تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

تست تشخیص اوتیسم منتشر شد

پست وبلاگی
آیا مشاغل استرس زا باعث افزایش بیماری قلبی می شود؟ مدت مطالعه: 4 دقیقه
ای سنج 24 آبان 1399 مدت مطالعه: 4 دقیقه

آیا مشاغل استرس زا باعث افزایش بیماری قلبی می شود؟

استرس یا تنیدگی واکنشی است که بدن در برابر عوامل استرس زا از خود نشان می دهد. استرس می تواند عملکرد فرد را در موقعیت های اجتماعی، روانشناختی، جسمانی، خانوادگی و شغلی تحت تاثیر قرار دهد. استرس در زمینه شغلی باعث کاهش سرعت واکنش، افزایش خطا، تحریک پذیری نسبت به واکنش همکاران، خشونت و عصبانیت در محل کار و در نتیجه کاهش عملکرد شغلی می شود. در این مقاله با ما همراه باشید تا تاثیر استرس بر بیماری قلبی را با هم مرور نماییم:

استرس کاری

استرس کاری به حدی زیاد است که بعضا در همه مشاغل با هر سطح درآمدی می تواند افراد را به خود درگیر نماید. با توجه به اینکه اکثر افراد بیشتر زمان شان را در محل کار می گذرانند بنابراین استرس کاری چیزی است که می تواند بخش اعظمی از زنهدگی آن ها را درگیر نماید. استرس در بلند مدت باعث افزایش فرسودگی شغلی و همچنین افسردگی خواهد شد. این مسئله به ویژه زمانی اتفاق می افتد که افراد نمی دانند چگونه باید با این استرس ها مقابله نمایند. بنابراین حل و فصل کردن استرس ها، در طولانی مدت مشکلات جدی جسمی از جمله بیماری های قلبی عروقی گسترش خواهد یافت.

استرس شغلی و استرس مزمن

استرس انواع مختلفی دارد که افراد با آن روبرو می شوند و هر یک از آنها از طرق مختلف بر روی افراد تأثیر می گذارد. یک حالت استرس به صورت احساس هیجان است، مانند حالتی که هنگام پایین آمدن با اسکی یا استفاده از وسایل شهربازی به آدم دست می دهد. این نوع استرس فرد را هیجان زده می کند. استرس حاد نیز وجود دارد که به سرعت می آید و می رود. این نوع استرس در دوزهای متوسط ​​ضرر خاصی ندارد، اگرچه تجربه بیش از حد هر یک از آنها باعث افزایش استرس مزمن می شود. این نوع استرس که مزمن می باشد اغلب ناشی از روابط ناآرام ، برنامه های شلوغ و کار دشوار است. استرس مزمن زمانی اتفاق می افتد که پاسخ استرس بارها و بارها رخ دهد و مانع از آرامش و بهبودی شما شود.

پیامدهای استرس کاری

وقتی استرس کار مزمن شود، در واقع می تواند از بسیاری جهات سلامت جسمی و عاطفی ما را تهدید کند. اینها تنها برخی از مطالعاتی است که نشان می دهد چگونه استرس کاری بر ما اثر می گذارد:

در مطالعه ای که بیش از 11000 نفر را درگیر خود کرد، نتایج نشان داد که کارکنانی که استرس روانی و جسمی بالا در کار را گزارش کرده اند، در معرض خطر افزایش خستگی عاطفی، انواع شکایات روان تنی و بهداشت جسمی و نارضایتی شغلی قرار دارند.

بر اساس مطالعه منتشر شده در مجله پزشکی انگلیس، استرس مزمن با بیماری قلبی و دیابت نوع 2 ارتباط دارد. دلیل آن این است که بین استرس مزمن کار و سندرم متابولیک رابطه وجود دارد. این سندروم گروهی از عواملی است که خطر بیماری هایی مانند فشار خون بالا، مقاومت به انسولین و چاقی را افزایش می دهد. آنها دریافتند که سطح بالاتر استرس در محل کار، احتمال ابتلا به سندرم متابولیک را در افراد افزایش می دهد.

کارگرانی که سطح استرس شغلی بالاتری دارند احتمال سرماخوردگی آنها بیشتر است. همچنین ارتباطی بین سطح بالای استرس در محل کار و افزایش خطر مشکلات روانی مانند افسردگی یا اختلالات اضطرابی ثبت شده است.

استرس کاری و بیماری های قلبی عروقی

بیماری های قلبی عروقی (CVD) در بزرگسالی ناشی از تعامل عوامل مختلف با یکدیگر است در میان عوامل تعیین کننده بیماری های قلبی عروقی، سیگار کشیدن، عادات غذایی ناسالم، فعالیت بدنی ضعیف و استرس نقش مهمی دارند. از این میان در مورد استرس ناشی از کار به عنوان یکی از مهمترین چالشهای سلامت و ایمنی برای جامعه اتفاق نظر وجود دارد.

شواهد نشان می دهد در آینده ای نزدیک، نسبت قابل پیش بینی کارگرانی که ممکن است در طول زندگی کاری خود به بیماری های مزمن مبتلا شوند، روبه فزونی است.

مطالعات اخیر ارتباط بین ساعات طولانی کار (معمولاً با اشاره به بیش از 48 یا 55 ساعت کاری در هفته) و خطر بیماری های قلبی عروقی را بررسی کرده است. شواهد اولیه پژوهش های فراتحلیل، خطر نسبی ابتلاء به بیماری قلبی عروقی را در افراد با ساعت کاری طولانی تر بسیار بالا گزارش می کند. برخی از یافته ها نیز بیانگر آن است که احساس عدم امنیت شغلی که با استرس بالا همراه است می تواند به شدت احتمال ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد.

منابع استرس در محل کار

چندین منبع استرس کاری می توانند به طور قابل توجهی در استرس مزمن کاری و فرسودگی شغلی نقش داشته باشند:

استرس در محل کار

استقلال کمتر

حمایت اجتماعی ضعیف

عدم تعادل بین تلاش و پاداش

 ناامنی زیاد شغلی

اختلالات روانی

این عوامل استرس زا در محل کار به طور مساوی بر مردان و زنان در سنین مختلف تأثیر می گذارد.

مدیریت استرس در محل کار

از آنجا که استرس کاری یکی از دلایل اصلی استرس مزمن است، عوامل مدیریتی که در کار با آن روبرو هستیم می توانند سطح قابل توجهی از اضطراب را از بین ببرند و منجر به رفاه و شادی بیشتر شوند. مهم است که برای مراقبت از خود و بدن خود گام بردارید. استراتژی های زیر می تواند به شما کمک کند تا سالم بمانید و به طور بالقوه بسیاری از اثرات منفی استرس را در مدت زمان کوتاهی کاهش دهید:

پایین آوردن استرس روزانه

شما می توانید با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی مانند نظم بیشتر، مدیریت بهتر وقت و ایجاد تغییرات دیگر در محل کار، استرس زندگی خود را کاهش دهید.

 تکنیک های کاهش استرس را بیاموزید

یادگیری و به کارگیری یک یا دو روش کنترل استرس نیز می تواند با فعال کردن پاسخ آرامش بدن، به سلامتی شما کمک کند. آموزش مهارت های مقابله با استرس می تواند بخشی مهم در زندگی شما و ابزاری ارزشمند در حفظ سلامتی شما باشد.

راه هایی برای کاهش استرس در محل کار

بخشی از تسکین استرس در محل کار شامل تغییراتی در محل کار است که می تواند رضایت را افزایش دهد و عواملی را که باعث استرس و فرسودگی شغلی می شوند کاهش دهد. شما می توانید با مطالعه در مورد چگونگی جلب رضایت بیشتر از شغل فعلی خود، ایجاد یک تجربه کاری جذاب و ارزیابی و رفع عوامل فشارزای مرتبط با فرسودگی شغلی بیشتر مطالعه نمایید.

جمع بندی ای سنج

استرس در محیط کار می تواند احتمال ابتلا به بیماری های روانی و سایر مشکلات جسمی را افزایش دهد. یکی از بیماری هایی که استرس بیشترین تاثیر را بر آن دارد بیماری مزمن به ویژه مشکلات قلبی عروقی است. بنابراین شناخت و درک استرس و راهکارهایی که برای مدیریت آن به کار می رود می تواند بسیار مفید و سازنده باشد. توجه داشته باشید که استرس جزء ویژگی های طبیعت است، اما توانایی ما برای مقابله با آن آموختنی است. 

نظر شما در رابطه با تاثیر استرس های شغلی چیست؟ آیا احساس می کنید که در کار خود دچار فرسودگی و بی میلی هستید؟ با کامنت های خود تجربه های استرس زای مربوط به شغلتان را با ما به اشتراک بگذارید.

 

اصطلاحات مهم این مقاله

جهت نمایش بیشتر اصطلاحات کلیک نمایید
لطفا امتیاز خود را برای این محتوا ثبت کنید