تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

اینفوگرافی
چگونه با استرس امتحان کنار بیاییم مدت مطالعه: 1 دقیقه
ای سنج 30 آبان 1399 مدت مطالعه: 1 دقیقه

چگونه با استرس امتحان کنار بیاییم

کمی استرس در زمان امتحان می تواند چیز خوبی باشد، زیرا انگیزه شما را برای ادامه کار فراهم می کند. اما گاهی اوقات، به ویژه در پایان یک سال تحصیلی، ممکن است میزان استرس از کنترل شما خارج شود. هنگامی که دچار استرس می شوید، سیستم عصبی خودمختار دست به کار می شود. این فعالیت در ابتدا مفید است، زیرا باعث آزاد شدن آدرنالین شده و می توانید روی کار خود متمرکز شوید.

اما مشکل زمانی ایجاد می شود که دوره های استرس طولانی گردد. وقتی این اتفاق می افتد، سیستم عصبی همیشه فعال است به طوریکه آدرنالین بدن افزایش یافته و شما را در حالت آماده باش بالا نگه می دارد. این باعث افزایش نگرانی، اضطراب و افسردگی می شود. همچنین خواب شما مختل  شده و مشکلاتی نظیر فراموشی، تحریک پذیری، خستگی و احساس عدم کنترل بروز پیدا می کند. بنابراین استرس امتحان می تواند در انجام تکالیف و عملکرد شما تاثیر منفی گذاشته و در بلند مدت مانعی برای موفقیت گردد.

در این پست ما یک اینفوگرافی برای شما آماده کرده ایم که به اختصار می گوید چطور با استرس امتحان کنار بیایید:

توجه: در صورتی که تصویر واضح نیست اینجا را کلیک کنید.



آیا شما هم به استرس امتحان دچار هستید؟ نظرتان در رابطه با اینفوگرافی مقابله با استرس امتحان را با ما به اشتراک بگذارید.

سوالات متداول

  • استرس امتحان چیست؟

    • استرس امتحان نگرانی و دلهره شدیدی است که قبل از برگزاری هرگونه آزمونی ایجاد می گردد. این نوع استرس بیشتر در دانش آموزان و دانشجویان دیده می شود.
  • چگونه با استرس امتحان مقابله کنیم؟

    • لطفا قبل از هرچیزی متن و اینفوگرافی فوق را ملاحظه کنید. همچنین به شما توصیه می کنیم از تست استرس و اضطراب موجود در بخش آزمون های ای سنج استفاده کنید. در تفسیر این تست ها راهکارهایی برای مدیریت استرس ارائه نموده ایم.
  • استرس امتحان چه عوارضی دارد؟

    • چنانچه استرس امتحان در بلند مدت حل نشود می تواند علاوه بر ایجاد اضطراب باعث افسردگی نیز شود. همچنین فراموشی، دستپاچگی، تحریک پذیری و رفتار پرخاشگرانه می تواند از عوارض بلند مدت این اختلال باشد.
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید