعطاف پذیری
- منظم بودن
- انتقاد پذیر بودن
- علاقه به خلق و ایجاد
- قبول شکست
- یادگیری انواع گرایش ها
- طرز فکر فنی
- دیدگاه و چشم انداز کسب و کار
- اعتماد به نفس
- عشق به تکنولوژی
- وفق دادن خود با محیط کار
- توانایی حل مشکل
- به روز بودن
- ذهنیت کار گروهی
- تمایل به پژوهش
- احترام به مهلت داده شده (dead line)
- جمع بندی ای سنج
برنامه نویسی و استخدام
زمانی که شرکت ها اقدام به استخدام برنامه نویسان می کنند، بیش از حد به تجربیات گذشته این افراد با تکنولوژی ها و فناوری های خاص می پردازند.
درست است که داشتن تخصص در Node ، JSON ، MySQL مهم است، اما همه چیز نیست.
آنچه بیشتر در مورد برنامه نویسان مهم است، فناوری و تکنولوژی هایی است که با آن ها کار کرده است.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که خودتان را جز برنامه نویسان ایده آل بدانید. بنابراین ممکن است از خودتان در مورد اینکه چه چیزهایی برای یک برنامه نویس ایده آل لازم است، پرسیده باشید.
به نظر شما ویژگی های مهمی که یک برنامه نویس بزرگ باید داشته باشد، چیست؟ آیا تجربه در این مورد دخیل است؟
آیا یک برنامه نویس خوب بودن با تمرین و دانش در ارتباط است یا برخی از مهارت های ذاتی؟ سوال این جاست که چگونه می توانیم یک برنامه نویس خوب و ایده آل باشیم؟
ویژگی های شخصیتی یک برنامه نویس ایده آل
افرادی که به عنوان برنامه نویسان ایده آل و عالی شناخته می شوند، کمیاب هستند. تاثیر گذاری و عملکرد این افراد 3 برابر بهتر و بیشتر از برنامه نویسان معمولی و ده برابر بیشتر از برنامه نویسان با عملکرد ضعیف و دانش کم است.
جالب است بدانید که فقط یک درصد از برنامه نویسان در جهان تنها کد های عالی ایجاد نمی کنند و دارای ویژگی های خاص و ناملموس هم هستند.
این ویژگی های خاص برنامه نویسان ایده آل را برای شما در این مقاله آورده ایم؛ آن ها را بخوانید و ببینید که چند مورد از این ویژگی ها در شما وجود دارد.
قابلیت حل مسئله
اگر هنوز دستی در برنامه نویسی ندارید و از ابتدا تا به حال برنامه ای نساخته و توسعه نداده اید، باید بدانید که برنامه نویسی را می توان با حل یک معادله ی فوق العاده سخت ریاضی مقایسه کرد.
یک برنامه نویس خوب و ایده آل، بدون اینکه بخواهد احتمالات را در نظر بگیرد، به دنبال راه حل هایی جدید برای حل مسائل است.
اگر این چنین نباشد، هر زمانی که یک برنامه جدید و خلاقانه را به آن پیشنهاد دهید، پاسخی که از آن ها می شنوید، عبارت" این مورد را نمی توان انجام داد" می باشد.
اشتیاق به کار
چرا دوست دارید برنامه نویسی را یادبگیرید؟ برای درآمد آن؟ یا برای موقعیت شغلی آن؟ و یا نه چون به حل مسائل و ایجاد برنامه های کاربردی علاقه دارید، دوست دارید برنامه نویسی یاد بگیرید؟
اشتیاق به کار می تواند همه ی این موارد را برای شما به وجود بیاورد، اما اگر جز دسته دوم هستید که به علت علاقه به حل مسئله و ایجاد برنامه مشغول به این کار شدید، ممکن است که شما در مسیر درستی باشید.
بسیاری از برنامه نویسان مهندسانی هستند که علاقه به ساختن، سوال پرسیدن، جدا کردن موارد از هم، حل مشکلات و غلبه بر مشکلاتی دارند که دیگران قادر به حل آن ها نیستند.
آن ها این کار را فقط به خاطر علاقه شخصی شان انجام می دهند و نه برای کسب درآمد و اینکه به حقوق زیاد نیاز دارند.
اشتیاق دقیقا همان چیزی است که می تواند شما را برای حل مسئله ای شب تا صبح بیدار و مشغول به کار نگه دارد و اشتیاق دقیقا موجب می شود که زمانی که دیگران در تعطیلات و مشغول تماشای فیلم از نتفلیکس هستند، شما در هر زمانی که فرصت کنید، مثلا در شب ها به یادگیری مشغول شوید.
اگر هیچ اشتیاقی برای یادگیری نداشته باشید، هرچه قدر هم برای درک مفاهیم دشوار برنامه نویسی تلاش کنید، تلاش شما بی ثمر خواهد بود.
سعی کنید با خودتان صادق باشید و در صورت تمایل و علاقه به این کار، تلاش خودتان را در این زمینه آغاز کنید.
خلاقیت
هیچ غیر ممکنی وجود ندارد. برنامه نویسان و توسعه دهندگان ایده آل، باید بتوانند خارج از چارچوب فکر کرده و تخیل داشته باشند.
علاوه بر این، آن ها باید از زمانی که برای پاسخ گویی به هر چالش فنی دارند، آگاهی داشته باشند و از اختراع مجدد مسائل و کد های قبلی خودداری کنند.
یادگیری سریع
اغلب برنامه نویسان، خودآموزهای توانا و فوق العاده ای هستند. آن ها از تکنولوژی و فناوری های جدید ترسی ندارند و به تنهایی می توانند بر فناوری های جدید، تسلط پیدا کنند.
آن ها توانایی دستیابی به اطلاعات جدید و پردازش سریع این اطلاعات را دارند. هر برنامه نویسی ممکن است با شرایطی رو به رو شود که راه حل کار را به درستی نداند.
اما برنامه نویس ایده آل، سعی می کنند منابع مختلف را کشف و پیدا کنند، با افراد مناسب در این مورد صحبت کنند و راه حل هایی را جستجو کنند. مهارت ایده آلی که هر فرد می تواند داشته باشد، درک نحوه ی یادگیری است و برنامه نویسان خوب مهارت های خود آموزی را به خوبی کسب کرده و یاد گرفته اند.
صداقت
برنامه نویسان، باید یاد بگیرند که اشتباهات خود را بپذیرند. البته که اشتباه ممکن است برای هرکسی رخ دهد. مهم ترین کاری که می توانید انجام دهید این است که، اشتباهات خود را بپذیرید، از آن ها درس بگیرید و در مواقع بعدی از آن ها اجتناب کنید.
شاید این کار ساده نباشد اما برای رشد افراد لازم است. به یاد داشته باشید، با دروغ گفتن به مشتریان و سرپرست کار و مدیران و تیم خود، یک برنامه نویس جعلی می شوید. اگر کاری را به موقع حاضر نکرده اید، صداقت پیشه کنید و واقعیت را بگویید.
اشتباه خود را گردن دیگران نیندازید و انگشت اشاره به سمت دیگران نگیرید؛ صاحب اشتباه خودتان باشید. در صورت رعایت این موارد، اعضای تیم و مدیران نیز به شما احترام خواهند گذاشت.
صبر
یک برنامه نویس باید صبور باشد. مطمئنا شما باید تمایل به یادگیری و انگیزه کسب درآمد داشته باشید. با این حال، اگر آنقدر صبور نباشید و با مشکلاتی که در هنگام کد نویسی به وجود می آید با صبر و حوصله برخورد نکنید، علاقه شما به این کار کم کم از بین می رود.
ممکن است در هنگام کار و در مواقعی پیش بیاید که از شدت عصبانیت به اصطلاح بخواهید سرتان را به دیوار بکوبید؛ اگر صبر و اعتماد به نفس کافی داشته باشید، می دانید که در نهایت مشکل را حل خواهید کرد و این صبر به شما در ادامه کار کمک خواهد کرد.
مهارت های ارتباطی
اگر می خواهید عضو مهمی از یک تیم فعال و کاربردی باشید، باید با دیگران ارتباط برقرار کنید. ممکن است که شما آرام و خجالتی باشید و این عیبی ندارد؛ با یادگیری مهارت های ارتباطی و مثلا نوشتن می توانید با دیگران در تعامل باشید.
اگر در شرایط دور کاری هستید، برای برقراری ارتباط و کمک به دیگران و گرفتن بازخورد می توانید از ایمیل و چت های تصویری و به اصطلاح ویدئو کال استفاده کنید.
توجه داشته باشید که در حین ارسال پیام، پیامتان را واضح و مختصر ارسال کنید. این کار به همکاران شما کمک می کند که منظور شما را در کسری از زمان به وضوح متوجه شوند و تمایل به برقراری ارتباط و خواندن و نوشتن پیام های شما داشته باشند.
تیمی که شما در آن کار می کنید باید از روند کار شما مطلع باشد تا اگر زمانی ایرادی در کار به وجود بیاید و نیاز به توضیح شما وجود داشته باشد، دست از درخواست بی مورد از شما بکشند.
با برقراری ارتباط مکرر و برای پیام های کوتاه اما مفصل و دقیق، تیم کاری به شما گوش می دهد و از روند فعالیت هایتان با خبر می شود.
روشن فکر بودن
ذهن باز و فکر روشن یکی از مهم ترین ویژگی هایی است که یک برنامه نویس باید داشته باشد. بسیاری از مردم بر این باورند که استدلال و بحث برای برنامه نویسان که دائما مشغول پروژه های سنگین هستند و فرآیند کاری خسته کننده ای دارند، جذاب و جالب نیست؛ اما این تصور اشتباه است.
طبق تحقیقات، مشخص شده است که برنامه نویسی که ذهن باز و روشنی دارد، عملکرد بهتری هم دارد.
اگرچه که ممکن است این فرد، خودش را فردی باهوش و با استعداد بداند، اما پذیرای هرگونه انتقاد و پیشنهادی از جانب دیگران نیز می باشد.
داشتن فکر روشن و ذهن باز برای یک برنامه نویس لازم و ضروری است چرا که باعث می شود به راحتی به ایده های دیگران و مشتریان خود گوش دهد و فکر کند. این امر به عنوان یک عامل فوق العاده، در دستیابی به نتیجه نهایی مناسب، که صاحب پروژه انتظار دارد، محسوب می شود.
مفید بودن و تاثیر گذاری بیش از حد
برنامه نویس که خودش را در قبال برنامه ای که نوشته مسئول می داند و دائما به سخنان مشتری خود گوش داده و به سوالات او به خوبی پاسخ می دهد و از مشتری و برنامه ای که ساخته پشتیبانی می کند، برای بهتر شدن و به روز شدن مشتری تلاش می کند.
معمولا همه ی افرادی که در تیم توسعه کار می کند، جملات حاوی "نه" را بر سر زبان می آورند. استفاده از هر فرصتی برای "بله" گفتن و کمک به بهتر شدن و آسان تر شدن شرایط برای هر فردی محترم و ارزشمند است.
در میان کسانی که به کمک کردن نه می گویند، این بله گفتن فرصتی را برای رشد و ترقی شما به وجود می آورد.
اگر تصمیم گرفتید به جای نه گفتن مفید باشید و به دیگران کمک کنید، فرصت بزرگی را برای خودتان به وجود می آورید.
توجه به جزئیات
اصولا برنامه نویسانی که به جزئیات توجه دارند، کد هایی با کیفیت بالا می نویسند. رایانه ها فقط هر کاری را که شما به آن ها می گویید را انجام می دهند. اگر برنامه ای مشکل داشته باشد، در واقع تقصیر کامپیوتر نیست.
توانایی شما در، در نظر گرفتن موارد گوشه ای و نوشتن کدهایی که از چندین مورد استفاده مراقبت می کند، روند رشد راحت تر را ممکن می کند. هم چنین برنامه نویسانی که به جزئیات توجه می کنند، می توانند به راحتی خطاهایی را در کد های خود و دیگران وجود دارد، پیدا کنند.
توانایی برنامه ریزی
به جای شروع به کار با یک پروژه جدید، یک ضمیمه عالی و اطلاعات درست مربوط به توسعه یک محصول نهایی پیدا کنید. پس از انجام این تجزیه و تحلیل، می توانید ابتدا ساختار برنامه را قبل از نوشتن اولین خط کد، طراحی کنید.
کنترل استرس
شاید برای کسی که از بیرون به این شغل نگاه می کند، برنامه نویسی شغل راحتی است اما در واقع این کار، شغلی پر از تنش و استرس است. زمانی پیش می آید که کار آماده نیست و مهلت تحویل آن رسیده است.
یک برنامه نویس ایده آل، حتی در استرسی ترین شرایط هم می تواند کار را کنترل کرده و به راحتی از عهده کار بر بیاید؛ در واقع توانایی کنترل شرایط را دارد.
تنبلی
لری وال، خالق اصلی زبان های برنامه نویسی پرل، 3 ویژگی فوق العاده را برای یک برنامه نویس بزرگ بیان می کند، که این سه ویژگی عبارت اند از:
- تنبلی
- خودخواهی
- بی حوصلگی
تنبلی ممکن است یک ویژگی منفی برای هر کارمندی باشد، اما متخصصان فناوری اطلاعات اعلام کرده اند که، اگر قصد دارید راه حل های بسیار خوبی برای انجام کاری پیدا کنید، از یک فرد تنبل سوال بپرسید.
به احتمال زیاد یک فرد تنبل، سریع ترین و موثر ترین راه را برای یک موضوع کشف کرده است. اعضای تیم در حال توسعه یک شرکت اغلب می توانند راهی برای اتوماتیک سازی عملیات و صرفه جویی در وقت و زمان پیدا کنند.
انعطاف پذیری
برنامه نویسانی که به خوبی با تغییرات مواجه نمی شوند و قدرت پذیرش تغییرات را ندارند، به احتمال زیاد موفقیت های چندانی هم کسب نخواهند کرد مگر در پروژه های بلند مدت که زمانی طولانی برای تحویل دارند.
البته این پروژه ها برای تحقیر برنامه نویسان نیست، اما باید گفت که بسیاری از این پروژه ها با ناسازگاری و انعطاف ناذیری همراه هستند.
آنچه واضح است این است که در بسیاری از مصاحبه های کاری و افرادی که متقاضی استخدام در شرکتی هستند، کسانی که با تغییرات راحت نیستند و قدرت پذیرش تغییرات را ندارند، در حین مصاحبه سوالاتی مانند، "آیا شرایط تغییر هم می کند؟" می پرسند؛ اما در مقابل افراد انعطاف پذیر واکنشی متفاوت برای تغییر دارند و این واکنش را با عبارتی مانند،" مطمئنا تغییر در طول هر کاری رخ می دهد و تغییر حقیقتی برای زندگی است" بیان می دارند؛ و مسلما این افراد برنده واقعی هستند.
منظم بودن
برنامه نویسان خوب، واقعا با نظم هستند. آن ها اخلاق کاری خوبی دارند و بسیار منظم بوده و در جلسات به موقع حاضر می شوند.
یک مهارت اصلی برای منظم بودن، توانایی محاسبه زمان مورد نیاز برای انجام یک کار، برقراری ارتباط و انجام آن است.
برنامه نویسان عالی در این مورد مهارت خوبی دارند و ارتباط خوب و منظمی را با مدیران و مشتریان خود برقرار می کنند.
انتقاد پذیر بودن
برنامه نویسان باید به این نکته توجه داشته باشند، که هر انتقادی را شخصی نکنند و به دید خصومت به فرد منتقد نگاه نکنند.
همان طور که در یک مطالعه بیان شده است، به نقل از مدیر مایکروسافت: شما می توانید یک مکالمه واضح و شامل انتقاد با دیگران داشته باشید و در مواردی با یک دیگر بحث کنید؛ این مکالمه ها حرفه است. ولی توجه داشته باشید که محتوای این مکالمات را به خود نگیرید و شخصی نکنید.
البته این مورد بدان معنا نیست که هر فرد هرچه بخواهد را به شرکت بگوید، بلکه درک کلی از این مورد است که اگر مشکلی داشتید، باید این مشکل را بیان کنید.
برنامه نویسان خوب باید منافع شرکت را هم در نظر بگیرند و این منافع را به منافع شخصی خود ترجیح دهند.
علاقه به خلق و ایجاد
اگر در دنیای دیجیتالی و تکنولوژی چیزی را ایجاد کنید که از آن رضایت دارید، به احتمال زیاد این رضایت در زندگی شخصی هم با شما همراه خواهد بود. در فضای دیجیتالی شما با چیزی محدود نمی شوید و گاها تخیل است که می تواند شما را محدود کند.
داشتن علاقه ی ذاتی به نحوه کارکردن چیزها و جستجوی راه حل موثر برای ساختن موارد، نشانه ای از یک توسعه دهنده ایده آل است.
قبول شکست
در واقع همیشه در اولین تلاش ها همه چیز کسب و دریافت نمی شود و برنامه نویسان ممکن است در مسیر کاری خود طعم شکست را هم بچشند.
استخدام برنام نویسانی که هر خطا و اشتباهی را نشانه ای از شکست ندانند و این موارد را چالشی در نظر بگیرند که قابل حل است، لازم و ضروری است.
یک برنامه نویس ایده آل به عزم و اراده ای راسخ نیاز دارد که پس از ساعت ها کار و در صورت شکست، او را به ادامه کار تشویق کند.
یادگیری انواع گرایش ها
در دنیای امروزی که 24 ساعته انواع تبلیغات در مورد فناوری های جدید وجود دارد، و زبان های متفاوتی برای برنامه نویسی در دسترس برنامه نویسان است، برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس ایده آل نباید به راحتی از این ابزار ها و امکانات و ... گذر کرد و باید تلاشی برای یادگیری این گرایش ها داشت.
اگر بتوانید از این فرصت ها و امکانات در دنیای واقعی بهره بگیرید، موقعیت های شغلی شما هم بهتر خواهد شد. زرنگ باشید و به ایده های جدیدی که در مسیر شما قرار می گیرند، فکر کنید. بنابراین فرصت ها را ار دست ندهید و از اخبار و ایده های جدید فناوری استقبال کنید.
طرز فکر فنی
ابزار اصلی برنامه نویسان برای کارشان، رایانه شخصی آن هاست، بنابراین منطقی است که آن ها نحوه مرور ابزارهای خود را از دیدگاه فناوری درک کنند.
اما چیزی که توسعه دهندگان ایده آل را از برنامه نویسان معمولی جدا می کند این است که آن ها، فقط کامپیوترها (و ابزارهای مختلف مرتبط با آن) را نمی دانند، بلکه در واقع از یافتن منطق پشت آن ها هم لذت می برند.
خیلی ساده است، یک برنامه نویس باید دارای توانایی های فنی فوق العاده ای باشد و علاوه بر آن، باید بتواند قسمت های فنی را برای مشتریانی که سر از تکنولوژی در نمی آورند، توصیف کند.
دیدگاه و چشم انداز کسب و کار
همیشه تجربه شرط لازم و کافی نیست.
شما می توانید یک برنامه نویس عالی باشید و کد هایی با کیفیت بالا تولید کنید، اما اگر نتوانید خواسته های مشتریان را برآورده کرده یا خودتان را با نیاز آنان تطابق دهید، هنوز برای این کار مناسب نیستید.
بنابراین به دست آوردن سطح خاصی از درک مناسب در کسب و کار، به همان اندازه که رشد شما در برنامه نویسی اهمیت دارد، شما را در صدر قرار می دهد. من به شما خواهم گفت که اگر این چند ویژگی را دارید، یک برنامه نویس تجاری خوب هم هستید:
- شما می توانید برنامه نویسی را از دیدگاه کسب و کار خودتان جدا کرده و تشخیص دهید.
- از کارکردن با خواسته های مشتریان لذت ببرید.
- توانایی درک مردم از نگاه غیر فنی را داشته باشید.
- شما قادر باشید چالش های تجاری را به راه حل های فنی تبدیل کنید.
اعتماد به نفس
اگر بخواهم صادقانه بگویم، ما برنامه نویسان با تخیلات خود جهانی جدید را خلق می کنیم. و برای شروع این کار، نیاز به مقداری مناسب اعتماد به نفس دارید.
برای انجام این کار در بخش عظیمی از سیستم، که افراد دیگر به آن وابسته هستند، به شجاعت قابل توجهی نیاز دارید.
در این دنیای کوچک مجازی، شما یک خدا هستید، استاد تمام تحقیقات خود هستید. چنین اعتماد به نفسی معمولاً از تلاش برنامه نویسان معمولی و مبتدی به برنامه نویسان اصلی بدست می آید.
در هر مرحله از این فرآیند، شخص دیگری باید هر تصمیم شما را به چالش بکشد، مطمئناً نه به این دلیل که آن ها فکر می کنند این تصمیمات اشتباه است، بلکه برای اینکه به شما اجازه می دهد تا دریابید که چرا فکر می کنید این تصمیمات درست هستند.
عشق به تکنولوژی
عشق به تکنولوژی کاملاً واضح است، اما لازم به تکرار است که اگر تمایل به کار کردن در حوزه برنامه نویسی دارید، باید از امکانات شگفت انگیزی که فناوری در اختیار جهان قرار می دهد، آگاهی داشته باشید.
مشتاق بودن در مورد راه های استفاده از پتانسیل های فناوری، برای هر سازمانی که می خواهید در آن کار کنید، مطمئناً شما را در جایگاه خوبی قرار می دهد و این یک نشانه قطعی است که شما در مسیر حرفه ای مناسب برای موفقیت در برنامه نویسی می باشید.
وفق دادن خود با محیط کار
محیط کار یک محیط پویا و در خال تغییر است؛ برنامه نویسی که بتواند خودش را با محیط کار سازگار کند و خودش را با تغییرات وفق دهد، می تواند عملکرد بهتری در محیط کار داشته باشد.
توانایی حل مشکل
یک برنامه نویس باید توانایی بالایی در حل مسئله داشته باشد و بتواند مسائل و مشکلات مختلف را با دیدگاهی انتقادی و زوایای مختلف حل کند.
به روز بودن
دانش یک برنامه نویس باید به روز باشد! یک برنامه نویس خوب سعی می کند روزانه در حیطه شغلی اش مطالعه داشته باشد، دوره های جدید آموزشی را بگذراند و اطلاعات خود را در زمینه برنامه ریزی به روز نگه دارد.
ذهنیت کار گروهی
انجام کار به صورت گروهی یک مهارت است و هر فردی مهارت انجام کار گروهی را ندارد؛ کار گروهی بازدهی و اثربخشی زیادی دارد. بسیاری از افراد در خلال انجام کار به صورت گروهی، دانش خود را به روز نگه می دارند و از همگروهی های خود چیزهای جدید یاد می گیرند.
کار گروهی نیازمند سازگاری و تطبیق خود با دیگر اعضای گروه است.
تمایل به پژوهش
از دل تحقیقات و پژوهش های مختلف دانش جدید به دست می آید؛ یک برنامه نویس خوب باید به انجام پژوهش تمایل داشته باشد و دانش خود را در زمینه انجام پژوهش بالا ببرد.
احترام به مهلت داده شده (dead line)
توجه به زمان تعیین شده برای تحویل پروژه ها! این یک ویژگی خوب برای برنامه نویسان است. اگر برنامه نویس حرفه ای باشید اما نتوانید پروژه های خود را سر موعد مقرر تحویل دهید، هرگز دانش، مهارت شما دیده نمی شود و نمی توانید به عنوان یک برنامه نویس حرفه ای به کار خود ادامه دهید.
برای سنجش دقیق ویژگی های شخصیتی افراد، می توان از تست شخصیت شناسی MBTI استفاده نمود.
جمع بندی ای سنج
در این مقاله 23 ویژگی شخصیتی که برنامه نویسان باید داشته باشند را مورد بررسی قرار دادیم. در نهایت باید گفت؛ شخصیتی که ما داریم، نحوه ی ارتباط مان را با جهان اطرافمان توصیف می کند.
گرچه که، چندین نظریه در مورد شخصیت واقعی افراد و چگونگی رشد ویژگی های اصلی شخصیت ما وجود دارند، اما نظر عموم مردم بر این است که شخصیت توسط تجربیات اولیه زندگی شکل می گیرد و اغلب با زمان سازگار و در تطابق است.
به همین دلیل تغییر شخصیت شما کار چندان آسانی نیست.
با این حال به نظر می رسد که بعضی از افراد با برخی از مهارت های فوق ذاتی به دنیا می آیند، اما حقیقت این است که بسیاری از ویژگی هایی که برای رشد یک فرد برای شغل برنامه نویسی وجود دارد را می توان با گذشت زمان و تمرین بسیار آموخت و به کار برد.
برای اینکه فردی موفق، تاثیر گذار و با عملکرد بالا باشید، لازم است که بر روی یک سری از ویژگی های شخصیتی خود تمرکز کرده و کار کنید؛ چرا که این ویژگی ها نه تنها در شغل برنامه نویسی به کمک شما می آیند، بلکه در زندگی هم به شما کمک خواهند کرد.
شما به عنوان یک برنامه نویس کدام یک از این ویژگی ها را دارید؟ نظرات و دیدگاه های ارزشمندتان را با ما در میان بگذارید.
اصطلاحات مهم این مقاله
سوالات متداول
-
یک برنامه نویس چه ویژگی های باید داشته باشد؟
- صداقت، خلاقیت، تمایل به پژوهش، یادگیری سریع، مهارت حل مسئله و...