تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
در دوران شیوع ویروس کرونا، دعوا های زناشویی  را چگونه مدیریت کنیم؟ مدت مطالعه: 2 دقیقه
ای سنج 06 فروردین 1399 مدت مطالعه: 2 دقیقه

در دوران شیوع ویروس کرونا، دعوا های زناشویی را چگونه مدیریت کنیم؟

در این روزها به دلیل تعطیلی مدارس و اغلب کسب و کارها، خانواده ها زمان بیشتری را کنار هم سپری می کنند؛ بیشتر زوج ها به گذراندن این زمان طولانی کنار یکدیگر عادت ندارند؛ همین مسئله سبب می شود تا اختلافات و مشاجرات بین همسران افزایش پیدا کند. در کنار این مسائل حضور فرزندان نیز باعث می شود تا این اختلافات دوچندان شود.
به سبب شیوع ویروس کرونا و اضطراب ناشی از این بیماری خاطر غیرقابل پیش بینی بودن، همه ی افراد مضطرب بوده و آستانه ی تحملشان کاهش پیدا کرده است و افزایش اختلافات طبیعی است؛ اما ما چه کاری برای مدیریت رابطه ی خود می توانیم انجام دهیم تا در این روزهای سختی، خود اضطراب و بار روانی همسر و خودمان را کاهش داده و بر آن نیفزاییم؟
قبل از هر چیزی لازم است این نکته را برای شما یاد آوری کنم که اگر در روزهای عادی از خدمات روانشناسی و روانپزشکی استفاده می کردید، لازم است تا در این دوران نیز از آن کمک ها به صورت تلفنی و یا آنلاین، بهره ببرید. قطع ناگهانی برنامه ی درمان، سبب به وجود آمدن مشکلات بسیاری برای شما می شود.

دعواهای زناشویی
من در این مقابله سعی دارم تا برخی از این مشکلات و راه حل های مناسب برای رفع آن ها را برای شما توضیح دهم؛
-برخی از افراد شکایت خود را این گونه بیان می کنند که تا کنون عادت به گذراندن زمان به این زیادی کنار همسر خود ندارند و حالا همین مسئله اضطراب زیادی را برایشان فراهم آورده و بابت این مسلئه احساس ناراحتی می کنند.
این مسئله طبیعی است. بسیاری از افراد عادت دارند در طی روز کارهای مختلفی انجام دهند؛ برای مثال به باشگاه می روند، به خانه ی مادر خود سر می زنند، با دوستانشان معاشرت می کنند و…؛ حال به سبب اوضاع این روزها احساس می کنند تمام مرزهای شخصی آن ها از بین رفته و مجبور هستند و هیچ گونه قدرت کنترلی ندارند.

ویروس کرونا

این احساس را می توانید به شکلی دیگر رفع کنید؛ برای مثال به همسر خود توضیح دهید که عادت دارید صبح ها یک ورزش کنید؛ برای همین ساعت هفت تا هشت صبح مزاحمتان نشود.
حتی بسیاری از اوقات بستن در اتاق و گذراندن ساعاتی به تنهایی، نیاز شما به استقلال را تا حدودی ارضا می کند.

کرونا و دعوای زناشویی
-چگونگی نظارت و مراقبت از فرزندان
این مورد نیز یکی از چالش برانگیزترین موارد بحث بین زوج ها در دوران شیوع ویروس کرونا است. زوج ها باید با یکدیگر درباره ی این موضوع صحبت کرده و سپس قانون هایی را برای خود وضع کنند. پس از انجام این کار زوج ها متعهد می شود که به برنامه ای که مطابق نظر هر دوی شان است، عمل کنند. برای مثال قرار می گذارید که پدر به برنامه ی تحصیلی که حال به صورت مجازی انجام می شود نظارت داشته باشد؛ مادر هم سرگرمی های برای کودک خود تدارک ببیند.
اگر هر دور والد به صورت دور کار و آنلاین کار می کنند، لازم است برای کنترل این وضع برنامه ی ویژه ای را در نظر بگیرند که آرامش همه ی اعضای خانواده را به دنبال داشته باشد.
-تکلیف رابطه ی جنسی چه می شود؟
اخیراً زوجی به من مراجعه کردند؛ آقا تصور می کرد حالا که در خانه است می تواند هفت روز هفت بار با همسرش رابطه ی جنسی داشته باشد. اما همسرش این موضوع را به دلایلی مثل خستگی زیاد و کارهای فراوانی که به سبب نگهداری از فرزندان بر عهده دارد، رد می کرد.
طی گفتگوهایی که انجام دادیم، قراردادی وضع کردیم که طی آن، خانوم و آقا سه روز در هفته و در زمان هایی که هر دونفر اشتراک نظر دارند، این کار را انجام دهند. ضمناً آقا هم متعد شد تا در کارهای خانه و نگهداری از بچه ها به همسر خود کمک کند.
برای باقی زمان ها نیز آن ها قرارداد با یگدیگر نوشته و به توضیح حد و حدود مرزهای ارتباطی شان پرداختند.
-برای زوج هایی که در حال جدایی هستند و حال به علت گسترش شیوع کرونا، فرآیند جدایی شان با وقفه مواجه شده است.
بهتر است این گونه زوج ها اتاق خواب های خود را از یکدیکر جدا کنند. همچنین متعهد شوند تا به فضاهای خصوصی و زمان های تنهایی یکدیگر احترام گذاشته و مزاحم هم نشوند.
اگر فرزندی در خانه دارند، اولویت حفظ سلامت روانی و جسمانی کودکشان است.
-در صورتی که همسر شما نکات ایمنی در رابطه با ویروس کرونا را راعایت نمی کند؛
بهتر است با ملایت به او ضرورت این کار را توضیح داده و فضا را برای او آماده کنید؛ اما اگر همچنان مشاهده کردید که او بی احتیاطی می کند، شاید جدا کردن فضای زندگی و کمی فاصله گرفتن از او راه حلی باشد که لازم است به آن فکر کنید.

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید