روش های مقابله با اضطراب مدت مطالعه: 2 دقیقه
ای سنج 22 اسفند 1398 مدت مطالعه: 2 دقیقه

روش های مقابله با اضطراب

ابتدا لازم است نکته ای را برای شما توضیح دهم؛ استرس و اضطراب همیشه هم نامطلوب نیستند؛ در مواقعی، این احساسات محرک ما بوده و به ما انگیزه می دهند. اما هنگامی که اضطراب سبب شود که ما ارزیابی نامناسبی از محیط داشته و تماس خود را با واقعیت کم کنیم، مانع عملکرد ما شده و مضر می باشند.
در این مقاله سعی دارم به توضیح راهکار هایی که باعث کنترل این احساس می شوند، بپردازم؛

مقابله با اضطراب
-رفتن نزد روانشناس
با چند جلسه مراجعه به روانشناس، شما قادر خواهید بود که ابعاد مختلف نگرانی های خود را شناخته و به ارزیابی صحیحی از آن ها دست یابید.
در این حالت شما تکنیک های مدیریت استرس را فراگرفته و در مواقع لازم از آن ها استفاده می کنید.

-ورزش کردن
انجام این کار کمک بسیار زیادی به آرام شدن شما می کند. ورزش کردن باعث می شود انتقال خون و تبادل اکسیژن به خوبی در رگ های شما صورت گیرد؛ ترشح آندروفین که از هورمون های شادی بخش است افزایش یابد.
انسولین و کورتیزول دو هورمونی هستند که هنگام تنش و استرس ترشح آن ها افزایش پیدا می کند و گرچه به صورت مقطعی برای کنترل اضطراب مناسب هستند اما در طولانی مدت باعث کاهش سیستم ایمنی بدن می شوند؛ انجام منظم ورزش به خصوص ورزش های هوازی به کنترل و تنظیم سطح این دو هورمون کمک می کند.

پیاده روی

اضطراب

یک پیاده روی سبک خلق شما را افزایش می دهد. همچنین تحقیقات موسسه نوروساینس دانشگاه کالیفرنیا نشان داده است که این کار باعث بهبود عملکرد های مغزی مثل توجه، تمرکز و حافظه می شود.
-تنفس مناسب
تنفس صحیح یکی از الزامات سلامتی است؛ این فرآیند تا حد زیادی تحت کنترل فرد بوده و هرکس می تواند نفس کشیدن خود را کنترل کند.
هر شخصی طی زندگی روزانه ی خود بر حسب موقعیتی که در آن قرار دارد، به شکل های مختلفی نفس می کشد؛ برای مثال هنگام گریه نفس خود را حبس می کند، هنگام خندیدن به صورتی عمیق تر نفس می کشد، هنگام ترس تند تند نفس می کشد و… . پس هیجانات افراد روی تنفس آن ها تاثیر دارد! نکته ی جالب آن است که بر عکس این اتفاق نیز صدق می کند؛ یعنی شیوه ی نفس کشیدن می تواند روی هیجان انسان ها تاثیر بگذارد. وقتی شما به شیوه ای نامناسب نفس می کشید، به مغز خود این پیام را می دهید که در حالت ناامنی قرار داشته و احساس بدی دارید؛ در این حالت مغز در حالت آماده باش قرار می گیرد؛ اگر این وضع به مدت طولانی تغییری نکند، کم کم بدن شما فرسوده می شود. پس لازم است به ریتم نفس کشیدن خود دقت بیشتری داشته و نفس هایی عمیق بکشید.

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید