تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
عادات غذایی و کاهش درد مزمن مدت مطالعه: 3 دقیقه
ای سنج 29 اردیبهشت 1400 مدت مطالعه: 3 دقیقه

عادات غذایی و کاهش درد مزمن

ما در این مقاله سعی داریم نکاتی را در مورد تغییر در عادت غذایی برای کم کردن از درد های مزمن به شما ارائه دهیم، چرا که دانشمندان به این نکته رسیده اند، که عادات غذایی می توانند تاثیر به سزایی در دردهای مزمن داشته باشند.

با ما همراه باشید. همچنین می توانید فهرست مطالب را از باکس زیر مشاهده نمایید.

عادات غذایی و کاهش درد مزمن

هنگامی که درد دارید، نظرتان در مورد مقداری غذای خوش مزه و سریع چیست؟

خوب تا زمانی که تعادل را در خوردن رعایت کنید، مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد. با این حال، وقتی بیش از حد از غذاهای غیر مغذی و بی ارزش تغذیه کنید، مشکلاتی برای شما به وجود می آید.

اگر درد مزمن دارید، از کجا می دانید که چه باید بخورید؟ بیایید با آنچه که نباید بخوریم شروع کنیم.

چه چیزهایی را نباید بخوریم؟

امروزه بیشتر آمریکایی ها کالری بیشتری از آنچه که در واقع نیاز دارند، مصرف می کنند. بسیاری از غذاهایی که انتخاب می کنید، ممکن است دارای مواد نامطلوبی مانند چربی های اشباع شده، شکر و نمک  باشند.

رژیم غذایی با کالری زیاد و چربی های غلیظ نه تنها ما را مستعد چاقی می کند بلکه ممکن است در واقع شدت درد مزمن ما را افزایش دهد. رژیم غذایی که در آن میوه و سبزیجات نباشد موجب افزایش التهاب در بدن می شود، که در صورت درد عضلانی یا مفصلی می تواند برای فرد نگران کننده باشد.

برای مبتلایان به آرتروز، پرخوری در غذاهایی که کالری زیادی دارند، می توانند دو برابر دردسر ایجاد کنند زیرا وزن اضافی باعث افزایش فشار بر مفاصل نیز می شود.

اضافه وزن، درد اضافی

حتی اگر وضعیت درد مزمن شما با وجود التهاب بدتر نشود، محققان دریافته اند که افرادی که دارای درد مزمن هستند و در کنار آن اضافه وزن نیز دارند، نسبت به افرادی که تناسب اندام و وزن کمتری دارند، سطح درد شدیدتری را گزارش می کنند.

آیا همه  این ها به این معنی است که شما باید رژیم سخت بگیرید؟ شاید نه، اما شما باید وزن و درد خود را کنترل کنید تا مطمئن شوید که حداقل افزایش وزن ندارید و اطمینان حاصل کنید که درد شما به علت افزایش وزن بدتر و زیادتر نمی شود.

نکته

خوب است بدانید مقدار کالری مفیدی که روزانه هر فرد باید دریافت کند، در آقایان دو هزار پانصد کالری و در خانم ها برابر با دو هزار کالری می باشد.

دستورالعمل های اساسی برای تغذیه سالم

داشتن یک رژیم غذایی سالم و پایبند بودن به آن اصلا کار سخت و شگرفی نیست. کافی است کمی در این زمینه تحقیق کنید و مواد غذایی مفید را جایگزین مواد غذایی کمتر مفید کرده و تغییراتی را در برنامه روزانه خود ایجاد کنید.

به میزان غذایی که در طول روز مصرف می کنید، دقت کنید. اگر مصرف روزانه غذا از حد معمول خود فراتر رود، شما مقدار کالری بیشتری مصرف کرده اید و خوب طبیعی است که همین مقدار اضافی، موجب افزایش وزن در شما می شود.

مصرف غذاهایی که دارای فیبر بالا و کربوهیدرات نشاسته ای هستند، را در رژیم غذایی خود وارد کنید، خوردن ماکارانی که نشاسته دارد و یا برنج قهوه ای برای یک وعده نهار می تواند گزینه خوبی باشد.

سعی کنید از میوه و سبزیجات زیاد استفاده کنید. مصرف میوه به عنوان میان وعده به جای مصرف خوراکی هایی مانند چیپس و پفک پیشنهاد خوبی برای کم کردن درد های مزمن است.

همچنین، به ویژه سبزیجات برگ دار مثل اسفناج و ... را فراموش نکنید. خوب است که میوه های تازه بیشتر مصرف کنید. انواع میوه های منجمد نیز خوب است.

میوه های کنسروی و قوطی ای که حاوی مواد افزودنی است و خوب مسلما طبیعی نمی باشد را فقط به عنوان آخرین راه حل انتخاب کنید، زیرا احتمالاً سدیم و ویتامین کمتری نسبت به نمونه های تازه یا یخ زده دارند.

لوبیا و غلات کامل بیشتر بخورید، می توانید مقداری نخود فرنگی به همراه روغن زیتون را روی سالاد بریزید، از نان سفید و گندم استفاده کنید. تغییرات اندک در غذاهای روزانه شما می تواند تفاوت زیادی را در وضعیت سلامتی تان ایجاد کند.

غذاهایی که دارای قند و غذاهای حاوی شکر اضافه شده و غذاهای فرآوری شده را قطع کنید.

به هیچ عنوان صبحانه را از وعده های غذایی خود حدف نکنید و به جای صبحانه های غیرمغذی، نان تست گندم، نان سبوس دار، با میوه هایی مانند توت فرنگی و موز را تهیه کنید و در وعده های صبحانه استفاده کنید. شکر قهوه ای می تواند جایگزین خوبی برای شکر سفید در چای صبحانه باشد.

به جای غذا های کم کالری، غذای غنی از مواد مغذی را انتخاب کنید.

هرگز تشنه نمانید و آب بیشتری بنوشید؛ برخلاف نوشابه و آبمیوه های دارای مواد افزودنی، آب، بدون اضافه کردن کالری اضافی، بدن شما را هیدراته نگه می دارد. حتی اگر رژیم غذایی نوشابه های کولا کم کالری یا فاقد کالری باشد، اغلب با سدیم و کافئین همراه است.

اگر نمی توانید آب ساده بخورید، سعی کنید برش های لیمو یا خیار را به آن اضافه کنید. می توانید از طعم دهنده های پودر شده نیز استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که سطح سدیم آن ها را تحت نظر داشته باشید. نوشیدن حداقل هشت لیوان آب را در طول روز فراموش نکنید.

  نکته ی دیگری که شما باید به آن توجه کنید این است که، در هنگام غذا پختن از روغن زیاد استفاده نکنید؛ چرا که روغن زیاد در غذا  کلسترول و هم میزان چربی را بالا می برد و باعث افزایش وزن و در نهایت تشدید درد های مزمن در شما می شود.

مصرف ماهی را فراموش نکنید و مصرف نمک را به حداقل برسانید.

پیشنهاد ما به شما این است: اگر مطمئن نیستید که از کجا باید شروع کنید، در قدم اول یک متخصص و یا پزشک خوب در این زمینه پیدا کنید،از پزشک خود وقت بگیرید و با او در این مورد مشورت کنید.

اگر علاقمند هستید تا درباره درد مزمن، علل و نشانه های آن بدانید، به صفحه مورد نظر مراجعه نمایید.

جمع بندی ای سنج

اگر علاوه بر درد مزمن خود از بیماری های پزشکی دیگری نیز رنج می برید، داشتن یک رژیم غذایی سالم از اهمیت بیشتری برخوردار است.

به خاطر داشته باشید که اگر رژیم غذایی خاصی مانند رژیم دیابت یا بیماری قلبی دارید، باید از دستورالعمل های تعیین شده توسط پزشک یا متخصص تغذیه پیروی کنید.

اگر شما هم دچار درد های مزمن هستید و با درد مزمن زندگی می کنید، تغذیه سالم و رژیم غذایی مناسب گاهی درست در جهت بهبود درد مزمن و سلامتی شما است.

آیا تغییر عادت های غذایی و یا یک رژیم اصولی، توانسته در بهبود دردهای مزمن شما و حتی بهبود سبک زندگی تان موثر باشد؟ تجربیاتتان را با ما به اشتراک بگذارید.

تبعیض جنسیتی چیست | انواع و روش مقابله
بررسی 0 تا 100 سندروم پیش از قاعدگی ( PMS)
پورنوگرافی چیست | بررسی تاثیر مخرب آن بر مغز انسان
راه های افزایش میل جنسی زنان
ماری جوانا یا گل چیست | آیا فوایدی هم دارد؟
بررسی رابطه جنسی قبل از ازدواج | مزایا و معایب آن
جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید