تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
افسردگی مدت مطالعه: 3 دقیقه
ای سنج 31 تیر 1398 مدت مطالعه: 3 دقیقه

افسردگی

متاسفانه امروزه بیماری افسردگی در جامعه آنقدر افزایش پیدا کرده است که به راحتی افسردگی را به عنوان یک روحیه بهنجار و عادی در جامعه تلقی می کنند و متقابلاً کسانی که از این روحیه به دور می باشند و دارای روحیه ای شاداب و لبانی خندان هستند را به عنوان اشخاصی بی درد یا الکی خوش یا حتی در بعضی از جمع ها این افراد پر انرژی را به  عنوان کسانی معرفی می کنند که قرص های شادی آور مصرف می کنند.
بنابر این صحبت ها، پیداست که شادی در جامعه مدت هاست که غیبت خورده است و جای آن را غم و اندوه گرفته است.

در صورتی که تمایل به مطالعه و مشاهده کلیپ در زمینه افسردگی داشته باشید، پیشنهاد می کنیم مقاله، افسردگی چیست؟(علائم، تشخیص آنلاین، درمان+ ویدئو و اینفوگرافی) را در مجله ای سنج مطالعه کنید. 
همچنین با جستجو عنوان افسردگی در قسمت جستجو مجله ای سنج می توانید به دیگر مقالات در زمینه افسردگی دسترسی پیدا کنید. 

افسردگی چیست؟

افسردگی که تحت عنوان سرماخوردگی روانی شناخته می شود یک اختلال روانی خلقی است که با نشانه هایی همچون غم و اندوه زیاد مشخص می شود. افسردگی دارای نشانه هایی همچون بدبینی نسبت به آینده، افکار یا اقدام به خودکشی، افکار مرگ، تغییر الگوی خواب، تغییر الگوی اشتها و... همراه است. 

علائم افسردگی

علائم افسردگی می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد یا در زنان و مردان به صورت متفاوت تجربه شود؛ اما به طور کلی، مهم ترین نشانه های افسردگی که متخصصین سلامت روان با بررسی این نشانه ها به تشخیص افسردگی می پردازند، عبارت است از:

  • تجربه غم و اندوه شدید
  • برهم خوردن الگوی خوا؛ کم خوابی یا پرخوابی
  • برهم خوردن الگوی اشتها؛ اشتهای کم یا زیاد
  • برهم خوردن وزن؛ چاقی یا لاغری
  • بدبینی نسبت به آینده
  • افکار مرگ
  • افکار خودکشی
  • اقدام به خودکشی 
  • تجربه احساس عذاب وجدان
  • تجربه ناامیدی
  • انزوا و گوشه گیری از دیگران
  • دردهای گوارشی
  • و...

شیوع افسردگی 

به هر حال امروزه افسردگی را به عنوان شایع ترین بیماری های روانی در جهان محسوب کرده اند. به نقل از سازمان بهداشت جهانی ۳۵۰ میلیون نفر که ۵ درصد جمعیت کل جهان را تشکیل می دهند از بیماری افسردگی رنج می برند.
در آمریکا نیز ۱۶ میلیون نفر به افسردگی دچار هستند و تقریبا تنها یک سوم آنها با استفاده از داروهای ضد افسردگی و سایر روش های درمانی درمان می شوند. 

اما آمارها در کشور ایران  حاکی از شیوع روزافزون افسردگی در کشور است. به گفته‌ی وزیر بهداشت به نقل از همشهری آنلاین، بیش از ۱۲درصد مردم ایران افسرده هستند؛ که البته به یقین این آمار دقیقی نمی تواند باشد گرچه از سویی گفتن آمار میزان افسردگی  در هر کشوی می توانند تاثیر منفی بر سایر افرادی که در صحت و سلامت به سر می برند داشته باشد.

درمان افسردگی

نکته ای که در ادامه باید به آن اشاره کرد این موضوع است که ما نباید ناراحتی های معمولی که در طول روز پیش می آید را با بیماری افسردگی اشتباه بگیریم و آنقدر نگران وضعیت مان بشویم که بخواهیم هر چی زودتر به درمان افسردگی مان بپردازیم. بنابراین ما باید بدانیم که علائم افسردگی چیست.

به هر حال برای هر یک از ما پیش آمده است که یک مرتبه چیزی که مورد علاقه مان است را از دست بدهیم مثلاً در نظر بگیرید بعــد از ســال ها کار و فعالیــت روزانــه شــغلمان را بــه یکبــاره از دست بدهیم. یا یک مرتبه کسی را که خیلی دوست داریم را از دست می دهیم یا یک مرتبه دچار ورشکستگی اقتصادی شویم.
طبیعی است که مدتی دل و رمق زندگی کردن را از دست می دهیم، صبح ها با بی انگیزگی از خواب بیدار می شویم و حوصله ارتباط با دیگران را نداریم. باید گفت ایـن ناراحتـی ها، بخشـی طبیعـی از انسـان بـودن مـاسـت و برای یک مدتی تا زمانی که با مساله کنار بیاییم و یا مساله حل شود، امــری عــادی تلقی می شود.
بنابراین همچنان که گفته شد نباید به راحتی به خود برچسب افسردگی بزنیم. تنها زمانی که حالت افسردگی طولانی شود و متوجـه شـویم کـه روی زندگـی ما بـه صـورت قابـل توجهـی تاثیـر گذاشـته اسـت، باید آن را جدی بگیریم و در صورت لازم به نزد روان شناس برویم و با دادن تست افسردگی از وضعیت روحی خود باخبر شویم.

همچنان که مطالعات نشان داده است افسردگی قابل درمان است. در واقع با درمان مناسـب، ۸۰ درصد افراد افـسرده، احساس بهتری دارند و یا اینکه این علائم را دیگر تجربه نمی کنند.افسردگی با روان درمانی و به کار بردن درمان هایی همچون، درمان شناختی رفتاری، درمان های گروهی و فردی و دارو درمانی و مصرف داروهای افسردگی قابل درمان است. انجام تست های افسردگی به تشخیص و درمان بهتر افسردگی کمک می کنند. 

جمع بندی ای سنج

در این مقاله در مورد افسردگی صحبت کردیم؛ افسردگی یک بیماری روانی خلقی است که ویژگی اصلی آن، تجربه احساس غم و اندوه زیاد می باشد. افسردگی شیوغ نسبتا بالایی دارد اما خوشبختانه به کمک روش های درمانی همچون روان درمانی و دارو درمانی قابل درمان است.

آیا مطالعه مقاله فوق برای شما مفید واقع شد؟ لطفا نظرات و دیدگاه ارزشمندتان را با ما در میان بگذارید. 

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید

سوالات متداول

  • آیا افسردگی قابل درمان است؟

    • البته که بله، در صورت اطلاع از نشانه های این بیماری و تشخیص به هنگام آن می توان آن را درمان کرد و از روش های درمانی همچون روان درمانی و دارو درمانی بهره برد.
  • یکی از مهم ترین ویژگی های تشخیصی افسردگی چیست؟

    • تجربه احساس غم و اندوه شدید از جمله مهم ترین نشانه های افسردگی می باشد.
  • افسردگی جز کدام دسته از اختلالات روانی است؟

    • این بیماری در دسته اختلالات خلقی قرار می گیرد.
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید