تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
ایجاد تغییر و حفظ آن مدت مطالعه: 2 دقیقه
ای سنج 30 اردیبهشت 1399 مدت مطالعه: 2 دقیقه

ایجاد تغییر و حفظ آن

اصلاح رفتار و ایجاد تغییر آسان است. اما چیزی که در آنجا نقش مهم و کلیدی دارد حفظ تغییر جدید می باشد. به نظر من اصلاح رفتار و تغییر آن همچون شمردن یک تا سه آسان می باشد. سه گام زیر را مد نظر داشته باشید:

گام اول: به رفتارهایی که می خواهید تغییر دهید یا اصلاح کنید را انتخاب و در نظر بگیرید

گام دوم: اقدام کنید

گام سوم: خوشحالی بابت تغییر

در ادامه برای روشن ساختن گام های بالا یک مثال عینی می زنم: از این که مدام یکی از همکاران خود را در محیط کار در حال سیگار کشیدن می بینید اذیت می شوید حال براساس گام های مطرح شده ابتدا در گام اول همکار سیگاری خود را(شخصی که برای تغییر مورد هدف قرار گرفته شده است) انتخاب می کنید. مرحله دوم به همکارتان می گویید که سیگار را بیرون از محل کار روشن کند. مرحله سوم شما متوجه می شوید که همکارتان در بیرون از محل کار سیگار می کشد بنابراین باید خوشحال شد چرا که شما تغییر و اصلاح را به خوبی انجام داده اید. یا مثالی دیگر چنین است که دوست و همکارتان در محیط کار بی نظم می باشد شما او را تشویق می کنید که میز خود را مرتب کند و به موقع به محل کار بیاید فردا صبح به موقع می آید و برعکس روزهای گذشته میز مرتب است، مجددا به شما باید تبریک گفت چرا که تغییر را ایجاد کرده اید. یا حتی امکان دارد فرد در گام های مذکور،
رفتار خودش را مورد هدف قرار دهد و آن را تغییر دهد.  اما نکته ای که در اینجا باید گفت این است که بعد از چند روزی متوجه می شویم که فرد سیگاری مجددا سیگارش را در محیط کار روشن می کند و فرد بی نظم مجددا نظم را رها کرده است. پس چه باید کرد؟؟؟ همانطور که مشاهده کردیم تغییر و اصلاح آسان است آن چیزی که دشوار است محفوظ ماندن و ماندگاری این تغییر می باشد.

ما برای محفوظ ماندن و ماندگاری تغییراتی که در رفتار و عملکرد خود یا دیگران انجام میدهیم باید از طریق استدلال منطقی و تعقل وارد تغییر میدان شویم نه براساس احساسات آنی . زمانی که فرد پی به منافع تغییر می برد مسلماً برای حفظ تغییر جدید تلاش می کند. بنابراین برای اصلاح رفتار اطرفیان و حتی خودمان باید این نکته را توجه کنیم که فرد مورد نظر باید به تغییر ایمان بیاورد و برای رسیدن به این ایمان زمان زیادی لازم است. فردی که عادت به رانندگی با سرعت بالا دارد باید با استدلال منطقی به او ثابت کرد که سرعت خود را در حین رانندگی کاهش دهد در غیر این صورت تنها زمانی که شما در کنارش هستین مراعات می کند. بنابراین نباید دلخوش به تغییرات لحظه ای بود و برای ایجاد تغییرات دائمی -در خود یا در محیط بیرونی- نیاز به ممارست بیشتر و توجیه عقلانی فرد مخاطب دارد.

دکتر رونالد ریگیو

درباره نویسنده: 

دکتر رونالد ریگیو (Ronald E Riggio) استاد روان شناسی سازمانی و مدیر سابق موسسه کراویس می باشد . وی مقالاتی در زمینه ارزیابی، روانشناسی اجتماعی و روانشناسی سازمانی چاپ کرده است.  آخرین کتاب های وی عبارتند از: هنر پیروی و عمل رهبری، برنامه های رفتار غیر کلامی، تحول گرایی و … می باشد.

 

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید