تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

نگاهی دیگر به ویروس کرونا مدت مطالعه: 2 دقیقه
ای سنج 05 اسفند 1398 مدت مطالعه: 2 دقیقه

نگاهی دیگر به ویروس کرونا

این روزها که نگرانی های زیادی درباره ی کرونا وجود دارد، به افراد توصیه می شود تا در خانه مانده و از رفت و آمد های بیهوده پرهیز کنند؛ احتمالا حتی شما هم که در حال مطالعه ی این مقاله هستید استرس زیادی پیرامون وجود این ویروس دارید؛ اما در شرایط حاضر چه کاری باید انجام داد؟!
بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که اضطراب باعث افزایش ترشح هورمون کورتیزل شده و به دنبال آن سیستم ایمنی بدن کاهش پیدا می کند؛ پس اولین قدم جهت عدم ابتلا به این بیماری، کنترل اضطراب می باشد؛ اما موارد دیگری که باید رعایت کنید چیست؟! من در این مقاله سعی دارم تا تعدادی از راهکار های جسمانی و روانی موثر در جلو گیری از ابتلا به کرونا رو برای شما بازگو خواهم کرد.
ابتدا قصد دارم واکنش تیپ های گوناگون به این بیماری را توضیح دهم:
-اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که سعی می کنند منطقی و واقعا گرایانه با همه چیز روبرو شوند، احتمالا زمان زیادی را به مطالعه ی اخبار مختلف و تحلیل تعداد افراد مبتلا اختصاص می دهید و سعی می کنید متناسب با تیپ شخصیتی خود که بسیار منطقی است اضطراب خود را کنترل کنید اما بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که خانواده شده احتمالا از این رفتار مضطرب شده و بهم میریزند. شما با این کار ممکن است خود را سرگرم کنید اما تنش بقیه ی افراد را افزایش می دهید.
-اگر شما تیپ شخصیتی شما، مضطرب هست، احتمالا سمت اخباری که تنش بیشتری دارند کشیده می شوید؛ برای مثال شما به جای آن که اخبار علمی را چک کنید، سر از کانال زرد که به دنبال جذب فالوور هستند، در میاورید.
پیشنهاد می کنم چند روزی استفاده ی خود از فضای مجازی را کاهش دهید تا به وسیله ی اضطراب های غیر منطقی زمینه ی ابتلای خود به انواع بیماری ها را فراهم نسازید.

کرونا

ویروس کرونا

-اگر شما فردی هستید که تاثیرپذیری زیادی از اطرافیان دارد، به شما توصیه می کنیم تا کم تر درگیر سرگذشت های عجیب و غریبی شکید که افراد در این دوران تعریف می کنند!!!
اما حالا که در خانه هستید، چگونه زمان خود را بگذرانید؟!
-سعی کنید محیط خانه را مدیریت کنید. این نکته ی خوبی است که همه ی افراد خانواده دوره هم جمع بوده و در معرض آلوده شدن به ویروس کرونا نیستند؛ اما من پیشنهاد هایی برای ساختن اوقات بهتر با اعضای خانواده دارم!
سعی کنید از پیگیری بیش از اندازه ی اخبار جلوگیری کنید. همچنین اصلا درباره ی این موارد در حضور فرزند خود صحبت نکنید؛ زیرا ناامنی که آن ها ممکن است احساس کنند، چندین برابر اضطرابی است که شما درک می کنید.

ویروس کرونا
-تعدادی کتاب مناسب پیدا کرده و آن ها را مطالعه کنید.
-از دیدن فیلم ها و سریال هایی با موضوعات اجتماعی و خانوادگی که کمدی هستند، غافل نشوید.
-نرمش های سبک را در خانواده به همراه دیگر اعضا انجام دهید.
-سعی کنید هر فرد از ظرف های مختص خود استفاده کند.
-استفاده از میوه ها به خصوص مرکبات را افزایش دهید.
-سعی کنید غذای بیرون از منزل را مصرف نکنید، به جای آن به صورت خانوادگی آشپزی کنید.
باید به این نکته توجه داشته باشید که فرزند شما در چنین زمان هایی مدیریت اضطراب را یاد می گیرد؛ پس به جای هول شدن، سعی کنید واکنش معقولانه ای را از خود نشان دهید!

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید