تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
حفظ آرامش در مصاحبه شغلی متناسب با تیپ شخصیتی مدت مطالعه: 4 دقیقه
ای سنج 23 آذر 1399 مدت مطالعه: 4 دقیقه

حفظ آرامش در مصاحبه شغلی متناسب با تیپ شخصیتی

در این مقاله می خواهیم به این مساله بپردازیم که  چگونه تست مایرز –بریگز می تواند به استرس ناشی از مصاحبه کمک کند. ما با شرایط استرس زا دست و پنجه نرم می کنیم. استرس در هنگام مصاحبه می تواند تاثیرات منفی داشته باشد که شما نتوانید واقعیت خود را نشان دهید. با توجه به شخصیتهای مختلف راه های مختلفی برای مقابله با استرس وجود دارد. آنچه که باعث استرس در من می شود می تواند چیز بی اهمیتی برای شما باشد و بالعکس.

استرس تیپ های شخصیتی در مصاحبه شغلی

توضیحات پایین درباره رابطه انواع تیپ های شخصیتی تست MBTI با استرس است و همچنین  نکاتی درباره مدیریت اضطراب قبل از مصاحبه را بیان می کنیم.

برونگرای حسی (ESTP ،ESFP)

افرادی با تیپ برونگرای حسی از جمله ESTP و ESFP به فهم و ارائه اطلاعات به طور متوالی وابسته هستند. آنها زمانی که دچار استرس می شوند به جزییات زیاد توجه می کنند. همچنین  برای تصمیم گرفتن زمان بیشتری را برای جزییات صرف می کنند. اگر شما در اتاق مصاحبه هستید، ممکن است به خاطر استرس شروع به اشتراک گذاری انبوهی از جزییات بی ربط کنید که این موارد برای مصاحبه کننده زیاد قابل پذیرش نیست.

چگونه آن را اداره کنیم: وقتی که احساس کردید دارید روی جزییات پافشاری می کنید، سریعا ذهنتان را از این موارد خالی کنید و مطالب اضافی را کنار گذاشته و به آن نپردازید. پس از آن مطالب مهمتر را برجسته نبوده و سعی کنید متناسب با نیاز و هدف مصاحبه کننده پاسخ دهید. این باعث می شود که روی موارد مهم تر بیشتر از موارد کم اهمیت تر و استرس آورتر تمرکز کنید.

 درونگرا های حسی (ISTJ ،ISFJ)

افراد درونگرای حسی با تیپ های ISTJ و ISFJ اطلاعات درباره حقایقی در زمان گذشته را به صورت مرحله به مرحله و درونی دریافت می کنند. آنها بیشترین زمان خود را صرف تمرکز کردن در وقایع گذشته می کنند و تصمیمات جدید کمتری می گیرند. در حین مصاحبه ممکن است به مواردی که پیش بینی شده است صحبت شود. در مصاحبه ممکن است مباحثی پیش بیاید که شما در مورد آن تجربه ای ندارید. زمانی که یک مصاحبه واقعی انجام می دهید استرس ذهن شما را درگیر می کند و ذهن تان  به سمت ایده های جدید نمی رود.

چگونه آن را اداره کنیم: زمانی که شروع به فکر کردن می کنید از خودتان بپرسید که چگونه می خواهم این کار را انجام دهم، چه راههایی را می توان امتحان کرد. این باعث می شود که ذهنتان به سمت ایده های جدید باز شود. در طول یک مصاحبه واقعی، مثالهایی را ارائه دهید که مصاحبه گر بداند چگونه شما می توانید به خارج از موضوعات هم فکر کنید.

برونگرایان شهودی (ENTP ،ENFP)

افرادی با تیپ های ENFP و ENTP زمانی که استرس می گیرند، وقت زیادی را صرف احتمالات می کنند که در نهایت در مورد هیچ یک از آنها تصمیم به درستی نمی گیرند. زمانی که شما استرس دارید و برای مصاحبه آماده می شوید تمام تصوراتتان به سمت جوانب منفی می رود تا اینکه روی جوانب مثبت تمرکز کنید.

چگونه آن را اداره کنیم: وقتی که شما روی موارد منفی تمرکز می کنید به دنبال موارد مثبت باشید تا تعادل ایجاد کنید. پس از آن سناریوی خود را ارزیابی کنید و مشخص کنید کدامیک واقع بینانه است. در طول یک مصاحبه واقعی سعی کنید تحت تاثیر احتمالات قرار نگیرید و با اطمینان ایده ای را که در گذشته به ثمر رسانده اید را با مصاحبه کننده به اشتراک بگذارید.

درونگرایان شهودی (INTJ ،INFJ)

افراد با تیپ های  INTJ و INFJ اطلاعات را بر اساس حافظه بلند مدت خود دریافت می کنند. زمانی که استرس شروع می شود، بیشترین زمان را صرف تئوریهای غیر واقعی می کنند، درست مانند افراد  ENTP وENFP که بیشترین زمان را صرف اکتشاف تئوریهایی می کنند که سرانجام در مورد هیچ یک یک نمی توانند درست قضاوت کنند.

چگونه آن را اداره کنیم زمانی که در مصاحبه دچار استرس می شود الگوهایی را در ذهن خود می چینید که وجود ندارند که این امر باعث می شود، واقعیتهای روبروی خود را نبینید. در طول یک مصاحبه واقعی اگر متوجه شدید که خیلی به انتزاعات و الگوهای پیچیده توجه می کنید، طی فرایند مصاحبه نحوه فکر خود را توضیح دهید که به مصاحبه کننده کمک کند درک نماید که منظور و هدف شما چیست.

برونگرایان منطقی (ESTJ ،ENTJ)

افرادی با تیپ های  ESTJ و ENTJ تصمیمات خود را براساس ظاهر و موارد قابل مشاهده می گیرند. آنها زمانی دچار استرس می شوند که روی این موارد پافشاری می کنند. این افراد قبل از اینکه زمان کافی برای فکر کردن درباره حقایق صرف کنند، تصمیم می گیرند. شما در طول مصاحبه ممکن با یک فضای سرد مواجه  شوید.

چگونه آن را اداره کنیم:  قبل از اینکه تمام اطلاعات لازم برای تصمیم گرفتن را مورد بررسی قرار دهید، در طول مصاحبه  به جنبه های غیرقابل مشاهده نیز توجه کنید.

درونگرایان منطقی (ISTP ،INTP)

افرادی با تیپ های ISTP وINTP بر اساس تجزیه و تحلیل درونی و جوانب مثبت و منفی آن تصمیم گیری می کنند. زمانی که دچار استرس می شوید تمام جوانب را تحت نظر داشته باشید. قبل از اینکه وقت را روی حقایق در نظر بگیرید سریع قضاوت نکنید. در طول مصاحبه ممکن است در مورد ایده هایتان با کمی انتقاد روبرو شوید.

چگونه آن را اداره کنیم: در فرایند مصاحبه به سیگنالهای منفی که از خود بروز می دهید آگاه باشید. با آگاهی ارتباط برقرار کنید چون برخورد شما بر روی افراد دیگر تاثیر می گذارد.

برونگرایان احساسی (ESFJ ،ENTJ)

افرادی با تیپ های ENTJ  و ESFJ تصمیماتی که می گیرند بر روی دیگران تاثیر خواهد گذاشت. زمانی که آنها دچار استرس می شوند به جای اینکه روی خواسته های خود تمرکز کنند روی نیازهای دیگران متمرکز می شوند. وقتی که برای مصاحبه آماده می شوید، به احتمالات فکر نکنید و فکر کردن به حقایق باعث خوشحال کردن دیگران هم می شود. در طول مصاحبه شما ممکن است به اشتباه فرض کنید که مصاحبه کننده به اثرات مثبتی که بر روی گروه دارید توجه نکند و بیشترین زمان را صرف فهماندن این مطلب به او کنید.

چگونه آن را اداره کنیم: زمانی که شروع به مصاحبه کردید به آنچه نیاز دارید فکر کنید نه به آنچه که ممکن است باعث شادی دیگران می شود. به خاطر داشته باشید قبل از اینکه مراقب دیگران باشید باید از خود مراقبت کنید. در طول مصاحبه به آنچه دیگران در مورد شما فکر می کنند تمرکز نکنید و بیشتر به واقعیت های خود توجه کنید.

درونگرایان احساسی (ISFP ،INFP)

افرادی با تیپ های ISFP و INFP زمانی که می خواهند تصمیم بگیرند به ارزشها و اولویت های درونی خودشان توجه می کنند. زمانی که دچار استرس می شوند آنها بیشتر به ارزشها تکیه دارند تا کسی که این تصمیم را می گیرد. آنها فکر می کنند که ارزشهایشان نقض شده است در حالی که ممکن است اینطور نباشد. زمانی که برای مصاحبه آماده می شوید شما ممکن است احتمالات و حقایق جدید رابه نفع مفهومی از پیش تعیین شده که به نظر شما درست است، ببینید.در طول مصاحبه م ممکن است تصور کنید شخصی که با شما مصاحبه می کند متوجه چیزی که برای شما مهم است، نیست .

چگونه آن را اداره کنیم: وقتی شما شروع به فرآیند مصاحبه می کنید، در مورد گزینه ها خوب فکر کنید قبل از اینکه آنها را فورا رد کنید. در طول مصاحبه  هر آنچه برای شما مهم است بیان کنیدو به این نکته توجه کنید که هر انچه برای شما مهم است به این معنا نیست که برای دیگران هم ارزشمند است.

جمع بندی ای سنج

همانطور که در این مقاله دیدیم افراد با جنبه های مختلف شخصیتی نحوه پاسخ متفاوتی به استرس در هنگام مصاحبه شغلی دارند. با استفاده از توصیه هایی که در این بخش شده است می توانید با در نظر گرفتن نقاط ضعف خود به هنگام مصاحبه، تاثیرگذاری تان را بر مصاحبه کنندگان افزایش دهید.

تا چه حد با خطاهای خود تحت استرس مصاحبه آشنا هستید؟ نظرات ارزشمندتان را با ما به اشتراک بگذارید.

اصطلاحات مهم این مقاله

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید