تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تمایل به مطلوبیت اجتماعی مدت مطالعه: 2 دقیقه
ای سنج 25 دی 1399 مدت مطالعه: 2 دقیقه

تست تمایل به مطلوبیت اجتماعی

سعی می کنیم در ابتدا در مورد این تست زیاد توضیح ندهیم. ابتدا سوالات را مطالعه کنید و بعد در انتها تفسیر خود را با توجه به پاسخ هایتان مشاهده نمایید. فراموش نکنید این تست آزمونی تخصصی نیست بلکه جزء سری آزمون های خودشناسی است که به شما کمک می کند آگاهی تان در مورد خود را افزایش دهید.


ویژگی های تست مطلوبیت اجتماعی

تعداد سوال: 10

  تفسیر پاسخ: آنلاین

هدف تست: سنجش تمایل به مطلوبیت

گروه تست: خودشناسی


روش اجرا تست مطلوبیت اجتماعی

برای انجام این تست سوالات را به دقت مطالعه نموده و به موارد به صورت"صحیح" یا "غلط" پاسخ دهید. خیلی طولانی روی سوالات نمانید و اولین پاسخی را که به ذهنتان می رسد را علامت بزنید.

تست مطلوبیت اجتماعی
سوال 1: اگر این کار اهداف من را تأمین می‌کرد، سعی می کردم با حقه از کنار دربان یا نگهبان عبور کنم.
سوال 2: من هیچ گاه صف انتظار را بهم نمیزنم.
سوال 3: اگر می توانستم بدون توجه به فیلم وارد شوم، احتمالاً این کار را می کردم.
سوال 4: من بعضی اوقات سعی می کنم حتی با کسانی که مرا آزرده خاطر کرده اند کنار بیایم.
سوال 5: اگر پیشخدمت به من سرویس نداد، احتمالاً من در مورد آن چیزی به او نمی گویم.
سوال 6: فکر نمی کنم کسی مقصر کارهای ناشایست من باشد.
سوال 7: اگر چیزی را ندانم، اعتراف می کنم.
سوال 8: سعی می کنم در هر شرایطی صادق باشم.
سوال 9: من واقعاً اعتقاد ندارم که به اندازه بقیه تعصب دارم.
سوال 10: چینش و چیدمان میز من در خانه به خوبی رستوران است.
بعدی
قبلی


توضیحات بیشتر در مورد تست مطلوبیت اجتماعی

 این آزمون تمایل به مطلوبیت اجتماعی را اندازه گیری می کند، یعنی تمایل انسان برای ارائه خود به روشی که بهترین خود را ارائه دهد. در مقدمه این آزمون کمتر توضیح دادیم. اگر شما از هدف آن آگاه شده باشید، احتمالاً پاسخ های شما مغرضانه خواهد بود. موقعیت های ارائه شده در این ارزیابی مشابه شرایطی است که در آزمون سنجش رفتار تأیید شده اجتماعی نشان می دهید. در ادامه بیشتر در مورد این مفهوم توضیح می دهیم.

سوگیری مطلوبیت اجتماعی چیست؟

در سال 1953، آلن ا. ادواردز مفهوم مطلوبیت اجتماعی را به روانشناسی وارد كرد و نقش مطلوبیت اجتماعی را در اندازه گیری صفات شخصیتی نشان داد. در تحقیقات علوم اجتماعی، سوگیری مطلوبیت اجتماعی نوعی سوگیری در پاسخ است که گرایش پاسخ دهندگان به نظرسنجی برای پاسخگویی به سوالات به روشی است که توسط دیگران مورد پسند واقع شود. این می تواند به شکل گزارش دادن بیش از حد "رفتار خوب" یا کم گزارش کردن "بد" یا رفتار نامطلوب باشد. این تمایل در انجام تحقیقات با گزارش های خود مشکلی جدی ایجاد می کند. این سوگیری در تفسیر پرسشنامه ها ​​و همچنین تفاوت های فردی تداخل به وجود می آورد.

موضوعاتی که در پاسخ مطلوب اجتماعی (SDR) مورد توجه ویژه قرار می گیرد، گزارش خود از توانایی ها، شخصیت ، رفتار جنسی و مصرف مواد مخدر است. به عنوان مثال، وقتی با سوال "چند مرتبه خودارضایی می کنید؟" مواجه می شوید، پاسخ دهندگان ممکن است تحت فشار تابوی اجتماعی در برابر خودارضایی قرار بگیرند، و یا آن را کمتر گزارش دهند یا از پاسخ دادن به سوال خودداری کنند.

بنابراین، میانگین نرخ استمنا حاصل از نظرسنجی های خود گزارشی به احتمال زیاد به شدت دست کم گرفته می شود. وقتی با این س سوال روبرو می شوید ، "آیا شما از مواد مخدر / مواد غیرمجاز استفاده می کنید؟" پاسخ دهنده ممکن است تحت تأثیر این واقعیت باشد که مواد به طور کلی غیرقانونی است. پاسخ دهندگان ممکن است احساس فشار کنند تا هرگونه مصرف مواد مخدر را انکار کنند یا آن را منطقی جلوه دهند، به عنوان مثال "من فقط وقتی دوستانم در آنجا هستند ماری جوانا می کشم."

سایر موضوعات حساس برای تمایل به مطلوبیت اجتماعی عبارتند از:

ویژگی های شخصیتی که خود مردم گزارش می دهند
درآمد شخصی بسیار زیاد یا بسیار پایین
احساس عزت نفس پایین 
تنظیم خانواده، از جمله استفاده از قرص های بارداری و سقط جنین 
اعمال خشونت جسمی واقعی یا خیالی 
اقدامات غیرقانونی 

جمع بندی ای سنج

ما در این تست یک مفهوم مهم در سنجش یعنی تمایل به مطلوبیت اجتماعی را توضیح دادیم. آگاهی در این مورد قبل از هر آزمون می تواند به خودشناسی بیشتر کمک کند. در واقع ما در پاسخ به تست ها اغلب سعی می کنیم آن چیزی را بگوییم که مورد پسند جامع است. شاید خود را خوب جلوه دادن بد نباشد اما وقتی هدف واقعا خودشناسی و در نتیجه برنامه ریزی برای تغییر باشد گرایش به مقبولیت می تواند باعث خطا در تشخیص نقاط ضعف مان شود. بدون آگاهی از خود چگونه می توانیم برای موفقیت و پیشرفت گام برداریم. پس بیایید خود را فریب نداده و سعی کنیم صادقانه به خودشناسی دست یابیم.

آیا شما نیز سعی می کنید نسبت به پاسخ های درست مقاومت کنید؟ نظرات خود در مورد این تست را با ما به اشتراک بگذارید.

                                               

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید
26 دی 1399 02:37

تست جالبی بود