تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
همدلی چیست؟ و از کجا باید بدانید که فرد همدلی هستید؟ مدت مطالعه: 3 دقیقه
ای سنج 06 تیر 1400 مدت مطالعه: 3 دقیقه

همدلی چیست؟ و از کجا باید بدانید که فرد همدلی هستید؟

در این مقاله می خواهیم در مورد همدلی صحبت کنیم و این که از کجا باید بدانید که فرد همدلی هستید؟

لازم به ذکر است در ابتدا اشاره شود همدل فردی است که با احساسات و عواطف اطرافیانش کاملاً هماهنگ است. در ادامه براساس فهرست مطالب زیر به این موضوع می پردازیم:

همدلی چیست؟

همدل کسی است که با عواطف نزدیکانش همسو می باشد و احساسات آنان را به خوبی درک می کند. توانایی آن ها در تشخیص آنچه دیگران احساس می کنند، فراتر از همدلی است. همدلی یعنی احساسات فرد دیگری را در سطح بالایی از عواطف و احساسات درک کنید.

مطالعات همدلی را به دو قسمت تقسیم کرده است، افرادی که می توانند احساسات اطرافیان خود را درک کنند و در واقع این افراد وجود دارند، اگرچه بسیاری از افراد ادعا می كنند كه چنین توانایی هایی دارند و بالعکس.

آنچه ما می دانیم این است كه، محققان آنچه را كه در مغز افراد همدل "نورون های آینه ای" گفته می شود را كشف كرده اند، كه این نورون ها می تواند به ما كمك كند تا احساسات افرادی را كه با آن ها در تماس هستیم درک كنیم و به نظر می رسد که برخی از افرادی که نورون های آینه ای بیشتری نسبت به دیگران دارند، احتمال  دارد که همدلی بیشتری را با دیگران داشته باشند.

چگونه می توان فهمید که شخص همدلی هستیم؟

بدون شک برخی از افراد بیشتر از دیگران مستعد همدلی هستند. همه ما در زندگی خود افرادی را می شناسیم که توانایی فهم احساسات دیگران را دارند، علاوه بر آن، همه ی ما افراد دیگری را هم دیده ایم که به احساسات دیگران چندان اهمیت نمی دهند و گویی خودشان را از دیگران جدا می کنند.

بنا براین با فرض اینکه همدلی بر روی یک طیف و پیوستار قرار دارد، بعضی از افراد که بسیار همدل هستند در یک سر طیف و افراد دیگر که به نوعی همدلی ندارند، در طرف دیگر قرار می گیرند.

اما شما چگونه میزان همدلی خود را اندازه می گیرید؟ و به عنوان یک همدل خود را در چه سطحی از همدلی میبینید؟ در ادامه راه های تشخیص اینکه شما فرد همدلی هستید یا خیر آورده شده است.

می توانید با پرسیدن چند سوال از خود در مورد چگونگی ارتباط شما با دیگران و نحوه پاسخگویی جسمی و عاطفی شما به وقایع عاطفی بزرگی که در حضور شما اتفاق می افتد، شروع کنید.

اگر به بیشتر این سوالات پاسخ بله داده اید، به احتمال زیاد از همدلی در شما وجود دارد:

آیا متوجه استرس و اضطراب دیگران می شوید؟
آیا در گذشته به حساسیت بیش از حد متهم شده اید؟
آیا در فضاهای شلوغ احساس گیجی و گنگی می کنید؟
آیا دیگران شما را فرد همدل توصیف می کنند؟

کارشناسان و متخصصان آزمون های متفاوتی را برای سنجش و ارزیابی و پاسخ به این سوال که  آیا شما فرد همدلی هستید یا نه طراحی کرده اند.

دکتر جودیت اورلوف می پرسد، "آیا من اغلب احساس می کنم که فرد ناسازگاری هستم؟"

در حالی که دکتر تارا مایر-رابسون برای سنجش همدلی از شما می پرسد که" آیا تماشای فیلم غمگین و اخبار شما را ناراحت می کند؟"

توجه

از آنجا که هیچ معیار مشخصی برای همدل بودن یا نبودن شما وجود ندارد، پاسخ دادن به این سوالات کاملا ذهنی و شخصی است و خودتان باید در ارزیابی این احساس به خودتان کمک کنید.

مزایا و معایب همدلی کردن

بیایید نگاهی به مزایا و معایب همدل بودن بیندازیم.

مزایا

می توانید از دیگران حمایت عاطفی کنید: اگر قادر به درک احساسات اطرافیان خود هستید، باید بتوانید از افرادی که برای شما بیشترین اهمیت را دارند حمایت و مراقبت بهتری داشته باشید.
شما می دانید چه کسی به کمک احتیاج دارید: دانستن این نکته که فرد دیگری احساس ضعف، تنهایی یا ترس می کند، حتی اگر به ظاهر این را نشان ندهد، شما را در موقعیتی قرار می دهد که می توانید از طریق آن به دیگران  کمک کنید، اعتماد آن ها را جلب کرده و به کسی تبدیل شوید که آن ها می دانند همیشه می توانند که به او اعتماد کنند.
می توانید بگویید که آیا ارتباط با شخصی برای شما خوب است یا خیر: همدلی کردن  می تواند شما را به یک شریک و دوست بهتر تبدیل کند و به طور کلی به تقویت روابط شما کمک کند.

این همدلی و سازگاری می تواند به شما کمک کند که افراد دروغگو را حتی از فاصله دور هم تشخیص دهید. همدلان تحت سو استفاده دیگران قرار نمی گیرند و به راحتی نمی توان آن ها را فریب داد و یا کنترل کرد.

معایب

ممکن است اغلب احساس خستگی عاطفی کنید: نکته ای که در مورد افراد همدل وجود دارد این است که، این افراد وقتی در مکان های شلوغ و پر سر و صدا مانند مراسم خاکسپاری و یا عروسی می روند به شدت تحت تاثیر احساسات دیگران قرار می گیرند و این ممکن است برای آن ها عوارض منفی به همراه داشته باشد و این می تواند برای این افراد طاقت فرسا و دشوار باشد. 
شاید پیدا کردن وقت و صرف زمان برای خودتان سخت باشد: همچنین حمل دائمی احساسات دیگران برای این افراد سخت است.

اگر همدلان به تعادلی درونی نرسند، ممکن است مشکلاتی برای خواب و سلامت روان آن ها ایجاد شود. 

توانایی شما در درک و پذیرش دیگران ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد: همچنین ممکن است دیگران دوست نداشته باشند که شما افکار و احساساتشان را بفهمید و در این صورت می توانند مقابل شما گارد بگیرند و رفتار های تهاجمی از خود نشان دهند.

اگر شما هم فرد همدل هستید، از خودتان محافظت کنید

اگر فرد همدلی هستید و دیگران شما را فردی همدل می دانند و دائما با درک و پذیرش احساسات دیگران درگیر هستید، مهم است که یاد بگیرید چگونه از روان خود محافظت کنید و خود را از دنیای خارج جدا کنید تا بتوانید به اصطلاح نفس راحتی بکشید، التیام پیدا کنید و به احساسات خودتان هم اهمیت دهید.

پس لطفا نکات زیر را رعایت کنید:

زمانی را به خود اختصاص دهید.
افراد مناسبی را برای معاشرت با خود انتخاب کنید.

اگر تمایل دارید تا با انواع همدلی آشنا شوید، به لینک مورد نظر مراجعه کنید.

جمع بندی ای سنج

در این مقاله در مورد همدلی صحبت شد. در نهایت باید گفت که اگر فکر می کنید از احساساتی که هنگام بیرون رفتن از درب منزل با خود همراه دارید دائماً تحت فشار یا خستگی هستید، ممکن است نیاز به یک سری راهکار برای کاهش فشار ناشی از احساساتی که حس می کنید داشته باشید.

یک متخصص بهداشت روان آموزش دیده می تواند در استفاده از این راهکارها به شما کمک کند. به این ترتیب، می توانید یاد بگیرید که چگونه از توانایی های همدلی خود به خوبی استفاده کنید.

آیا براساس توضیحات فوق، خودتان را فردی همدل ارزیابی می کنید؟ لطفا دیدگاه و نظرات ارزشمند خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.

ماری جوانا یا گل چیست | آیا فوایدی هم دارد؟
مهرطلبی چیست | ویژگی‌های افراد مهرطلب
رفتار مناسب با کودک لجباز چیست؟
علائم کمبود اعتماد به نفس چیست؟
انواع اعتماد به نفس کدام است | بهترین نوع اعتماد به نفس
تفاوت خشم و پرخاشگری چیست؟

اصطلاحات مهم این مقاله

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید