تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
راهکارهایی برای بهبود روابط زوجین مدت مطالعه: 3 دقیقه
ای سنج 30 اسفند 1399 مدت مطالعه: 3 دقیقه

راهکارهایی برای بهبود روابط زوجین

در این مقاله می خواهیم راهکارهایی برای بهبود روابط زوجین صحبت کنیم. این روزها به خاطر مشکلاتی که در زندگی وجود دارد، ارتباط با شریک زندگی یکی از مهم ترین و تاثیرگذارترین روابط برای حل مسائل زندگی می باشد بنابراین اگر در این روابط مشکلات عدیده ای وجود داشته باشد می تواند به زندگی دو طرف آسیب جدی بزند. به هر حال در ادامه براساس فهرست مطالب زیر به این موضوع می پردازیم:


آیا همسر شما از این که حال خوبی ندارد مدام شکایت دارد اما به پزشک مراجعه نمی کند ؟
آیا همسر شما برای یک شب عاشقانه یا تفریح ​​با شما برنامه ریزی می کند و سپس با خستگی بیش از حد یا احساس خوب نبودن آن را خراب می کند؟
آیا شریک زندگی شما قول هایی می دهد که عمل نمی شود؟
آیا همسرتان تصدیق می کند که در روابط شما مشکلاتی وجود دارد اما از تغییر رفتار یا مراجعه به مشاور ازدواج با شما خودداری می کند؟
اگر پاسخ شما به همه یا بیشتر این سوالات "بله" باشد، به نظر می رسد شما همسر یا شریکی دارید که برای ارتباط بهتر با او باید نکات و مهارت هایی را یاد بگیرید.

عوامل آسیب زا در ازدواج 

سرخوردگی از عدم پیگیری نیت خیر همسرتان، یا گفتن یک حرف و سپس انجام دادن کار دیگر، یا شکستن وعده ها می تواند آرام آرام صمیمیت عاطفی و جسمی در ازدواج را از بین ببرد. اگر همسرتان از مراجعه به مشاوره ازدواج با شما خودداری کند، مطمعناً ناامیدی بیشتر می شود. در مواجهه با همسری که مشکل جدی یا رفتار آزار دهنده ای دارد، چه کاری می توانید انجام دهید؟ در اینجا چند نمونه از رفتارهای همسر آورده شده است که ممکن است باعث از بین رفتن یا درگیری اساسی در ازدواج شما شود: 

عدم صرف وقت برای شما یا بچه هایتان 

سواستفاده عاطفی یا جسمی

بی وفایی

قماربازی

مصرف زیاد مشروبات الکلی

داشتن برخورد بسیار منفی 

صرف هزینه زیاد

معرفی راهکارهای ارتباطی

اگر همسرتان تغییر نکند و  خواستار بهبود وضعیت ازدواج، نباشد ممکن است در مسیر طلاق، قرار گرفته باشید. اگرچه کنار آمدن با این نوع شرایط، کار آسانی نیست، اما در ادامه رهنمودهایی در مورد چگونگی کنار آمدن با یک ازدواج دشوار، ذکر می شود  که حاکی از وضعیتی است که تنها یکی از طرفین، می خواهد تغییر کند. وقتی همسرتان دلیلی برای تغییر نبیند هیچ پاسخ ساده ای وجود ندارد. می توان با برخی از موقعیت ها کنار آمد و برخی دیگر نه. فقط شما می دانید که قادر به تحمل چه چیزی هستید  و آیا هنوز از نظر هیجانی سالم هستید یا خیر.

عدم تغییر همسر

یکی از مواردی که مهم می باشد پذیرفتن این نکته می باشد که همسرتان خواهان تغییر نمی باشد. در این وضعیت، شما فقط می توانید واکنش های خودتان را تغییر دهید. تغییر رفتار شما باعث می شود همسرتان تمایل به تغییر پیدا کند. سعی کنید به موقعیت های دشوار، متفاوت پاسخ دهید. اگر قبلاً احساسات خودتان را ابراز نکرده اید، سعی کنید احساس تان را با همسرتان در میان بگذارید. هرگز با ماندن در یک وضعیت آزاردهنده، خود و فرزندان خود را به خطر نیندازید.

شناسایی خود

خودتان را بشناسید و به نگرش ها، رفتارها، انتظارات، امیدها، رویاها، خاطرات، نگرانی ها، عوامل ایجادکننده رفتار، ترس و موارد دیگر بنگرید. از خودتان بپرسید که اگر اوضاع بهتر نشود فکر می کنید چه مدت می توانید در ازدواج خود بمانید. برای پیشگیری از احساس افسردگی یا درماندگی، درک نقش خود در بروز درگیری و تعارض  در ازدواج و روشن کردن برنامه های آینده خود، به مشاوره فردی، توجه کنید.

توجه

 تصمیم بگیرید که با کدام یک از رفتارهای منفی همسرتان می توانید زندگی کنید و کدام یک را نمی توانید نادیده بگیرید. تصمیم بگیرید که آیا می توانید با شرایط تحریک کننده و آسیب زای ازدواج خود سازگار شوید یا خیر.

روبرو شدن با مشکلات 

همسرتان ممکن است به اندازه شما ناامید و غمگین نباشد. هنگام تقسیم عشق خود با همسرتان، نگرانی ها و ترس های خود را در مورد آینده ازدواجتان بیان کنید. اگر در مورد عشق خود شک دارید، لیستی از آنچه در مورد شریک زندگی خود دوست دارید تهیه کنید. 

افزایش صحبت کردن

مکالمه با همسرتان را برای شناخت رفتارها و  و مواجهه با مسائل مشکل آفرین  در ازدواج را به تعویق نیندازید. در ادامه چندین راهکار برای مکالمه با همسر آورده شده است:
موافقت کنید که یک بازه زمانی را تعیین کنید تا روند کار را دوباره ارزیابی کنید.

گرم باشید و تقابل نداشته باشید.

طوفان فکری داشته باشید و در مورد راه حل های مشکل بحث کنید. امکان مشاوره ازدواج را مطرح کنید .

زمانی را انتخاب کنید که هیچ کدام خسته نباشید.

نحوه تأثیر این مسئله در ازدواج را روشن کنید.

سخنرانی نکنید

در حین صحبت کردن مشکل را شناسایی کنید.

مکانی را برای مکالمه انتخاب کنید که ساکت باشد.

در مورد آنچه در روابط خود می خواهید صحبت کنید، نه در مورد آنچه نمی خواهید. آنچه که شما را خوشحال و راضی می کند توضیح دهید. 

سعی کنید چیزی مانند این بگویید: "ما خیلی اختلاف داریم و این باعث قطع ارتباط بین ما می شود. به همین دلیل دوست دارم ما به دنبال زوج درمانی باشیم." یا "من ، تورا دوست دارم و به ما اهمیت می دهم. برای یادگیری نحوه برقراری ارتباط بهتر با توبه کمک نیاز دارم. دوست دارم با تو مشورت کنم.

ارزیابی مجدد داشته باشید

اگر علی رغم آمادگی طرفین به ارزیابی مجدد مسائل خود در ازدواج، اوضاع خوب پیش نرود، بایستی به این سوالات فکر کنید:

آیا این یک بحران موقت است یا پایان ازدواج شما؟

آیا بهترین اتفاق ممکن آن است که در کنار هم بمانید ؟

بهترین اتفاق ممکن در صورت طلاق چیست؟

اگر با هم بمانید بدترین اتفاقی که می تواند بیفتد چیست؟

در صورت طلاق بدترین اتفاقی که می تواند بیفتد چیست؟

بیشتر بخوانید

با توجه به مطالب فوق، پیشنهاد می گردد مقاله ای تحت عنوان «چرا رضایت زناشویی مهم است!» را مطالعه کنید.

برای سنجش میزان عشق و علاقه بین خود و همسرتان می توانید تست عشق را امتحان کنید.

جمع بندی ای سنج

در این مقاله راهکارهای مختلفی جهت بهبود ارتباط بین زوجین ناسازگار مطرح شد. با پیاده سازی این راهکارها زوجین می توانند کیفیت روابط خودشان را افزایش و ارتقاء دهند. بنابراین گرچه تداوم ارتباط با فرد ناسازگار خیلی دشوار می باشد ولی به جای خاتمه دادن به این روابط، باید به فکر درمان و بهبود آن باشید. 

برای بهبود روابط  با همسرتان از چه راهکارهایی استفاده می کنید؟ لطفا دیدگاه و نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.
 
 

 

 

اصطلاحات مهم این مقاله

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید