آزمون های جدید با هوش مصنوعی (AI) اختصاصی ای سنج

آزمون های جدید با هوش مصنوعی (AI) اختصاصی ای سنج

پست وبلاگی
حقایقی درباره ی آزمون MBTI مدت مطالعه: 2 دقیقه
ای سنج 29 مهر 1398 مدت مطالعه: 2 دقیقه

حقایقی درباره ی آزمون MBTI

این آزمون توسط مادر و دختری به نام های کاترین کوک بریگز و ایزابل بریگز مایزر بر اساس تئوری یونگ نوشته شده است.

اگر چه که با مشاهده ی تفسیر های تست MBTI متوجه می شویم تفسیری که ایزابل مایزر در این آزمون ارائه می دهد، دارای بخش های دیگری نسبت به نظریه ی یونگ می باشد.

برای مثال در نظریه ی یونگ هیچ حرفی از حسی یا شهودی بودن افراد به میان نیامده است. این بعد خلق مایزر و بریگز می باشد. بنابر این هم در تئوری و هم در ساختار آزمون MBTI مشکلاتی وجود دارد. متاسفانه مایزر و بریگز در ساخت تست و روان سنجی آن، چندان خوب عمل نکرده اند.

مشکلات جدی همراه با MBTI وجود دارد. یکی از این مشکلات، این است که شما متناسب با هر نمره ای که به دست می آورید، صرفا در یک گروه قرار می گیرید؛ به عبارت دیگر شما یا در گروه افراد برون گرا قرار می گیرید یا در گروه افراد درون گرا؛ واقعیت آن است که ابعاد شخصیت پیوسته هستند و خیلی کم پیش میاید که افراد یا کاملا درون گرا باشند یا کاملا برون گرا.

آزمون مایرزبریگز
علاوه بر این، MBTI دارای یک قالب اجباری است که شما را مجبور می کند تا مثلاً بین یک مورد برون گرایی یا یک مورد درون گرایی، یکی را انتخاب کنید. امتیاز شما بر اساس تعداد انتخاب هایتان می باشد.

بنابر این شما می توانید ۱۱ مورد برون گرایی و ۹ مورد درون گرایی را انتخاب کنید و یک “E” باشید؛ در حالی که یک شخص “E” ممکن است دارای ۲۰ مورد درون برون گرایی باشد. با این حال به شما و چنین شخصی، همان امتیاز را می دهد.

من بسیاری از افراد را دیده ام که بارها و بارها این تست را انجام داده اند و نمی دانند که چرا تیپ شخصیتی شان در هر نوبت تغییر می کند، مگر شخصیت افراد نسبتاً پایدار نیست؟

آزمون MBTI

شیوه ی امتیاز دهی آزمون سبب این مشکل شده است؛ همان شخصی را به یاد آورید که در سوالات خود ۱۱ مورد برون گرایی و ۹ مورد درون گرایی را انتخاب کرده است؛ این شخص اگر در آزمون بعدی خود تنها دو جواب خود را تغییر دهد، در گروهی دیگر قرار خواهد گرفت. این یکی از دلایل دیگری است که سبب می شود تا نتوانیم به طور کامل به نتیجه این آزمون اعتماد کنیم.

تست شخصیت شناسی
از این آزمون در بسیاری از موارد سوء استفاده شده است. برای مثال در مشاوره های پیش از ازدواج، از افراد می خواهند برای سنجش میزان سازگار خود با فردی که قصد ازدواج با او را دارند، انجام دهند؛ در صورتی که هیچ پشتیبانی از استفاده آن در این مورد وجود ندارد.

یا همچنین برای استخدام افراد از آن ها آزمون MBTI گرفته می شود. در صورتی که هیچ تاییدی درباره ی ارتباط میان نتایج آزمون و موفقیت شغلی افراد وجود ندارد. شاید بهترین استفاده از این تست شخصیت شناسی، می تواند در جهت خود شناسی مان باشد. پس بهتر است مدیران درباره ی استفاده و تفسیر بیش از اندازه ی این آزمون احتیاط کرده و محدودیت های آن را نیز در نظر بگیرند.

 
 

 

 

ارتباط بین تیپ شخصیتی و سطوح جاه طلبی
معرفی تیپ MBTI هر شخصیت در سریال بازی مرکب
ارتباط بین تیپ شخصیتی و نحوه واکنش به تعریف و تمجید
ارتباط بین تیپ شخصیتی و حساس بودن
ارتباط بین تیپ شخصیتی و محترم بودن
ارتباط بین تیپ شخصیتی و لمس فیزیکی
ارتباط بین تیپ شخصیتی و خودکنترلی
ارتباط بین تیپ شخصیتی و جنبه احمقانه فرد
ارتباط بین تیپ شخصیتی و روابط معیوب
ارتباط بین تیپ شخصیتی و جدی بودن
جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید