تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست و فان
تست میزان اجتماعی بودن مدت مطالعه: 3 دقیقه
ای سنج 08 اردیبهشت 1400 مدت مطالعه: 3 دقیقه

تست میزان اجتماعی بودن

در این تست می خواهیم میزان اجتماعی بودن شما را مورد بررسی قرار دهیم. ابتدا سوالات را مطالعه کنید و بعد در انتها تفسیر خود را با توجه به پاسخ هایتان مشاهده نمایید. فراموش نکنید این تست آزمونی تخصصی نیست بلکه جزء سری آزمون های خودشناسی است که به شما کمک می کند آگاهی تان در مورد خود را افزایش دهید.


ویژگی های تست میزان اجتماعی

تعداد سوال: 10

  تفسیر پاسخ: آنلاین

هدف تست: سنجش میزان اجتماعی بودن

گروه تست: خودشناسی


روش اجرا تست میزان اجتماعی بودن

برای انجام این تست سوالات را به دقت مطالعه نموده و به موارد به صورت"کاملاً درست"، "درست"، "تاحدودی درست" و "نادرست" پاسخ دهید. سعی کنید اولین پاسخی که در رابطه با سوالات زیر به ذهنتان می رسد را علامت بزنید.

تست میزان اجتماعی بودن
سوال 1: من بیشتر یک شنونده هستم تا یک سخنران
سوال 2: در مقایسه با دیگران شناختن من سخت است.
سوال 3: گپ و گفت های کوچک برای من دشوار یا ناخوشایند است.
سوال 4: آدم نگرانی هستم.
سوال 5: من نمی خواهم مسئول گروه بزرگی باشم.
سوال 6: اگر شخصی جلوی چشم دیگران به لکه بزرگی روی لباس من اشاره کند، احساس دست پاچگی می کنم.
سوال 7: من تمایل به خیالبافی دارم.
سوال 8: وقتی که مشغول انجام کاری هستنم و غریبه ها مرا تماشا کنند، احساس ناراحتی می کنم.
سوال 9: مدت زیادی طول می کشد تا از مرحله خجالت گذر کنم.
سوال 10: اگر در جمع مردم پایم بلغزد احساس خجالت می کنم.
بعدی
قبلی


توضیحات لازم در مورد تست میزان اجتماعی بودن

 این آزمون میزان اجتماعی بودن فرد را اندازه گیری می کند، یعنی این که فرد در جمع هایی که قرار می گیرد چطور رفتار می کند؟ آیا از این که در بین جمع قرار گرفته است حس خوبی دارد یا تمایل دارد که هر چه زودتر محیط را تر ک کند؟ در ادامه بیشتر در مورد این مفهوم توضیح می دهیم.

اجتماعی بودن چیست؟

وقتی که در سالن از بین حضار داوطلبی را برای حضور بر روی سن فرا می‌خوانند، چه چیزی باعث می‌شود تا کسی داوطلب شود؟ این احتمال وجود دارد که آنها برون گرا باشند، کسانی که از انجام کاری یا خوردن چیزی با دیگران  لذت می برند.

سال 1921 کارل یونگ، روانکاو سوئیسی، ابتدا اصطلاحات درونگرایی و برون گرایی را ابداع کرد. این تصور که همه انسان ها را می توان به این دو نوع تقسیم کرد، قرن ها وجود داشته است، اما یونگ گسترده ترین مطالعه و تحقیقات را در این زمینه انجام داده است. وی اظهار داشت که ما با دو"نگرش ذاتی" به دنیا آمده ایم: یکی در باطن مان به روی خودمان تمرکز می کند و دیگری، در ظاهر نسبت به دیگران.
یونگ احساس کرد که هر دو این گرایش ها در همه وجود دارد. اما یک نگرش حرف اول را می زند در حالی که نگرش دیگر در اعماق ناخودآگاه مان فرو رفته است و ممکن است در رویاها و خیالات ظاهر شود. بنابراین از نظر یونگ حتی برون گرا در بیرون یک درون گرای درونگراست و بالعکس.

"در حالی که برون گراها به میزان زیادی تحریک اجتماعی احتیاج دارند و کمتر به تجارب درونی خود مانند احساسات، تخیل و ایده ها علاقه مند هستند، افراد درونگرا درست برعکس هستند."

یک جهت گیری نسبت به جهت گیری دیگر برتر نیست، اگرچه فرهنگ های مختلف ممکن است یکی یا دیگری را تشویق کند. افراد درونگرا از بهترین محققان، دانشمندان و نویسندگان جهان هستند، در حالی که برون گراها به عنوان مدیران بازرگانی، معلمان و فروشندگان بسیار بهتر عمل می کنند.

جامعه غربی تمایل به پرورش رفتارهای براندازانه دارد. به همین خاطر کودکانی را که از نظر اجتماعی برون گرا و قاطع هستند تأیید می کنند. با این حال، در برخی از جوامع غیر غربی، درونگرایی سبک شخصیتی قابل قبول تری است. پروفسور هان آیزنک، در کار خود در بیمارستان موسلی در لندن، به این نتیجه رسید که منازعه برون گرای درون گرا در اصطلاحات بیولوژیکی بهتر از بخش فرهنگی توضیح داده شده است. وی معتقد است که:
افراد درون گرا نسبت به افراد برون گرا از سیستم عصبی حساس تری برخوردار هستند و باعث می شود که آنها عقب بایستند تا از شلوغ شدن مغز جلوگیری شود.
افراد درون گرا تمایل به پیروی از ذهنیت خود دارند و تحت تأثیر نظرات دیگران قرار نمی گیرند.
 افراد برون گرا از نظر جسمی به تحرک زیادی احتیاج دارند و به طور فعال به دنبال دیگران می روند که عقاید و ایده های آنها تأثیرگذار است.
 افراد برون گرای شدید به تماس و بازخورد دیگران احتیاج دارد و هنگام کار یا تحصیل بی سر و صدا، بی قرار می شوند.
افراد درون گرای شدید به دنبال تنهایی می باشند و حتی زمانی که  به طور معمولی با دیگران برخورد می کنند، عصبی می شود. 

جمع بندی ای سنج

ما در این تست یک مفهوم مهم در سنجش، یعنی میزان اجتماعی بودن را توضیح دادیم. در این تست در صورتی که فرد پاسخ ها را به درستی پاسخ دهد می تواند پی به میزان اجتماعی بودن خود ببرد. در واقع براساس نتایج این تست افراد در سه گروه، دسته بدی می شوند: گروه اول؛ افراد برون گرا می باشند، گروه دوم افرادی هستند که هم به سوی برون گرا و هم درون گرا تمایل دارند و در نهایت گروه آخر افراد درون گرا هستند. 

آیا نتیجه تست اجتماعی بودن با رفتار واقعی شما تطابق دارد؟ لطفا دیدگاه و نظرات ارزشند خودتان را در مورد این تست، با ما به اشتراک بگذارید.                                            

تست کنترل خشم
تست تصورات جنسیتی
تست حساسیت به تهاجم
تست تصویر اجتماعی
تست فرسودگی شغلی مادر بودن
20 تست خودشناسی رایگان
تست درک تفاوت عشق در بین زن و مرد
انواع تست استرس رایگان - آنلاین
همه چیز درباره تست اضطراب اجتماعی (SAIN)
جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید
01 مرداد 1402 21:59

عالی بود .