تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
شبکه های اجتماعی و معضلی به نام تجاوز و انحراف جنسی مدت مطالعه: 2 دقیقه
محسن گلکار 20 خرداد 1398 مدت مطالعه: 2 دقیقه

شبکه های اجتماعی و معضلی به نام تجاوز و انحراف جنسی

تحقیقات جدید نشان می دهد که چگونه رابطه جنسی ناخواسته می تواند منجر به استرس و افسردگی شود. در واقع رفتارهای جنسی و دیدن تصاویر ناخواسته س.ک.سی و غیرسانسور با افسردگی، اضطراب و استرس مرتبط است. مسائل جنسی در حال تبدیل شدن به یکی از رایج ترین روش های ارتباط آنلاین با افراد است. ارسال و دریافت پیام صریح جنسی، تصاویر و یا عکس ها به صورت الکترونیکی شده است. حدود نیمی از بزرگسالان جوان تصاویر جنسی را دریافت و دنبال می کنند.

در واقع زمانی که نگاهی به رسانه های اجتماعی چون اینستاگرام می اندازیم متوجه می شویم که خودنمایی یکی از ویژگی های بارز افراد شده است. یعنی افراد دوست دارند هر توانایی که دارند را به نمایش بگذارند. حال امکان دارد نویسنده ای، کتاب و تفکرش را به نمایش بگذارد، خواننده ای صدایش را، ورزشکاری عضلاتش را و در آخر زنان و مردانی که بدن عریان خود را به دیگران عرضه می کنند. بنابراین از آنجا که مسائل جنسی در ذات همه آدمیان می باشد امکان دارد هر فردی با دیدن تصاویر جنسی تا حدودی تحت تاثیر قرار گیرد. در واقع خطر مسائل جنسی و عواقب آن برای همه اشخاص بالقوه وجود دارد  و کسی نمی تواند با اطمینان بگوید از این دام های جنسی مجازی کاملاً به دور می باشد.

به هر حال در  اینجا صحبت از آن است که نشر تصاویر و جملات جنسی در رسانه های اجتماعی می تواند به لحاظ روانی خیلی مخرب باشد و افراد را با مسائل و مشکلات زیادی روبرو سازد. این مسائل و مشکلات زمانی بیشتر می شوند که فرد مسائل جنسی خود را به صورت پنهانی و غیر قانونی انجام دهد . در واقع رسانه های اجتماعی می تواند به عنوان ابزاری برای رفع مسائل جنسی به صورت پنهانی باشد. مثلا فرستادن عکسها و حرف های جنسی برای جنس مخالف می تواند آغاز گر یک رابطه پنهانی باشد که به دنباله ی این رابطه پنهانی مسائل و مشکلات بیشتری پیش می آید.

برخی از محققان س.ک.س را به عنوان رفتار طبیعی جنسی در نظر می گیرند، در حالی که دیگران آن را بعنوان یک عامل خطر بالقوه برای کاهش سلامت روانی، از جمله کاهش عزت نفس می بینند.  محققانی که مسائل جنسی را به عنوان عامل زمینه ساز برای آسیب های اجتماعی شناخته اند، نشان می دهند که این امر می تواند منجر به آزار و اذیت دیگران، و حتی خشونت علیه آن ها باشد. در واقع زمانی که یک فرد در یک شرایط جنسی تصویری از خود یا متنی جنسی برای شخصی غریبه و غیر معتمد ارسال می کند این قضیه می تواند بعد از پایان رابطه جنسی برای فرد ارسال کننده حس ناامنی بیاورد و ازسویی دیگر فرد مقابل می تواند از تصاویر دریافت شده به عنوان ابزاری برای آزار و اذیت و حتی گرفتن باج های سنگین استفاده کند. بنابرین این طور روابط در رسانه های اجتماعی می تواند عواقبی سنگین تر از اختلالات روانیافسردگی و اضطراب – داشته باشد.

مطالعات نشان داده است که مردان به نسبت زنان از روابط جنسی ناخواسته بیشتر برخوردار بوده اند و زنان اگر تن به یک رابطه جنسی داده اند خودخواسته بوده است. یعنی مردان اصولا در مقابل تصاویر و متن های جنسی خیلی زودتر از زنان دم به تله می دهند. گرچه مطالعاتی دیگر نشان داده است که این حالت معکوس می باشد و زنان اغلب احساسی عمل می کنند. بعضی هم بر این باورند که تفاوتی بین زنان و مردان وجود ندارد و هر فردی می تواند در این دام جنسی بی افتد و از عواقب جبران ناپذیر آن رنج بکشد. در هر صورت فارغ از تفاوت های جنسیتی پژوهش ها نشان می دهد که استفاده ناصحیح از شبکه های اجتماعی می تواند با ایجاد مشکلات در رشد روانی-جنسی کودکان و نوجوانان بستر مناسبی برای اختلالات روانی و حتی انحرافات جنسی باشد.

دکتر مریلین وای (Marlynn Wei M.D., J.D)

درباره نویسنده:

دکتر مریلین وای (Marlynn Wei M.D., J.D) دکترای خود را از دانشکده پزشکی ییل اخذ کرده است.سردبیر مجله سیاست های بهداشتی، قانون و اخلاق ییل ییل و بررسی روانپزشکی است .همچنین وی یک متخصص تخصصی برای پست هافینگتون پست است. مریلین نویسنده کتاب راهنمای مدرسه پزشکی هارواد برای یوگا می باشد. وی تمرین یوگا، مراقبه، ورزش و تغذیه را در تمرینات کیدی خود در شهر نییورک ادغام می کند.

 
 

 

 

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید