تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
قانون کارما چیست؟ مدت مطالعه: 7 دقیقه
ای سنج 20 اردیبهشت 1401 مدت مطالعه: 7 دقیقه

قانون کارما چیست؟

می دانید اصل موضوع و ایده ای که پشت کارما قرار دارد، چیست؟ افرادی که بر کارما اعتقاد دارند، بر این باورند که هر اتفاقی که هم اکنون در زندگی ما رخ می دهد، به دلیل اعمال گذشته ماست و اعمال کنونی ما بر آینده ما تاثیر زیادی می گذارد. تک تک کارهایی که ما در زندگی انجام می دهیم مانند یک پژواک به خودمان بر می گردد.

کارما قوانین خاص خودش را دارد. اگر به کارما باور دارید و دوست دارید قوانین کارما را بدانید، در این مقاله همراه ما باشید. آنچه در ادامه خواهید خواند، بر اساس فهرست مطالب به شرح زیر است:

در صورت تمایل می توانید مقالات، کارما چگونه بر زندگی ما تاثیر می گذارد، نقل قول های قدرتمند کارما در مورد عشق و بهترین نقل قول های کارما برای مثبت بودن در زندگی را در مجله ای سنج مطالعه کنید.
برای دسترسی آسان، نام مقاله را در قسمت جستجو مجله وارد کنید.

کارما = عمل! هر عملی یک عکس العمل دارد؛ وقتی نیروی منفی در فکر، گفتار یا عمل از خود نشان دهیم، آن انرژی منفی به ما بر می گردد. یادتان باشد، کارما یک سبگ زندگی است که به ما کمک می کند تفکر و اعمال مثبت را ترویج دهیم.

کارما یعنی چی؟

کارما یک قانون جهانی است مانند نیروی گرانش که یک قانون طبیعی است! خوب می دانیم که قوانین طبیعی بدون تغییر و تبعیض هستند.

مثلا اگر از یک برج چندین طبقه خودمان را به پایین پرتاب کنیم، حتما آسیب می بینیم و اگر به کسی صدمه برسانیم، نتیجه این عمل بد خود را بالاخره خواهیم دید! این چیزی است که کارما سعی دارد به ما بگوید.

 تمام مفهوم و منظور اصل کارما یا "قانون کارما" این است که تمام زندگی توسط سیستمی از علت و معلول، کنش و واکنش اداره می شود که در آن اعمال ما تأثیرات مستقیمی بر آینده دارد. کارما یک علم دقیق است!

به قول بودا که در مورد کارما می گوید، شما به خاطر خشمتان مجازات نمی شوید بلکه به وسیله خشمتان مجازات می شوید.

بگذارید یک چیز مهم را به شما یادآوری کنم، همه ی ما زمانی که فکر می کنیم همه چیز تقصیر دیگران است، رنج و ناراحتی زیادی را تحمل می کنیم اما زمانی که بفهمیم علت بسیاری از اتفاقات خودمان هستیم، با اصلاح رفتار و اعمالمان آرامش و شادی بیشتری خواهیم داشت.

پس چه بهتر که به اعمال و رفتارمان توجه ویژه ای داشته باشیم و بدانیم در موقعیت های مختلف چه رفتاری با دیگران باید داشته باشیم.

عکس علامت کارما

کارما یک نماد مشخص دارد و در سراسر دنیا افراد برای نشان دادن کارما، از این نماد استفاده می کنند:

نماد کارما

کارما و نقش آن در زندگی

اعتقاد به کارما قطعا در زندگی بی تاثیر نیست؛ زمانی که به کارما باور داشته باشیم، می توانیم تغییرات بزرگ و مثبتی را در زندگی خود ایجاد کنیم.
اولین نقش و تاثیری که کارما در زندگی دارد، انجام اعمال نیکو و داشتن افکار مثبت است. اگر به کارما اعتقاد داشته باشیم، الگوی عملی، رفتاری ما مثبت می شود و تمام تلاش خود را برای آسیب نرساندن به دیگران انجام خواهیم داد.

کارما نقش مهمی در ایجاد یک زندگی شاد و آرام دارد. همچنین پذیرفتن کارما منجر به پذیرفتن مسئولیت کارهایمان می شود؛ وقتی خودمان را مسئول اعمالمان بدانیم، دیگران را مقصر نمی کنیم و می دانیم که این خود ما هستیم که باید اعمال ناپسند یا اشتباه خود را جبران کنیم.

کارما در فرهنگ های مختلف

کارما در فرهنگ های مختلف، معنای متفاوتی دارد اما اگر معنای کارما را در تمام فرهنگ ها بررسی کنیم، در نهایت به یک معنای واحد آن ها تاثیر اعمال بر زندگی خواهیم رسید؛ در ادامه به بررسی معنای کارما در فرهنگ های مختلف می پردازیم:

  • مردمان هندو به خصوص مردم هند و نپال برداشت متفاوتی از کارما دارند. هندوئیسم کارما را اصل جهانی کنش و واکنش و علت و معول می داند. هندوها بر این باورند که ما انسان های بااراده ای هستیم که می توانیم زندگی خود را بسازیم.
    بر اساس اعتقاد هندوها، اگر خوبی بکاری، خوبی برداشت می کنیم و اگر بذر بدی بکاریم، جز بدی هیچ چیزی عایدمان نمی شود.
    در فرهنگ هندو از چهار طریق می توان کارما تولید کرد؛ از طریق افکار، اعمال و سخنان و اعمالی که به دیگران دستور می دهیم برای ما انجام دهند.
  • در فرهنگ بودیسم، کارما و کارمافالا مورد توجه بودایی ها می باشد. از نظر بوداییان اعمال و کردار ما، ما را به سمسارا متصل می کند. اگر ما کارما را نادیده بگیریم، در نهایت برای خودمان مشکل درست می کنیم.
    بوداییان بر این باورند کوچک ترین کار اشتباه و خطایی که در زندگی انجام می دهیم، به خودمان بر می گردد.
  • در فرهنگ جنیسم برخلاف هندویسم که کارما را صرفاً به عنوان یک قانون طبیعت باور می کنند، جین ها کارما را همان طور که خاک برای گلدان ضروری است، برای روح ضروری می دانند. آن ها معتقدند که با تلاش، دانش و نظم خود می توانند کارما را کنترل کنند.
    آن ها بر این باورند اعمال ظالمانه و خودخواهانه منجر به کارمای سنگینی می شود که روح را از بین می برد؛ در مقابل رنجی که ما در برابر خواسته های نفسانی و امیال می کشیم باعث سبک شدن روح می شود.
    جین ها به خدای متعال، خالق یا حامی جهان اعتقاد ندارند، بنابراین معتقدند که باید با تلاش ها و اعمالشان به خود کمک کنند.
  • در فرهنگ سیکیسم هم اعتقاد به کارما وجود دارد؛ سیکیسم معتقد است که همه چیز تحت فرماندهی عالی یا هوکام انجام می شود. مردم سیک به دو نوع کارما اعتقاد دارند؛ دوکریت کارما و سوکریت کارما.
    دوکریت کارما به معنای فکر کردن در برابر فرمان برتر و سوکریت کارما به معنای انجام ندادن یا برعکس فرمان هوکام عمل کردن است.

قانون کارما چیست؟

می دانید کلید داشتن یک زندگی خوب چیست؟ کمی فکر کنید، بله! درک قانون کارما! شما می توانید با استفاده از قوانین کارما، به موفقیت های بزرگی در زندگی دست پیدا کنید.

مثلا، اگر می خواهید یک کارآفرین موفق باشید، واقعاً به دیگران کمک کنید تا کارآفرین شوند. این مسئله کارمای مثبتی را برای شما ایجاد می کند و کارما بذر فرصت هایی را که برای دیگران ایجاد می کنید، برای شما می کارد تا به موقع بتوانید از آن استفاده کنید. همه چیز به همین راحتی است!

قانون کارما با انتخاب های ما در ارتباط است؛ گاهی اوقات ما نمی‌توانیم آنچه را که در دنیایمان اتفاق می‌افتد کنترل کنیم، اما کاملاً می‌توانیم نحوه واکنش خود را به آنچه اتفاق می‌افتد کنترل کنیم.

قبول دارم که این موضوع بسیار چالش برانگیز است! زمانی که در تب و تاب بحث و درگیری با دیگران هستید، زمانی که شما طرد شده اید یا مورد ظلم قرار گرفته اید کنترل این شرایط سخت است اما، اگر بتوانیم در آن لحظه بایستیم و آگاه باشیم و با خرد پاسخ دهیم، به احتمال زیاد می‌توانیم خود را از چرخه بی‌ انتهای آسیب و از دست دادن نجات دهیم.

چه به کارما اعتقاد داشته باشید یا نداشته باشید، کارما بر زندگی شما تأثیر می گذارد و قوانین کارما می تواند به شما کمک کند زندگی بهتری داشته باشید. در ادامه قرار است به سوال، قوانین کارما چیست؟ 12 قانونی که همه باید بدانند، پاسخ بدهیم.

توجه: در صورت واضح نبودن تصویر اینجا را کلیک کنید. 

قانون کارما  چیست

 قانون علت و معلول

قانون اول که به آن قانون علت و معلول هم می گویند، به ما میگوید، هرچه بکاری همان را درو می کنی!
هر کاری که در این دنیا انجام می دهید، به شما بر می گردد؛ برای دریافت شادی، صلح، عشق و دوستی، باید شاد، آرام، دوست داشتنی و دوست واقعی برای دیگران باشید.

 قانون خلق

دومین قانون، خلقت است. اگر می خواهید چیزی را در زندگی به دست بیاورید باید دست به تلاش و خلق بزنید؛ هیچ چیز به خودی خود اتفاق نمی افتد.

بهتر است اطرافتان را با اشخاص و چیزهایی پر کنید که دوستشان دارید و انرژی مثبتی دارند. هر چیزی که در اطراف ما وجود دارد مانند یک سرنخ به ما کمک می کند تا آنچه می خواهیم باشیم را خلق کنیم.

 قانون تواضع

قانون فروتنی یا تواضع سومین قانون است. اگر می خواهید چیزی را تغییر دهید ابتدا باید با نهایت فروتنی و تواضع آن را قبول کنید. شما باید برای فروتن بودن تلاش کنید و بپذیرید واقعیت زندگی کنونی شما در نتیجه اعمال گذشته زندگیتان است.

پس اگر از عملکرد ضعیف خود ناراضی هستید، باید ضعف خود را بپذیرید و برای اصلاح آن تلاش کنید.

 قانون رشد

چهارمین قانون رشد نام دارد؛ ساده و کوتاه اگر بخواهیم بگوییم، اگر بخواهیم از نظر روحی رشد کنیم، این ما هستیم که باید تغییر کنیم و نه دیگران، مکان ها یا هر چیزی که در اطرافمان وجود دارد!

ما تنها بر روی خودمان کنترل داریم و هنگامی که ما در درون خود چه کسی و چه چیزی هستیم را تغییر می دهیم، زندگی ما نیز از همین مسیر پیروی می کند و تغییر می کند.
اگر می خواهیم در زندگی موفق شویم باید همواره یاد بگیریم، نکات منفی خود را اصلاح کنیم و رشد کنیم و در نهایت به کمال برسیم.

 قانون مسئولیت

اگر چیز اشتباهی در زندگی فردی وجود داشته باشد، مشکل از خود اوست. هر فردی باید مسئولیت اشتباهات خودش را بپذیرد و تنها در این صورت است که می تواند پیشرفت کند.

 قانون اتصال

کوچک ترین یا به ظاهر کم اهمیت ترین کارها نیز باید انجام شود؛ زیرا همه چیز در جهان به هم متصل است. هر مرحله به مرحله بعد منتهی می شود و این چرخه ادامه پیدا می کند.

نه قدم اول و نه آخرین قدم از اهمیت بیشتری نسبت به دیگر قدم ها برخوردار نیستند؛ هر دوی آن ها برای انجام شدن یک کار مورد نیاز می باشند. گذشته، حال و آینده همه به هم مرتبط هستند. اتصال ششمین قانون است.

 قانون تمرکز

یادتان باشد، قانون هفتم کارما به ما می گوید نمی توان همزمان چند کار را با هم انجام داد و موفق شد! برای موفقیت و عملکرد بهتر باید در یک زمان، تمرکز خود را بر روی یک چیز بگذاریم. سعی کنید تمرکز خود را بر عشق، امید و مهربانی بگذارید تا توجهتان از خشم، طمع و.. منحرف شود.

 قانون بخشش

بر اساس قانون هشتم، شما باید به چیزهایی که به آن ها باور دارید توجه کنید. این قانون به شما کمک می کند اهمیت اعمال خود را درک کنید و باورهای خود توجه داشته باشید.

اگر مهربانی و صلح را دوست دارید باید برای ارتقای آن در این جهان تلاش کنید و به دیگران مهربانی کنید و صلح را گسترش دهید.

 قانون اینجا و اکنون

اگر دائما نگران آینده باشید یا مداوم به عقب نگاه کنید و گذشته خود را بررسی کنید، نمی توانید در اینجا و اکنون زندگی کنید. افکار منفی و قدیمی، الگوهای رفتاری قدیمی و رویاهای قدیمی مانع از داشتن افکار جدید می شوند.

 قانون تغییر

همه ی ما این قانون را روزی تجربه خواهیم کرد؛ تا زمانی که ما از اشتباهات خود درس بگیریم و در زندگی خود تغییر ایجاد کنیم تاریخ تکرار خواهد شد. این چیزی است که قانون دهم به آن اشاره دارد.

 قانون صبر و پاداش

هیچ پاداشی بدون زحمت حاصل نمی شود؛ پاداش‌های با ارزش نیازمند تلاش صبورانه و مداوم است. لذت واقعی، از انجام کاری که فرد قرار است انجام دهد ناشی می شود و باید بدانید هر پاداشی در زمان خودش سمت شما خواهد آمد و نصیب شما خواهد شد.

 قانون الهام و اهمیت

هرکدام از ما در این جهان نقشی بر عهده داریم و باید از پس انجام این نقش به درستی بر بیاییم. گاهی انجام یک کار برای ما راحت و کم اهمیت است اما تاثیر بزرگی در زندگی دیگران دارد.

اگر به دنبال یافتن هدف یا انگیزه ای هستید، به این قانون توجه کنید. شما هرکاری که انجام دهید، بر این دنیا تاثیر می گذارید.
پس یادتان نرود، شما با یک موهبت، ماموریت و هدف خاصی پا به این دنیا گذاشته اید. به اشتراک گذاری واقعی مهارت ها و هدایای خود دلیل حضور شما در این دنیاست!

قانون کارما چگونه زندگیمان را شکل می دهد؟

اگر به کارما باور داشته باشید و به قوانین آن توجه کنید، زندگی شما تغییر خواهد کرد! به عبارتی قانون کارما بر روند زندگی ما تاثیر دارد.
وقتی بدانیم هر عمل ما با عکس العملی همراه است، نسبت به اعمالی که انجام می دهیم، رفتاری که با دیگران داریم و افکاری که در سر داریم، دقیق تر و حساس تر می شویم؛ سعی می کنیم از بدی و هرآنچه که تاثیر منفی دارد، دوری کنیم.
در نتیجه وقتی خوبی را جایگزین بدی کنیم، خوبی به ما بر می گردد و زندگی ما مثبت و شاد خواهد بود.

رابطه قانون کارما و قانون جذب چیست؟

در مورد قانون جذب چه می دانید؟ آیا این قانون را باور دارید؟ قانون جذب (law of attraction) یک قانون کلی ثابت شده می باشد که قانون کارما را هم در بر می گیرد.

قانون جذب می گوید، به هرچه فکر کنید و یا هر چه را بخواهید آن را جذب می کنید، مثلا اگر ذهن شما دائما به ثروتمند شدن فکر کند، در نهایت ثروت را جذب می کند و اگر ذهن شما حول محور فقر، بیماری و ... باشد، در نهایت افکار منفی را جذب خود می کنید! بی کاری، بی پولی، عدم موفقیت، بیماری و بی قراری ممکن است در نتیجه افکاری که در سر داشتید، در زندگی شما رخ دهند.

قانون جذب با قانون ارتعاش در ارتباط است؛ قانون ارتعاش می گوید وقتی به چیزی فکر می کنید و بر آن تمرکز کنید، به سمت کائنات و جهان هستی، فرکانس می فرستید و ارتعاش به وجود می آورید؛ در نهایت از طریق کائنات به چیزی که در ذهن داشتید، می رسید و آن چیز را جذب می کنید، پس قدرت ذهن را نباید دست کم بگیرید!
فراموش نکنید افکار و احساسات در قانون جذب اهمیت زیادی دارند؛ به چیزهای خوب بیندیشید تا خوبی ها را جذب کنید.

 جمع بندی ای سنج

در این مقاله به سوال، قانون کارما چیست؟ پاسخ دادیم. بر اساس کارما هر عملی که ما در این دنیا انجام می دهیم در زندگی ما تاثیر دارد و بدی ها و خوبی هایمان به خودمان بر می گردد.

دانستن قوانین کارما به ما کمک می کند، زندگی بهتری داشته باشیم و موفقیت بیشتری در زندگی به دست بیاوریم.

 آیا از قوانین کارما اطلاع داشتید؟ لطفا نظرات، تجربیات و دیدگاه های ارزشمندتان را با ما در میان بگذارید. 

اصطلاحات مهم این مقاله

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید

سوالات متداول

  • کارما چیست؟

    • کارما یک قانون است؛ بر اساس این قانون هر عملی با عکس العملی همراه است. اگر خوبی کنیم، خوبی دریافت می کنیم و اگر بدی کنیم، چیزی جز بدی نصیب ما نمی شود.
  • قانون کارما چیست؟

    • کارما دوازده قانون دارد؛ برخی از قوانین آن عبارت اند از، تواضع, علت و معلول، خلق و رشد و غیره.
  • معنای قانون اتصال کارما چیست؟

    • همه چیز در این جهان به یکدیگر متصل و در ارتباط است.
  • قانون تمرکز کارما چیست؟

    • بر اساس این قانون ما باید برای کسب اهدافمان تمرکز کنیم و توجه خود را بالا ببریم.
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید