تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

ارائه راهکارهایی برای مدیریت ازدواج مدت مطالعه: 4 دقیقه
ای سنج 24 اسفند 1399 مدت مطالعه: 4 دقیقه

ارائه راهکارهایی برای مدیریت ازدواج

دراین مقاله راهکارهایی برای بهبود روابط با والدین در زمان ازدواج مطرح شده است.

به هر حال طبیعی است که خیلی از افراد زمانی که با فردی آشنا می شوند خانواده آن ها عدم رضایت خودشان را مطرح می کنند که این می تواند آغاز یک درگیری بین والدین و فرزند باشد. بنابراین در ادامه براساس فهرست مطالب زیر میخواهیم راهکارهایی را برای بهبود این رابطه معرفی کنیم:

ازدواج چیست؟

ازدواج قراردادی رسمی برای پذیرش یک تعهد متقابل به منظور تشکیل زندگی خانوادگی  می باشد؛ تا از این طریق طرفین ازدواج در سایه آن، در خط سیر معین و شناخته شده ای از زندگی قرارگیرند.

این قرارداد با رضایت و خواسته زن و شوهر و بر مبنای آزادی کامل دو طرف منعقد می گردد و در پرتو آن، روابطی بس نزدیک بین آن دو پدید می آید. این قرارداد ارتباط و پیوند دو طرفه به وسیله الفاظ و عباراتی معین، انجام می گیرد که آن را «عقد» یا «پیمان ازدواج» می نامیم.

مخالفت والدین

وقتی فکر می کنید شریک زندگی مناسبی را یافته اید و والدینتان اورا تأیید نمی کنند می تواند اثر مخربی بر شما بگذارد. اگر با والدین خود رابطه نزدیکی داشته باشید دوست دارید آنها ازدواج شما را تایید کنند، اما در عین حال می خواهید به شخصی که متعهد می شوید بقیه عمر خود را با او سپری کنید، وفادار بمانید. بنابراین ممکن است دچار آشفتگی شوید.

توجه

برای جلب رضایت والدین خود از باج گیری عاطفی استفاده نکنید - حتی اگر باردار شده اید و یا نوجوانی هستید که برای ازدواج به رضایت قانونی والدین نیاز دارید. عدم تمایل والدین به ازدواج شما با فرد موردنظر، حاکی از عشق آن ها به شماست. دریابید که اگر شما و همسرتان واقعاً عاشق یکدیگر هستید، چند سال انتظار برای ازدواج نمی تواند عشق شما به یکدیگر را از بین ببرد.

راهکارهای بهبود روابط با والدین

با والدین خود صحبت کنید و به آن ها گوش فرا دهید

با والدین خود در مورد اینکه چرا آنها شریک زندگی شما را دوست ندارند یا ازدواج شما را تأیید نمی کنند یک گفتگوی صریح داشته باشید. با کمال آرامش و احترام به آنها اجازه دهید موانع مورد نظر خود را مطرح کنند.

ممکن است دریابید که آنها فرصتی برای شناخت واقعی شریک زندگی شما نداشته اند. یا شاید مخالفت آنها بر اساس یک سو تفاهم باشد. اگر بتوانید به عمق مسئله بپردازید، شاید بتوانید به آنها اطمینان دهید که شریک زندگی شما همسر خوبی خواهد شد. برعکس، این احتمال نیز وجود دارد که عدم رضایت والدین شما به وجود یک مسئله قانونی در همسر شما مرتبط است.

شاید فرد مورد نظر در گذشته شما را فریب داده باشد یا بیش از حد کنترلگر یا پرتوقع بوده است. ممکن است متوجه شوید نگرانی های والدینتان به جا است و باید بصورت جدی به آنها بپردازید.

ممکن است از گفته های والدین درباره موارد دیگر خوشتان نیاید. گرچه تا وقتی که   مدارک محکمی بر خلاف نظر آن ها  نیافته اید (به عنوان مثال، ممکن است آنها نسبت به نژاد یا مذهب همسرتان تعصب داشته باشند)، به آنها شک می کنیداما آگاه باشید که توصیه های آنها از عشق و محافظت، نشات می شود.

به والدین خود کمک کنید شریک زندگی شما را بشناسند

وقت بیشتری را با شریک خود بگذرانید. این امر  می تواند  به والدینتان کمک کند تا با همسرتان راحت تر باشند و او را مانند شما ببینند. به دنبال چنین فرصت هایی باشید. والدین و شریک خود را به شام ​​یا مراسم مذهبی یا یک رخداد ورزشی دعوت کنید.

شریک زندگی خود را تشویق کنید تا درباره خاطرات، رویاها و اهداف دوران کودکی گفتگو کند، تا والدین شما بتوانند او را بهتر بشناسند. مشاهده عشق شما به شریکتان می تواند والدین را متقاعد کند که این فرد مهم  یک شریک زندگی حمایت کننده و متعهد خواهد بود - کسی که با کمال میل می توانند در خانواده از او استقبال کنند.

"مهارت های مدیریت ازدواج خود را بهبود بخشید و قدرت عشق خود را با تست عشق استرنبرگ کشف کنید، همین حالا آن را امتحان کنید!"

به مشاوره ازدواج، توجه کنید

یک شخص ثالث مانند یک درمانگر ازدواج و خانواده می تواند در بهبود روابط و یافتن راه حل های مناسب برای عدم توافق والدین شما با این ازدواج، بسیار مفید باشد. یک مشاور می تواند در ایجاد ساختار جدید خانواده که شامل همسر شما نیز می شود، کمک کند.

همچنین شما و همسرتان ممکن است توافق کنید که در مشاوره قبل از ازدواج شرکت کنید. در واقع می توان گفت مشاوره قبل از ازدواج به شما کمک  می کند تا ترس ها و اضطراب های بی مورد را کاهش دهد. 

هشدار

مراسم عروسی خود را به زمانی که از تصمیم خود اطمینان دارید موکول کنید. مطمئن باشید که فسخ عروسی نسبت به طلاق، کمتر آسیب زا است.

برای آینده برنامه ریزی کنید

اگر والدینتان حتی پس از ازدواج نیز شریک زندگی شما را نمی پذیرند، با همسر خود در مورد مرزها و محدودیت هایی که باید هر دو در رابطه با والدین خود تعیین کنید، صحبت کنید.

به عنوان مثال، با هم تصمیم بگیرید که آیا همسرتان در جمع های خانوادگی شما شرکت کند یا این که خودتان به تنهایی به دیدار والدین تان بروید. در هر صورت اجازه ندهید همسرتان شما را از والدینتان به طور کلی دور کند. چرا که فراموش کردن والدین بعد از ازدواج، می تواند ییامدهای منفی بر زندگی شما بگذارد. بنابراین با مدیریت و برنامه ریزی بهتر می توانید روابط را کنترل شده پیش ببرید.

تاکتیک هایی که باید از آنها اجتناب کرد

اجازه ندهید که عدم رضایت پدر و مادرتان رابطه شما با نامزد یا همسرتان را از بین ببرد. 

گزارش آماری

مطالعات نشان می دهد عدم رضایت والدین از همسر می تواند باعث ایجاد بی اعتمادی، انتقاد و تعارض در ازدواج شود. 

 اجازه ندهید که درگیری باعث شود رابطه شما با والدینتان از بین برود. عواقب یک دور شدن طولانی مدت از والدین و احتمالاً پدربزرگ و مادربزرگ، خواهر و برادر و سایر اعضای خانواده را در نظر بگیرید. درک کنید که نگه داشتن کینه و عصبانیت می تواند به سلامتی خود شما نیز آسیب برساند.

جمع بندی ای سنج

والدینی که انتخاب شریک زندگی شما را قبول ندارند، مفهوم جدیدی نیست.

درواقع می توان گفت این یک حقیقت تلخ است که همیشه در اکثر خانواده ها وجود دارد. در هر صورت انتظار نداشته باشید والدینتان فردی را که آن ها نمی شناسند را کاملاً دوست داشته باشند. بنابراین اعتماد و علاقه والدین به فرد مقابل شما به شناخت و زمان نیاز دارد، که شما با برنامه ریزی و مدیریت می توانید زمینه را برای شناخت و ایجاد علاقه و اعتماد مهیا کنید.

آیا شما هم در زمان ازدواج چنین درگیری هایی را با خانواده خود داشته اید؟ برای رفع این اختلافات از چه راهکارهایی استفاده کرده اید؟ لطفا دیدگاه و نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.

 
 

 

 

اصطلاحات مهم این مقاله

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید