تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
ارتباط بین سیگار کشیدن و درد مزمن مدت مطالعه: 4 دقیقه
ای سنج 22 اردیبهشت 1400 مدت مطالعه: 4 دقیقه

ارتباط بین سیگار کشیدن و درد مزمن

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که سیگار کشیدن می تواند باعث بروز درد مزمن در شما شود و رفته رفته این درد بیشتر و بیشتر شود؟ یا اینکه هنگامی که در بدنتان احساس دردی مانند دل درد یا سر درد دارد، با سیگار کشیدن این درد بیشتر می شود؟

اگر تمایل به کشف ارتباط بین سیگار کشیدن و این دردها را دارید با ما همراه شوید. همچنین شما می توانید فهرست مطالب را از باکس زیر مشاهده نمایید.

ارتباط بین سیگار کشیدن و درد مزمن

خوب است بدانید که اگر شما هم از درد مزمن رنج می برید، برخی از عادت های بد مانند سیگار کشیدن، ممکن است درد شما را بدتر یا تشدید کند. در واقع، سیگار کشیدن می تواند شما را در معرض خطر بیشتری از تجربه درد مزمن در مناطق خاصی از بدن، به ویژه درد در کمر قرار دهد.

آیا میدانستید

بیش از نیمی از افرادی که درد مزمن دارند، افراد سیگاری هستند.

سیگار کشیدن تا حد زیادی کارایی قلب و ریه های شما را برای رساندن اکسیژن به بدن کاهش می دهد. همچنین سیگار کشیدن با کند شدن روند بهبودی، افتادگی پوست و افزایش ضربان قلب و فشار خون همراه است. وقتی همه این عوامل با هم ترکیب می شوند، نه تنها سلامتی شما را تحت تاثیر قرار می دهند، بلکه می توانند احساس درد مزمن را در شما تشدید کنند.

برای انجام صحیح کارها و کارآمد بودن آن، عضلات و مفاصل شما نیاز به تأمین مداوم خون غنی از اکسیژن دارند. سیگار کشیدن نه تنها رگ های شما را مسدود می کند، بلکه سرعت تبادل اکسیژن و دی اکسید کربن را در خون کاهش می دهد.

به عبارت دیگر، سیگار کشیدن، فقط باعث نمی شود که ماهیچه های شما خون کمتری دریافت کنند، بلکه باعث می شود خون با کیفیت پایین تری در رگ های شما جریان پیدا  کند.

افراد سیگاری نیز برای انجام جراحی مناسب نیستند و جراحی در آنان ریسک بالایی دارد. اگر برای کمک به درد مزمن خود به کاشت نیاز دارید مثلا کاشت مفصل در زانو های خود و یا مواردی از این دست، سیگار کشیدن مبارزه با عفونت احتمالی ناشی از جراحی را بسیار دشوارتر می کند.

از دیگر عوارض جانبی سیگار کشیدن می توان به خستگی، اختلالات مزمن ریوی و کاهش سرعت بهبودی بدن پس از بیماری اشاره کرد که به طور غیر مستقیم بر درد مزمن تأثیر می گذارد. بیماری هایی مانند اختلالات ریوی و ... موجب کم تحرکی در افراد می شود و همین کم تحرکی موجب بهبود آهسته در فرد می شود.

بهبود آهسته به این معنی است که آسیب ها بیش از حد معمول روی شما تأثیر می گذارند و سرعت روند بهبودی را کم می کنند.

رابطه بین سیگار کشیدن و درد مزمن کمر

مطالعات نشان داده است که افراد سیگاری بیشتر از افراد غیر سیگاری دچار کمر درد مزمن می شوند.

مثال کاربردی

یک مطالعه نشان داد که افراد سیگاری فعلی و سابق (کسانی که سیگار را ترک کرده اند) بیشتر از افرادی که هرگز سیگار نکشیده اند کمر درد دارند و این ارتباط در نوجوانان بیشتر از بزرگسالان است. این ارتباط در بین افراد سیگاری فعلی نیز بیشتر از افراد غیر سیگاری بود.

محققان دانشگاه نورث وسترن نتایج یک مطالعه دیگر را منتشر کردند که سیگار کشیدن را با درد مزمن کمر مرتبط دانست. این اولین مطالعه ای است که نشان می دهد سیگار کشیدن در یک مدار مغزی مرتبط با درد تداخل ایجاد می کند و این باعث می شود افراد سیگاری نسبت به درد مزمن کمر حساس تر باشند.

این مطالعه که 160 بزرگسال مبتلا به موارد جدید کمر درد را بررسی می کند، نشان داد که افراد سیگاری سه برابر بیشتر از افراد غیر سیگاری دچار کمر درد مزمن می شوند. این مطالعه همچنین نشان داد که اگر این عادت بد را ترک کنید ، می توانید شانس ابتلا به کمردرد را در خود کاهش دهید.

ترک سیگار به درد مزمن کمک می کند

ترک سیگار آسان نیست، اما می تواند به شما کمک کند که لا اقل درد های مزمن را در طول زندگی خود به حداقل برسانید. با پزشک خود در مورد داروهای احتمالی و یا گزینه های مشاوره برای ترک کمک بگیرید و صحبت کنید. ترک نه تنها می تواند درد مزمن شما را کاهش دهد، بلکه باعث افزایش سلامتی و کیفیت زندگی شما می شود.

چگونه سیگار را ترک کنیم؟ 

همه ی ما خوب می دانیم که ترک عادت ها اندکی سخت است. ترک مواردی نظیر سیگار کشیدن سخت تر! اما همین ترک سیگار هم با اینکه ممکن است عملی دشوار به نظر برسد اما غیر ممکن نیست. امروزه با پیشرفت علم و تکنیک های جدید برای ترک سیگار، ترک این عادت مخرب در افراد اندکی راحت تر شده است.

اگر مایل به ترک سیگار هستید، راه های بسیاری برای ترک آن وجود دارد. با شناخت خودتان و بررسی این که کدام راه می تواند برای شما موثر تر باشد اولین قدم را در ترک سیگار بردارید.

شما می توانید با اتکا به خود و خیلی بی مقدمه اقدام به ترک سیگار کنید و برای همیشه دیگر سراغ سیگار نروید و یا اینکه یک روز و تاریخی را تعیین کنید و به خودتان قول بدهید از این تاریخ به بعد دیگر سراغ پاکت سیگار خود نمی روید در این روش می توانید از اعضای خانواده خود و یا دوستان، نزدیک تان هم کمک بگیرید و از آن ها بخواهید در این راه مشوق شما باشند.

شاید شما با خود فکر کنید که به تنهایی از پس ترک سیگار بر نمی آیید و یا ممکن است در خلوت خود وسوسه شوید و دوباره به سیگار کشیدن روی بیاورید، بابت این رفتار در خود خجالت نکشید و آن را عیب بزرگی در خود نپندارید؛ شما با مراجعه به یک روانشناس متخصص رفتار درمانگر و با کمک گرفتن از او و متوسل شدن به تکنیک های رفتاری به راحتی می توانید از عهده ی این کار بر بیایید.

نیکوتین موجود در سیگار می تواند باعث آرامش و اعتیاد در سیگار شود. چه راهی مناسب تر از آن که برای نیکوتین جایگزین پیدا کنیم. این روزها آدامس های نیکوتینی یا برچسب های نیکوتینی، اسپری و قرص های حاوی نیکوتین کار را برای ترک سیگار بسیار راحت تر کرده اند. با مشورت با پزشک متخصص و با داشتن آگاهی کافی دارو درمانی نیز برای ترک سیگار بسیار مفید است.

اگر تصمیم به ترک سیگار دارید، می توانید از مجموعه ای از روش ها و درمان ها استفاده کنید. شایان ذکر است، که چند روز ابتدایی در ترک سیگار بسیار مهم است و در این چند روز به شما اندکی سخت می گذرد.

سعی کنید فعالیت هایی که برایتان دلنشین است و به حواس پرتی شما در ترک سیگار کمک می کند روی بیاوردید. مهم است که تسلیم وسوسه های خود برای کشیدن سیگار نشوید و در محیط هایی که ممکن است شما را برای سیگار کشیدن وسوسه و ترغیب کند، نروید. 

اگر علاقمند هستید تا درباره ترک سیگار اطلاعات کسب کنید، به صفحه مورد نظر مراجعه نمایید.

جمع بندی ای سنج

با شناسایی و ترک عادات مخرب در خود می توانیم به بهبود سلامتی خود کمک کنیم و از درد های جسمانی خود کم کنیم و سبک زندگی خود را ارتقا دهیم.

خوب است که در مسیر ترک عادات نا صحیح خود از خانواده و یا دوستانمان کمک بگیریم و از آن ها بخواهیم که در این مسیر حامی و مشوق ما باشند.

آیا تا به حال تجربه این درد مزمن را داشته اید؟ یا برایتان پیش آمده است که فردی پس از سیگار کشیدن از بروز درد، ابراز ناراحتی کند؟ خوشحال می شویم آن را با ما به اشتراک بگذارید.

اضطراب جنسی چیست | راه‌های موثر برای درمان
مهارت همدردی چیست | روش تقویت آن
طلاق عاطفی چیست | علل و روش‌های پیشگیری

اصطلاحات مهم این مقاله

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید