نظر طراح تست mbti درباره ی درون گرایی
متاسفانه تصورات غلطی در جامعه ما درباره ی افراد درون گرا وجود دارد. هنگامی که کلمه ی “درون گرایی” را در گوگل جستجو می کنیم، با اصطلاحاتی مانند دانشمندان دیوانه، افراد طرد شده و … روبرو می شویم.
حال آن که فرد درون گرا کسی است که در فعالیت های انفرادی نسبت به فعالیت های اجتماعی، پر انرژی تر بوده و عملکرد بهتری از خود نشان می دهد.
من به این تصورات غلط در کتاب جدید خودم-ترویج درون گرایی-پرداختم و توضیح دادم که افراد درون گرا چگونه از قدرت آرامش خود در راه رسیدن به اهداف کسب و کار خود می توانند استفاده کنند.
در میان نظرات و نقل قول هایی که در آن جا بیان کردم، نظر کاترین مایزر (Katharine Myers)، خالق تست MBTI بسیار قابل تامل بود.
مایزر در صحبت های خود به دبیرستان آمریکایی که در آن درس خوانده است، اشاره کرده و می گوید: “هنگامی که در دبیرستان بودم، گروهی در مدرسه ی ما تشکیل شده بود که کارهای زیادی کرده و همه ی افراد، آن ها را می شناختند؛ من همیشه افسوس می خوردم که چرا توانایی و مهارت لازم را ندارم که خود را نشان داده و جزئی از آن گروه باشم.
چندین سال بعد من متوجه شدم که تیپ شخصیتی وجود دارد که در آن افراد، درون گرایی را به برون گرایی ترجیح می دهند.
این اطلاعات زندگی من را تغییر داد؛ من فهمیدم که برای زندگی در جامعه و رسیدن به اهدافم مجبور به تغییر خود یا تقلید از افرادی که در دوران دبیرستانم، عضو آن گروه بودند، نیستم.
من اکنون می توانم خودم باشم و هر طور که می خواهم رفتار کنم؛ حتی به کشور های مختلف سفر کنم و نگرانی از بابت اینکه کسی من را می شناسد یا نه، نداشته باشم”.
این صحبت های مایزر، از شایع ترین ترس های افراد درون گرا است: “من هنگامی که رئیس APT بودم، همیشه چند جمله ی اول سخنرانی را یادداشت می کردم، زیرا از ساکت ماندن می ترسیدم؛ از آن جایی که من مجبور به انجام این کار بودم، به تدریج یاد گرفتم تا آرامش خودم رو حفظ کرده و خودم باشم؛ من می دانستم که هرگز یک سخنران بزرگ نخواهم شد، اما اعتماد من به خودم و حرف هایم باعث می شد تا در آن موقعیت ها به خوبی عمل کنم و نتایج بسیار خوبی نیز به دست آورم”
درباره نویسنده
نانسی آنکویتز ( Nancy Ancowitz) استاد مهارت های شغلی در دانشگاه نیویورک است. در سابقه ی کاری او، مدیریت چندین شرکت بزرگ به چشم می آید.