تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
راهکارهایی برای افزایش ضریب هوشی مدت مطالعه: 9 دقیقه
ای سنج 16 دی 1400 مدت مطالعه: 9 دقیقه

راهکارهایی برای افزایش ضریب هوشی

به نظر شما چرا مردم برای تقویت عضلات هر روزه به باشگاه می روند و تمرینات بدنسازی انجام می دهند؟ شاید به این دلیل که در زندگی روزمره کمتر با چالش های فیزیکی روبه رو می شویم.

به نظر می رسد که ما از لحاظ ذهنی، هم کمتر دچار چالش می شویم. اما چه راهکاری برای تمرین ذهنی وجود دارد؟

 در این مقاله قرار است در مورد راهکارهای افزایش ضریب هوشی و ارتقای آمادگی ذهنی صحبت کنیم. آنچه در ادامه خواهید خواند، بر اساس فهرست مطالب به شرح زیر است:

طبق تحقیقات انجام شده، قدرت و توانایی مغز چیزی بیشتر از ژن است و هوش هم ژنتیکی است و هم محیطی! طبق یک مطالعه که بر روی موش های آزمایشگاهی انجام شده است، موش هایی که اسباب بازی برای بازی داشتند به نسبت موش هایی که هیچ اسباب بازی به آن ها داده نشده بود، باهوش تر بودند.
بنابراین ضریب هوشی و آمادگی ذهنی قابل ارتقا می باشد.

ضریب هوشی چیست؟

ضریب هوشی یا IQ عددی است که نشان دهنده نمره هوش است؛ ضریب هوشی امکان مقایسه توانایی های شناختی یک فرد را با دیگر هم سالان فراهم می کند. میانگین ضریب هوشی عدد 100 است و افراد می توانند بالاتر از سطح میانگین یا پایین تر از سطح میانگین قرار بگیرند.

اندازه گیری ضریب هوشی

اندازه گیری ضریب هوشی با کمک آزمون های هوش استاندارد و معتبر ممکن است. تست های هوش ابزاری برای اندازه گیری هوش هستند. تست‌های IQ برای اندازه‌گیری توانایی عمومی شما برای حل مسائل و درک مفاهیم طراحی شده‌اند، اما این معیار مطلق برای ارزیابی هوش نیست.

تاثیر آگاهی از افزایش ضریب هوشی در افراد

آگاهی از ضریب هوشی بر استفاده درست از حداکثر توانایی ها و ظرفیت ها تاثیر دارد؛ آگاهی از ضریب هوشی به فرد کمک می کند در مدرسه مناسب، در رشته مناسب، در شغل متناسب با خود و... فعالیت داشته باشد.

البته ضریب هوشی بالا هم تضمینی برای موفقیت نیست؛ چه بسیار افرادی که ضریب هوشی متوسط دارند اما در زندگی پیشرفت می کنند اما افرادی هم وجود دارند که ضریب هوشی بالایی دارند اما نتوانسته اند از ظرفیت های خود استفاده کنند.

آیا می توان ضریب هوشی را افزایش داد؟

آیا ضریب هوشی قابل افزایش است؟ اگر بله، چگونه؟ بله ضریب هوشی قابل افزایش است. مغز را مانند عضله ای در نظر بگیرید که با تمرین قدرتمند تر می شود. پس با تمرین مغز می توانید ضریب هوشی خود را افزایش دهید.

اما چه تمریناتی؟
تمرینات مرتبط با تقویت حافظه، تقویت مهارت حل مسئله، استفاده از خلاقیت می تواند به افزایش ضریب هوش کمک کند. همچنین، ورزش و تحرک، خواب خوب، تحرک کافی، مطالعه و... می تواند به افزایش ضریب هوشی کمک کند.

آیا می توان ضریب هوشی کودک خود را در دوران بارداری افزایش داد؟

اگر قصد بارداری دارید یا در دوره بارداری قرار دارید باید بدانید که حتی در این دوره هم می توانید ضریب هوشی جنین خود را افزایش دهید. کارهایی که می توانید در این دوره برای افزایش ضریب هوش فرزندتان انجام دهید، شامل موارد زیر می شود:

غذای سالم بخورید؛ خوردن غذای سالم که حاوی مقدار زیادی میوه و سبزیجات است برای رشد سالم جنین بسیار مهم است. مغز جنین نیز برای رشد به اسیدهای چرب امگا 3 نیاز دارد. بنابراین، غذاهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3 مانند ماهی، گردو، لوبیا، سبزیجات برگدار، دانه های شاهدانه، روغن خردل، روغن زیتون، دانه کتان، دانه چیا و ... را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

ورزش کنید؛ تناسب اندام و فعالیت و تحرک بدنی در دوران بارداری به رشد مغزی کودک و باهوش تر شدنش کمک می‌کند. ورزش باعث ترشح اندورفین می شود این مواد شیمیایی راه خود را به سمت جنین باز می کنند و به رشد مغز او کمک می کنند.
ورزش همچنین باعث ترشح هورمون کورتیزول در بدن می شود. مقادیر متوسط ​​کورتیزول باعث رشد مغز کودک می شود. ورزش جریان خون را به رحم افزایش می دهد و این برای رشد سالم کودک مفید است.

تخم مرغ بخورید؛ تخم مرغ سرشار از کولین است که یک ویتامین مهم از خانواده ویتامین B کمپلکس است. گفته می شود مصرف غذاهای حاوی کولین در دوران بارداری برای رشد کودک بسیار مفید است و اثرات مفید طولانی مدتی بر حافظه کودک می گذارد.

ید را در رژیم غذایی خود بگنجانید؛ ید یک ماده معدنی مهم است که برای عملکرد صحیح غده تیروئید ضروری است. مشخص شده است که کمبود ید در سه ماهه اول ضریب هوشی نوزاد را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. نوزادانی که از مادرانی با سطوح پایین هورمون تیروئید متولد می‌شوند، احتمال بیشتری دارد که IQ پایین تری داشته باشند. بنابراین، برای زنان باردار مهم است که ید را در رژیم غذایی خود بگنجانند. ید در ماست، شیر و نمک یددار پیدا می شود.

فولات را وارد رژیم غذایی کنید؛ اسید فولیک یا فولات به شکل طبیعی خود به خانواده ویتامین B کمپلکس تعلق دارد و برای رشد مناسب مغز و نخاع جنین ضروری است. برخی از مطالعات نشان داده اند که زنانی که مصرف مکمل های اسید فولیک را حداقل 2 هفته قبل از لقاح شروع کرده و تا هفته هشتم بارداری مصرف می کنند، شانس بسیار کمتری برای به دنیا آوردن فرزند مبتلا به اوتیسم و ​​نقص لوله عصبی دارند. اسید فولیک در سبزیجات برگ سبز تیره، عدس، آجیل و آووکادو یافت می شود.

در مقابل نور آفتاب قرار بگیرید؛ ویتامین D برای رشد استخوان های قوی و قلب کودک ضروری است. برخی از مطالعات، کمبود ویتامین D در زنان باردار را با اوتیسم در نوزاد مرتبط می دانند. بنابراین مطمئن شوید که به اندازه کافی نور خورشید دریافت می کنید، زیرا وقتی پوست شما در معرض نور خورشید قرار می گیرد، بدن شما ویتامین D را سنتز می کند.
اگر کمبود ویتامین D دارید، قبل از مصرف مکمل ها با پزشک خود مشورت کنید.

از الکل، مواد مخدر و نیکوتین اجتناب کنید؛ موادی مانند الکل، تنباکو، مواد مخدر و کافئین می توانند باعث اختلالات جدی رشد در کودک در حال رشد شوند. آن ها همچنین بر رشد مغز جنین تأثیر می گذارند.
بنابراین، اجتناب از قرار گرفتن در معرض چنین مواد مضر در دوران بارداری بسیار حائز اهمیت است.

با کودک خود صحبت کنید و بخوانید؛ جنین از هفته 20 به بعد می تواند بشنود. تا هفته 25، سیستم شنوایی کاملاً فعال می شود. بنابراین، در ماه پنجم بارداری، کودک شما می تواند صدای شما را بشنود و حتی ممکن است به صدای شما با حرکاتش واکنش نشان دهد.
جنین می تواند صداها  و مخصوصا صدای مادر را به وضوح تشخیص دهد. بنابراین صحبت کردن، آواز خواندن یا خواندن برای نوزاد در رحم شما می تواند به رشد مغز کودک کمک کند.

شکم خود را ماساژ دهید و از استرس دور بمانید؛ مطالعات نشان داده اند که کودک می تواند حس لامسه را در رحم احساس کند. ماساژ دادن یا مالش آرام شکم می تواند به تحریک مغز جنین کمک کند و باعث شود جنین با افزایش فعالیت به محرک پاسخ دهد.
استرس می تواند به رشد مغز کودک آسیب برساند و به گفته برخی از محققان، باعث زایمان زودرس نیز می شود. هر چه کودک بیشتر در رحم باشد، زمان بیشتری برای رشد خوب مغزش در اختیار دارد. بنابراین، برای مادر آینده مهم است که از استرس دوری کند و در طول بارداری آرامش خود را حفظ کند.

مزایای آمادگی ذهن

مزایا و تاثیرات آمادگی جسمانی کاملا مشهود و مشخص است. ظاهراً آمادگی ذهنی مزایای بیشتری از آمادگی جسمانی دارد حتی اگر کمتر مورد توجه قرار بگیرد؛ چند مزیت انجام تمرینات ذهنی و آمادگی ذهنی عبارت است از:

 یادگیری سریع

من برای امتحانات کلاسی، خیلی سخت درس می خوانم و زمان زیادی را برای به مطالعه کتاب هایم اختصاص می دهم و این یک راز نیست؛ معدل من در سال اول دانشگاه نزدیک بیست بود و نمره ای پایین تر از 18 نداشتم با اینکه واحد های درسی سختی را گذرانده ام.

بنابراین، به عنوان فردی که به صورت روزانه تمرینات ذهنی انجام می دهد باید بگویم، یکی از مزایای تمرینات ذهنی، یادگیری سریع است.

 تفکر منطقی

یکی از مزایای به کار بردن تمرینات ذهنی، تفکر منطقی، توانایی در بحث کردن و استدلال منطقی است.

 خلاقیت

یکی از اثرات تمرینات ذهنی، افزایش خلاقیت و نوآوری است. تمرین ذهنی به من برای نوشتن مقالات با ایده های جدید کمک کرده است!

 حافظه

یادگیری ابزارهای کمک حافظه، به بهبود حافظه و ثبت بهتر اطلاعات در مغز از سطح متوسط به بالا کمک می کند.

 تمرکز

هنگامی که بیش از یک سال پیش برای بهبود تمرکز، شروع به تمرین مدیتیشن کردم، کنترل یک صحنه بصری یا دوری از افکار مزاحم برایم سخت بود. اما بعد از شروع تمرینات مدیتیشن، توانایی تمرکز بیشتر و حواس پرتی کمتر در من افزایش یافته است.

بیشتر بدانید

مطالعاتی که امروزه در زمینه ی تاثیر محیط بر هوش انجام شده است، نشان داده اند که، محرک های محیطی در رشد و ایجاد نورون های جدید نقش دارند.

راهکارهای افزایش ضریب هوشی و ارتقای آمادگی ذهنی

دو راه حل عمده برای ایجاد یک برنامه ریزی ذهنی وجود دارد:

  •  ایجاد تعادل بین پروژه ها و فعالیت ها، برای اطمینان از اینکه تمام عضلات ذهنی فعالیت می کنند.
  •  اختصاص زمان هایی برای ورزش ذهنی و فعالیت هایی که صرفاً به منظور ایجاد قدرت مغزی انجام می شوند.

پس، برای افزایش ضریب هوشی و انجام تمرینات ذهنی، باید از این دو راهکار در کنار یکدیگر استفاده کرد؛ شما می توانید بدون هیچ سختی روز خود را با تمرینات ذهنی شروع کنید.

نکته ای که در انجام تمرینات ذهنی باید به آن توجه داشته باشید این است که، در حین تمرینات همه ی عضلات مغز شما باید فعالیت داشته باشند و نه فقط یک یا دو عضله.

وقتی به باشگاه بدنسازی می روید، اگر فقط تمرینات بازو انجام دهید، بازوهای شما بزرگ و دیگر اندام ها کوچک می ماند، تمرینات ذهنی هم، همین طور است. شما با انجام تمرینات ذهنی مختلف، می توانید از پس حل مشکلات خود بر بیایید و نوآوری بیشتری در خود ایجاد کنید.

در این قسمت در مورد 20 تمرین ذهنی که برای افزایش ضریب هوشی و ارتقای آمادگی ذهنی  لازم است را ذکر خواهیم کرد؛ شما با اختصاص دادن 10 تا 15 دقیقه از روز به انجام این تمرینات، می توانید تناسب اندام ذهنی خود را تضمین کنید.

 افکارخود را روی کاغذ بنویسید

نوشتن افکار ابزاری عالی برای حل مشکلات است؛ نوشتن خاطرات روزانه به شما در ایجاد خلاقیت، تفکر منطقی و تمرکز بیشتر کمک می کند.

 مدیتیشن کنید

مدیتیشن تاثیرات مطلوبی بر سلامت ذهن دارد. انواع مدیتیشن عبارت اند از:

 تصویر سازی ذهنی؛ در تصویر سازی ذهنی حواس پنجگانه کاملا درگیر می شوند.

 تنفس متمرکز؛ برای این کار باید در هر دم و باز بر روی نفس کشیدن و یک اندام خاص تمرکز داشته باشید.

 صحبت کردن با خود؛ شما می توانید در گفتگوهای درونی، شخصیت هایی را اختراع کنید که می توانند با شما گفتگو کنند. خودگویی به کشف ایده های جدید کمک می کند.

 سرگرمی دوره ای داشته باشید

انجام سرگرمی هایی مانند، نقاشی، رقص، صحبت کردن، دویدن، موسیقی، نجاری، برنامه نویسی، طراحی و ... به صورت دوره ای به شما کمک می کند تا منحنی یادگیری در شما در شیب بالا قرار بگیرد.

 سرگرمی های متفاوت را امتحان کنید

سعی کنید برای ارتقای آمادگی ذهنی از سرگرمی های جدید استفاده کنید؛ به چالش کشیدن خود و کسب تجربه های جدید آمادگی ذهنی را بهبود می بخشد و خلاقیت شما را افزایش می دهد.

 هفته ای یک کتاب بخوانید

شاید برای خواندن هفته ای یک کتاب، محدودیت زمانی داشته باشید اما تاثیر مطالعه بر سلامت ذهن چشمگیر است. تند خوانی تکنیکی موثر برای خواندن کتاب در مدت زمان کوتاه است.

 در جستجوی داستان های جذاب باشید

برا تناسب اندام ذهن، خودتان را درگیر فیلم ها، کتاب ها یا برنامه های تلویزیونی ای کنید که شما را به فکر کردن وادار می کنند. برنامه های جذاب و آموزنده ذهن و فرضیات ذهنیتان را به چالش می کشد.

 پازل حل کنید

تا زمانی که حل معما و پازل تبدیل به یک عادت نشوند، حل معما و پازل منجر به یادگیری بهتر و سلامت بیشتر ذهن می شود. شما می توانید از پازل های اینترنتی و آنلاین استفاده کنید.

 بازی های رقابتی انجام دهید

بازی هایی که نیاز به تفکر استراتژیک دارند، راه حل عالی برای تقویت منطق و مهارت های همدلی در شما می باشد؛ یکی از این بازی ها شطرنج است.

اگر علاقه مند به بازی شطرنج نیستید می توانید از بازی های استراتژیک جدید، استفاده کنید.

دیدگاه های مخالف را بررسی کنید

همدلی فقط یک مهارت عاطفی نیست بلکه یک توانایی ذهنی نیز می باشد. جستجو و بررسی دیدگاه دیگران، توانایی شما را برای فکر کردن از طریق زاویه دید دیگران تقویت می کند.

بررسی دیدگاه دیگران و نقطه نظرات مخالف جز مهارت هایی است که برای کسب آن باید تمرین کنید.

 توجه: در صورت واضح نبودن تصویر اینجا را کلیک کنید.

راهکارهای افزایش ضریب هوش

 منظم باشید

فعالیت و امور روزانه خود را به صورت منظم پیگیری کنید و در صورت اتمام یک پروژه پس از کمی استراحت، پروژه جدیدی را جایگزین پروژه قبلی کنید.

 آزمایش های فکری انجام دهید

 انیشتین به خاطر آزمایش های فکری که انجام می داد، مشهور بود. این نوع توانایی استدلال نشانه هوش است. در مورد امور مختلف از خودتان سوال کنید، چرا این اتفاق افتاده است؟ اگر این اتفاق رخ نمی داد چه؟

 روزمرگی را کنار بگذارید

سعی کنید به صورت آگاهانه یکی از عادت های خود را فقط برای یک لحظه ترک کنید؛ به عنوان مثال، صبحانه متفاوت بخورید مسیر متفاوتی را برای رسیدن به محل کار انتخاب کنید یا در جهت مخالف بخوابید.

 فرهنگ های مختلف را مورد بررسی قرار دهید

خودتان را در معرض جهان بینی های مختلف قرار دهید؛ به عنوان نمونه، رفتن به دانشگاه و ملاقات با مردم از فرهنگ‌های بسیار متفاوت تأثیر زیادی بر ایده‌های شما خواهد گذاشت.

 از علایق خود فراتر بروید

فقط به دنبال یادگیری علایق خود نباشید، به عبارتی پای خود را فراتر بگذارید؛ به عنوان مثال اگر نوازنده پیانو هستید و به ساز سنتور علاقه ندارید، حداقل سعی کنید یک بار نواختن سنتور را امتحان کنید، شاید بعد از این اتفاق، نواختن این ساز برایتان جذاب شود.

یا به عنوان یک درونگرا، سعی کنید در یک جمعیت سخنرانی کنید!

 مناظره دوستانه برگزار کنید

با دوستان خود بحث کنید اما مشاجره نکنید؛ شرکت در یک مناظره به شما کمک می کند در مورد دیدگاه خود صحبت کنید، دیدگاه های متفاوت را مورد بررسی قرار دهید و انتقاد را به چشم فرصت ببینید. مناظره شما را وادار می کند در مورد نظرات و ایده های خود تامل کنید.

 آموزش دهید

اگر در یک زمینه خاص مهارت و توانایی دارید، آن را به دیگران آموزش دهید. آموزش به دیگران تاثیر زیادی بر سلامت ذهن و فرآیند یادگیری دارد. آموزش می تواند از طرق مختلفی همچون انتشار مقاله آموزشی، انتشار ویدیو و ... انجام شود.

 مهارت های جدید را تمرین کنید

اگر در یک زمینه خاص به اندازه کافی مهارت دارید، وقت آن رسیده است که به سراغ آموختن یک مهارت جدید بروید. به عنوان مثال، اگر به عنوان یک برنامه نویس به زبان جاوا تسلط کامل دارید، بهتر است یادگیری یک زبان دیگر را امتحان کنید.

 محدودیت تعیین کنید

برخی اوقات برای خود محدودیت هایی تعیین کنید و خود را ملزم به انجام آن بدانید؛ به عنوان مثال، حمام رفتن با چشم بسته را امتحان کنید، غذای محبوبتان را بدون سس بخورید، مسیر آشپزخانه به اتاق خوابتان را با چشم بسته طی کنید و ... محدودیت ها شما و توانایی های ذهنیتان را به چالش می کشند.

ایده های مختلف را به یکدیگر پیوند دهید؛ مدت زمانی را صرف کشف و درک یک موضوع کنید و در مورد آن موضوع، اطلاعات مربوط به آن بررسی و تحقیق داشته باشید. این راهکار به سازماندهی تفکرات و درک بهتر، کمک می کند.

 از مغزتان بیشتر استفاده کنید

برای ارتقای توانایی های ذهنی، از مغز خود بیشتر استفاده کنید و به اصطلاح از مغزتان کار بکشید؛ تمرکز، خلاقیت و نوآوری، تفکر منطقی و ... تنها نمونه ای از راهکارهای موثر برای ارتقای سلامت ذهن است.

بازی های ذهنی انجام دهید

بازی های فکری تاثیر مثبتی بر عملکرد مغز دارد؛ بازی فکری باعث تقویت مغز، افزایش سرعت عملکرد مغز، ارتقای توانایی حل مسئله، تقویت حافظه، بهبود مهارت های شناختی، درک بهتر مطالب و ... می شود.

موسیقی یاد بگیرید

موسیقی تاثیر مطلوب زیادی بر مغز و افزایش ضریب هوشی دارد؛ کاهش استرس، افزایش شادی و نشاط، بهبود حافظه، خواب بهتر، افزایش استقامت و بهره وری مغز از جمله مزایای یادگیری موسیقی می باشد.

زبان جدید یاد بگیرید

یادگیری زبان های جدید یکی از بهترین راهکارهایی است که می توانید افزایش ضریب هوشی و تقویت توانایی مغز خود به کار ببرید. با یادگیری زبان جدید می توانید مهارت های شنیداری خود را تقویت کنید، عملکرد شناختی خود را ارتقا دهید، میزان توجه خود را بالا ببرید، چند فعالیت را به طور همزمان باهم انجام دهید، عملکرد اجرایی خود را افزایش دهید و کارآمدی بیشتری داشته باشید.

ورزش کنید

ورزش ارتباط مستقیمی با سلامت مغز شما دارد! سعی کنید روزانه ورزش کنید چرا که ورزش نه تنها منجر به سلامت جسمانی می شود بلکه، از استرس شما کم می کند، توانایی های ذهنی شما را تقویت می کند، قدرت حل مسئله شما را بیشتر می کند، عملکرد مغزی را بهبود می بخشد.

 با دست مخالف مسواک بزنید

اگر می خواهید ضریب هوشی خود را ارتقا دهید، برخی فعالیت های روزانه مانند مسواک زدن یا گرفتن قاشق را با دست مخالف امتحان کنید. این فعالیت هامغز شما را به چالش می کشد و عملکرد مغزی شما را بهبود می بخشد.

دفتر رویداد های روزانه داشته باشید

نوشتن مزیت های بسیاری دارد که یکی از مزایای آن افزایش بهره هوشی می باشد. یک دفتر رویدادها روزانه آماده کنید و اتفاقات روزمره را در آن یادداشت کنید.

نوشتن اثر مثبتی بر یادگیری زبان، به خاطر سپردن کلمات دارد و می تواند ضریب هوشی را ارتقا دهد.

نفس های عمیق بکشید

تنفس عمیق یکی از راه های افزایش بهره هوشی است؛ تنفس عمیق و درست باعث افزایش جریان اکسیژن در خون شده و عملکرد مغز را ارتقا می دهد.

از مصرف قند بپرهیزید

مصرف مواد غذایی حاوی قند و شکر عملکرد مغز را تحت تاثیر قرار می دهد و می تواند روند حافظه و یادآوری اطلاعات را با مشکل مواجه کند. بنابراین یکی از راهکارهای اثرگذار بر افزایش ضریب هوشی، مصرف کمتر قند و شکر است.

خوراکی هایی برای افزایش ضریب هوشی

مصرف مواد غذای مغذی و خوراکی های مقوی، یک راهکار موثر برای افزایش ضریب هوشی است. برخی از خوراکی ها و مواد غذایی که تاثیر زیادی بر افزایش ضریب هوشی دارد، شامل موارد زیر می شود:

  • تخم مرغ
  • گردو
  • ماست
  • اسفناج
  • کلم بروکلی
  • کلم قرمز
  • آواکادو
  • ماهی تخم
  • کدو
  • چای سبز ماچا
  • شکلات
  • نخود
  • مواد خوراکی حاوی ویتامین سی
  • سبزیجات برگدار سبز
  • زیتون
  • بلوبری

معرفی کتاب درباره  افزایش ضریب هوشی یا IQ

اگر علاقه مند به مطالعه کتاب در زمینه افزایش ضریب هوشی هستید، می توانید کتاب های زیر را مطالعه کنید:

  • چگونه IQ خود را افزایش دهیم؟ نوشته گیلز آزوپاردی است.
  • تقویت عملکرد هوش و حافظه نوشته احد یوسفی است
  • هوش نوشته استوارت ریچی است.

تست های استاندارد ضریب هوشی

تست های استاندارد ضریب هوشی استاندارد شامل:

 جمع بندی ای سنج

در این مقاله در مورد راهکارهای افزایش ضریب هوشی و ارتقای آمادگی ذهنی صحبت کردیم. آمادگی ذهنی همچون آمادگی جسمانی دارای اهمیت است و برای افزایش آن می توان از راهکارهای متعددی استفاده کرد.

 شما از کدام یک از راهکار های ذکر شده در این مقاله برای افزایش آمادگی ذهنی و ارتقای ضریب هوشی خود استفاده کرده اید؟ نظرات و دیدگاه های ارزشمندتان را با ما در میان بگذارید.

ماری جوانا یا گل چیست | آیا فوایدی هم دارد؟
مهرطلبی چیست | ویژگی‌های افراد مهرطلب
رفتار مناسب با کودک لجباز چیست؟
علائم کمبود اعتماد به نفس چیست؟
انواع اعتماد به نفس کدام است | بهترین نوع اعتماد به نفس
تفاوت خشم و پرخاشگری چیست؟

اصطلاحات مهم این مقاله

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید

سوالات متداول

  • ضریب هوشی چیست؟

    • ضریب هوشی عددی است که به نمره هوش افراد اشاره دارد.
  • چگونه می توان ضریب هوشی را ارزیابی کرد؟

    • با استفاده از تست های هوش می توان ضریب هوشی را ارزیابی کرد.
  • مزایای آمادگی ذهن چیست؟

    • یادگیری سریع، افزایش دقت و توجه، تفکر منطقی، خلاقیت و....
  • آیا ضریب هوشی قابل ارتقا است؟

    • بله ضریب هوشی را می توان با استفاده از تمرینات مختلف، ارتقا داد.
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید