پست وبلاگی
تکنیک S.T.G  در روانشناسی به چه معنا است؟! مدت مطالعه: 1 دقیقه
ای سنج 16 آذر 1398 مدت مطالعه: 1 دقیقه

تکنیک S.T.G در روانشناسی به چه معنا است؟!

همه ما در زندگی روزمره ی خود، موقعیت هایی رو تجربه می کنیم که پاسخ های نه چندان مطلوبی به آن می دهیم؛ واکنش هایی که پس از گذشت چند دقیقه یا چند ساعت، احساس می کنیم چندان مطلوب نبودند و کاش به گونه ای دیگر رفتار می کردیم؛

جر و بحث
برای مثال زمانی که با همسر خود سر مسئله ای کوچک مشاجره می کنید و بعد متوجه می شوید واکنشی که نشان داده اید، پاسخ به این رفتارهمسرتان نبوده است بلکه به سبب ناراحتی هایی می باشد که شما در ذهن خود داشته اید.
یا زمانی را در نظر بگیرید که موضوعی ناراحتتان می کند و شما به جای گفتگو و حل آن، دعوا و مشاجره راه می اندازید.
حتی زمان هایی که مضطرب بوده و چندان قادر به رفتار طبق اولویت و برنامه ریزی هایتان نیستید.
و بسیاری دیگر از شرایطی که ما طی شبانه روز بارها و بارها چه در روابط فردی و چه در روابط کاری و اجتماعی خود با آن ها مواجه می شویم.

روانشناسی

stop-think-go

یکی از تکنیک های بسیار کاربردی که روانشناسان برای واکنش بهتر در چنین شرایطی پیشنهاد می کنند، روش S.T.G است که مخفف سه کلمه ی stop،think،go به معنای بایست، فکر کن، انجام بده!، است.
هدف این تکنیک، افزایش آگاهی شما نسبت به رفتارهایتان است. اگر شما این کار را در طول شبانه روز بارها و بارها تمرین کنید، کم کم این رفتار جزئی از عادت هایتان خواهد شد. ضمن اینکه شما دیگر مطابق عادت ها و باورها و پیش فرض های نادرست خود، به چالش هایی که برایتان رخ می دهید، پاسخ نمی دهید بلکه قادر خواهید بود تا واکنش هایی اصیل و متناسب با اکنون و اینجا ارائه دهید.
پس با خود قرار بگذارید تا از این بعد هنگامی که عصبانی، مضطرب یا خشمگین می شوید، قبل از هر اقدامی صبر کنید، فکر کنید، بعد اقدام لازم را انجام دهید!

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید